За малки и големи одежди плетем

• 63 716
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз тук.

КатиABV, и на мен варианта с по-късия ръкав ми допада повече.
radolana, шалчетата са страхотни.

# 16
Моето предложение за заглавие на тема: С куки и желание, показваме нашите фантазии
тва малко садо-мазо Simple Smile

фентъзи, благодаря за бързата редакция   bouquet

# 17
Моето предложение за заглавие на тема: С куки и желание, показваме нашите фантазии
тва малко садо-мазо Simple Smile

фентъзи, благодаря за бързата редакция   bouquet

Съжалявам, ако така е прозвучало......

# 18

Абе, освен момичето фантазьорка не виждам особени фантазии Wink
Както й да го напишете, да няма грешки, щото по цял ден ми е отворен джама и не ща да търпя критики от щерките.

Тъй е една идея по-малко НЕправилно:
за малък и голЕм, одежди плетЕм Laughing

Joy

# 19
И една молба към всички - който има предложения за заглавия да ги дава, че като гледам как бързо пълним темите скоро време няма да имаме заглавия, позволих си на тази тема да го измисля аз, защото другите ми се сториха малко неподходящи  Hug

"С намятка, плетка е готова и ажурената плетка"  " С прежди разноцветни, плетем си топлички одежди" "С красиви прежди - плетем одежди".

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 09:08 от temenuga2

# 20
  bouquet за новата тема...
аз имам нова шапка и шал и се боря с ръкавици с пръсти . и търся модел  за една прежда

# 21
Кати много добре ти се е получило шамонито!

На Дидк@ и манекенката и елечето са страхотни!

Fantasy_Girl пуловерчето ти е супер!

В началото на предната тема и аз си показах няколко желания за изпълнение. Днес положих усилия да довърша едно от тях, но все пак остана още плетене. В някой от следващите дни ще манекенствам.

# 22
Аз пък, ако не споменете нещо за заглавието на темата, изобщо не го чета  Mr. Green

# 23
Какъв пич начело на плетачките!  Simple Smile
Хайде и аз тука.

# 24
аз имам нова шапка и шал и се боря с ръкавици с пръсти . и търся модел  за една прежда

Стискам ти палци за ръкавиците (и пръсти)! Simple Smile

ябълка, тичах до началото и обратно да видя де ГО пича Laughing

Joy Joy

# 25

Joy Joy
И видя ли го? Е, това е вдъхновението на новата тема!

# 26

Стискам ти палци за ръкавиците (и пръсти)! Simple Smile

Joy Joy

имам 2 от 10-пак е нещо  Whistling

# 27
  • Пловдив
 Кати , браво !Чудесно изпълнение!И аз като повечето момичета те съветвам да си направиш 3/4 ръкави.
 Фентъзи , много готино пуловерче!
 Дидка , сладуранката е невероятна и елечето - също!

# 28
Кати, аплодисменти за шамонито   bouquet И аз съм "за" скъсяването на ръкавите. Кажи моля те с каква прежда и на кой номер куки го плете, и колко прежда ти отиде? Страхотно си го направила! Хайде, довършвай го и си го носи  Hug Аз събирам кураж от 2 години...

Фентъзи, със здраве да си носиш пуловера  Hug Много добре е станал с тези плетенички. Много ефектни са!

И да се похваля с първата ръкавичка, която изплетох  Mr. Green Малко не си уцелих размера, но трябваше да изплета поне една за да сдобия представа. И сега, разбира се, ще ги направя две и ще си търся мацка с по-големи ръце, на която да ги подаря. На снаха ми, може би newsm78, а на себе си ще изплета в оранжево Wink После може да се пробвам да изплета ръкавичка с пръсти по Додовите напътствия  Hug

# 29
  • София
Тъй е една идея по-малко НЕправилно:
за малък и голЕм, одежди плетЕм Laughing

Joy

Трябва да стане "одеждите", примерно, имак липсва 1 сричка за римата... макар според мен и просто ПЛЕТАЧЕСКА да става.
Демек, запис.

И пак да питам за техниката на шаблоните?

Общи условия

Активация на акаунт