Гледат ли бебетата ви в очите?

• 9 641
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
Винаги ме гледа и непрекъснато следи какво правя  Crazy
На 7 месеца започна да се обръща на името си.

# 31
Привет мами,
Гледат ли ви вашите бебета в очите, след 6м. ме интересува конкретно? колко дълго си задържат погледа във вашия и обръщат ли се винаги на името си и от кога?

Гледа ме в очите и се обръща на името си. Някъде от 4-месечна го знае.
Не си задържа много време погледа в моя. Гледа ме втренчено, когато заспива, но тогава аз си затварям очите и се правя, че спя Simple Smile

# 32
И в очите ме геда, и тича след мен и като не стане нейното ми се кара и ми вика ,аааааааааааааааааа  Mr. Green

# 33
И в очите ме геда, и тича след мен и като не стане нейното ми се кара и ми вика ,аааааааааааааааааа  Mr. Green
Все едно аз съм го написала  Joy

# 34
  • София
Почти от началото си ме гледаше в очите.

за името си не помня кога почна да откликва на него.... а и  да си призная аз доста дълго си му казвах бебчо и  подобни, а не по име....

# 35
Ние още нямаме 6 месеца но от доста време ме гледа в очите, особено когато съм сериозна и му говоря нещо. Сякаш ми казва "Да, да - разбирам те напълно!" Mr. Green

# 36
На 6 месеца ме гледаше в очите, но не се обръщаше като я викам по име.

# 37
Гледаме в очите след края на втория месец.Все още не се обръща на име

# 38
Да, на мнението съм на Мел, че всяко дете се развива индивидуално, не го сравнявай с другите, твоето пък може да прави нещо, което пък другото не може.
Наричаме си го на име, откакто се е родил, обръща се и гледа, пък като види гърдата припиликва и започва да трепери чак, същото го прави и като види чашка или шишенце, че знае, че има нещо за папане.
А и понякога момичетата с около четири месеца ръзлика също дръпват напред в развитието си, особенно ако има и по-голям кака или батко, казвам го ог лично наблюдение.

# 39
Гледаме в очите след края на втория месец.Все още не се обръща на име
И ние сме така, а това е най-прекрасният поглед на света! Heart Eyes

И аз съм на мнение, че всяко дете е различно и не трябва да се слага в конкретни граници развитието му Peace

# 40
  • София
Гледа ме и реагира на името си, + 10 - тината "артистични псевдоними", които сме и измислили с татко и... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт