Клюки (щастливи, тъжни днес) 11

• 22 113
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Добър ден!
 Надявам се с Ирина всичко да се оправи...
 Как сте, банда?

# 691
Здравейте и от мен.
Според мен  с Иринка всичко е Ок.Ако вчера е била интервенцията, едва ли веднага ще се втурне да пише.
Аз не знам лека операция ли е било, но например на моя малчо като му извадиха носната сливица аз поне два дни бях над главата му и не се сещах да ям, а камоли да седна на  компютъра.
Спокойно момичета.ТЯ Е МАЙКА и сега е със слънчецето си....няма време за нас.Всичко е наред! Сигурна съм!
Тези дни като се поуспокои ще се появи. Ние ще стискаме палци и ще чакаме Hug Hug Hug Hug

# 692
момичета не мога да не се похваля.Една моя мечта ще се сбъдне на 23-23/най вече на 23 юни/
http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=14373&

# 693
Здравейте момичета !!!
Моето дете го няма - с баща си е до събота .... скучно ми е без него и някак си неестествено се чувствам Sad

момичета не мога да не се похваля.Една моя мечта ще се сбъдне на 23-23/най вече на 23 юни/
Ооооо , браво .... любимците ти явно ще са тук! Аз не си падам по този вид пукотевица .... но харесвам такава музика.  Peace

# 694
smile3521  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu

Браво!
Кои са ти любимци?
Аз пък ще се изфукам на свой ред, че на 14.05.10 съм на стадион Васил Лвески...за да се изкефя с пълна сила на AC/DC

# 695
Браво момичета m_tania,Ardea alba .....радвам се за вас  Hug Hug
Аз пък не съм ходила на концерт ,вече не помня от кога.... newsm78
stels-bels ,така е всеки ден си с него..и сега като го няма за няколко дена...ще ти е малко трудно ,но няма как... Hug
Сега му е времето да разпуснеш малко...,отиди на кино,козметик,бар,знам ли каквото ти доставя удоволствие..полудувай една вечер... Wink Peace
olimpiia ,къде се позагуби....добре ли си?
Къде останаха Овча Глава Слънчасала...и всички други които пишеха тук в началото...,няма да ги изброявам поименно ,за да не изтърва някого... newsm78
...сигурно са намерили ,по някой снажен младеж  Wink

# 696
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Искам и аз на концеееерт! Ама надали ще ме огрее  Cry Искам и на АС/DC и на Металика, и на Менуар и на Рамщайн и на всичко!

И аз се чудя къде избяга Овчата? Да не я е подгонил някой овен?

# 697
На мен ми пък ми беше домъчняло за Не съм, ,
ама викам: хайде, нали кара шофьорските - заета е да плаши народа по улиците  Mr. Green
Нооо... гледам, че ни е зарязала, щото пише другаде Naughty
Хайде, честито   EFP и стискаме палци всичко да е наред.

# 698
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Шшшшт, ни мъ издавайте, че е много рано още!
А аз си пиша тук, кво да правя, ни могъ без вас!  Hug

# 699
Първо тръгнах за Овчицата да търся, а тя  Не съм била.

Браво, моме! Защо не се похвали?
Голяяямо честито от мен!   bouquet Hug

Ти пак си пиши  Hug

# 700
Ауууу...аз съвсем тихичко ще го кажа.....честито, много се радвам за теб Hug Hug Hug

# 701
Аууу, Не съм... Heart Eyes млък  Hug Praynig

Аз тия дни нещо пак съм се размекнала - домошарства ми се, готви ми се.. Shocked чак и масичка/табла/ за сервиране в леглото купих..

Що така бързо mi минава?  newsm78 #Crazy

# 702
Аууу, Не съм... Heart Eyes млък  Hug Praynig

Аз тия дни нещо пак съм се размекнала - домошарства ми се, готви ми се.. Shocked чак и масичка/табла/ за сервиране в леглото купих..

Що така бързо mi минава?  newsm78 #Crazy

Защото си добричка Grinning.....
На мен пък не ми се е спирало да готвя...хоби си ми е ..и това е то.... Joy

# 703
  • Ispania
Добьр ден и от мен Hug
Тези дни за пореден пьт се уловявам колко сьм глупава Rolling Eyes Close.Ммммм да ГЛУПАВА,след като ве4е години наред се срещам с фатка,4е колкото помагаш на някого толкова пове4е ти се ка4ва на главата.А АЗ продьлжавам да го правя Confused.Продьлжавам да слагам другите хора пред себе си и сьс затворени о4и да давам вси4ко което мога #2gunfire #2gunfire #2gunfire,ей това заслужавам.Нищо пове4е....

Както и да е...и сега няма да се нау4а.НИКОГА не се у4а...никога Confused,оба4е как да откажеш помощ ,когато другият се нуждае от нея newsm78,вьпреки,4е знаеш 100 процента 4е след това пак на твоята глава ще дойде Rolling Eyes.

По между другото...оставам си в старият апартамент.....

Е хайде приятен ден на вси4ки....Който бременее да му е леко и щастливо,а другите се оби4айте и гледайте

hahahaКазах си го Laughing

Не съм,добре свьршена работа Peace Peace Peace Hug Wink

# 704
Шшшшт, ни мъ издавайте, че е много рано още!
А аз си пиша тук, кво да правя, ни могъ без вас!  Hug
хи хи .... скрито няма .... много тихичко ще кажа , че стискам палци !  Party Party

Общи условия

Активация на акаунт