Жената Овен/6

• 19 826
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮ МацуранкитЕЕЕЕ Hug Hug Hug Hug Hug
Тука съм Маргалцеееей, ама сега сфарих да седна на ПС-тУ . Терлички Душе, нЪл знаЙш раздавам на новичките които идат. Ама ако имаш зор пак ще ти изпратя, не сЪ стискам Hug СигЪ шЪ ви сложа и манджаритУ което готвих  И да ви сложа и по едно червено винУ, че без него не върви да се хапват тъкива сърмички smile3503
ВЕНЧЕЕЕЕЙ Hug
Радвам се за тебеееее newsm44
ЕЛИШ, Hug
Кажи за новата си работа бе Душата. Ко започна? Или аз не съм разбрала какво newsm78

# 511
  • Кюстендил
Вени, много се радвам, че малката вече е по-добре Hug Сега остава и ти да се оправиш и всичко ще е наред!

Мацки, какви зелени рецепти бе? Я си хванете по един любовник и всичко ще ви се нареди Mr. Green

Маргало, изказах се Joy

# 512
Мацки, какви зелени рецепти бе? Я си хванете по един любовник и всичко ще ви се нареди Mr. Green
Мани..  ooooh!

# 513
  • Varna
ТРЕПЕТЧЕ Hug
кЪв лИбоФник, кВи пет лева бе Душата #Crazy Че и той да ни ядосваааа. Ай, стига бееее Joy
МАРГАЛЦЕ Hug
Да плясна казваш и детелинка а smile3503 шЪ плясна Душа за късмет на всички Овнички

# 514
  • Кюстендил
ТРЕПЕТЧЕ Hug
кЪв лИбоФник, кВи пет лева бе Душата #Crazy Че и той да ни ядосваааа. Ай, стига бееее Joy

Ми не го ползваш по предназначение, за това Wink Аз моя го ползвам да ГО ядосвам Mr. Green

# 515
  • забравих си мисълта...
Трепет, ей това е супер зелена рецепта Simple Smile. Ще я имам предвид, като ми потрябва  Wink  Laughing.
Делте, няма начин да ни ядосва, че него можем много бързо да го сменим Simple Smile.

# 516
Делте, не съм споменавала къде точно ще работя. Само казвах, че доста си постоях без работа, почти 4 месеца. Никога не ми се беше случвало. С одит се занимавам, вътрешен. Последно в едни частни фирми, а сега се върнах към държавните. Ще свикна, малко повече ми идва бумащината там, но съм доволна, че няма да си променям професията, парите са прилични и все пак при настоящите условия си е късмет. Мога на лични да кажа къде точно работя, но не ми се ще да го правя публично. Не за друго, но се намират да ме преследват "доброжелатели". А ми писна "приятелки" да ми завиждат за няма нищо, от което не знам дали си въобразявам, но започва да не ми върви. Някой като ме гледа лошо и с лоши мисли на мен лично ми се отразява. Може и да си въобразявам де.
За успокоителните, по добре по едно винце или уиски предлагам Simple Smile и една доза "майната му". Това за вечеря. А рецептата за "майната му" е сутрин, обед и вечер по 1 лъжица. Помага да знаете Hug

# 517
Вени, толкова се радвам за малката!  Grinning Ама наистина насоченото положително мислене дава ефект, разбира се с помощта на компетентни лекари  Hug
Медузке, може да не вярваш, ама цял ден ми се въртиш в главата..Даже по едно време на една симпатичка клиетка щях да кажа "Кога най-сетне ще ми кажеш, че си Медуза?"  LaughingКаквото и да те тормози, нека изчезне далеч от теб като сутрешна омара от ветрец. И ако искаш сподели-не знам дали има толкова слънчева, добронамерена и сърдечна тема като тази.
Делте, щях да сложа и закуска сутринта, но мярнах часовника в ъгъла на монитора и хукнах  hahaha
Елиш, хубаво е че си почнала работа и не се тревожи-ще влезеш в крачка бързо.  Hug
Духи, разговор с приятелка лекува повече от успокоителна рецепта. Другия ми номер е да надуя любимата си музика в слушалките и да избягам от света, който понякога ме изнервя.
Маргалче, как е нашата герданонизачка?  Laughing Занесе ли от тях в магазина? Днес имах доста работа-да не повярваш направо-в това гадно време.. Rolling Eyes Накрая запраска сняг на едни такива големи парцали като накъсана тоалетна хартия. Уфф, едвам се прибрах, а сутринта се изтърсих доста кофти, даже  в първия момент си помислих, че ръката ми е счупена. Но се поизтърсих от мръсотията и кишата и продължих.
Ягодинке, Зайо, Иве, Трепетче, Клио,Насти,Пепи, Джей,Корсет, Цвети,Десинка, Дидке,Мишле, Мимина, Елиш и всички останали-радвам се, че ви има  Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 20:36 от Elica676

# 518
Ели.. да избягам то... ама тва дребното никак не ми дава да бягам  Confused
Така ми се иска да си хвана гащите и да ида някъде на забутано в гората за 3-4 дни..
Ама.. никак не го виждам скоро..

# 519
  • забравих си мисълта...
Да ви кажа чувствам се като йо-йо. Сега дъщеря ми се обади и каза, че  Виви пак е имала 40° температура. Направо ще си получа инфаркт, казвам ви  newsm45.

# 520
Вени.. Sad  Hug Не знам какво да кажа

# 521
Здравейте момичета...)
Аз да се похваля, че днес издържах геройски първият си ден от диетата. ) Сложих си и лентичка, че да ме е срам и да се взимам в ръце и да отслабвам. ))

Вени, дано всичко да се оправи, все пак са в болница и там са под контрол на лекарите. Всичко ще е наред. ))

духи, то да ти кажа да удариш едно пиене....ама като не пиеш...)

# 522
  • забравих си мисълта...
Ох и аз не знам, то по принцип когато човек е настинал температурата се покачва вечер, но се надявах, да не се покачи, бях толкова оптимистична. Сега току що пак телефонирах с дъщеря ми и тя каза, че малката е на система и че температурата е спаднала на 37,7°, така че ще я свалят, но до кога. Утре вече ще говори по-сериозно с лекарите на визитацията. Направили са и´ толкова изследвания, би трябвало да могат да посочат вече диагноза.

# 523
Вени Hug Дано поставят диагноза. Има вируси, при които 3-4 дни след прием на антибиотик чак започва да спада температурата.

# 524
Добро утро. Аз заминавам на работа, но не преди да ви нахраня и напоя  Wink
Закуската е от здравословните и диетичните, с която съм сваляла килограми, та да няма мъркащи  Grinning

И кафе с хубав пейзаж-май ми липсва сериозно топлото море:

И на всички ви една голяма:

Общи условия

Активация на акаунт