Машина за хляб - 25 част

• 50 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Жалко  Tired Аз си мислех, че може да се усети вкуса на самия нахут в хляба  Rolling Eyes Не, че няма да пробвам някой път, ама леко ми спихна ентусиазма  Laughing Благодаря ти Simple Smile

newsm62 newsm62 newsm62

Така е - след превтасване (голями очаквания) следва спихване.
Ами така е - поемам освен знанията оттук и жаргона  hahaha
  hahaha Joy Joy
pepa_ilkova,страОтно изглеждат козунаците,браво!

# 541
Имам един въпрос, извинявам се ако е коментиран, но т.к. стрещнах две мнения искам да попитам пак.
Днес съм решила да направя пълнозърнесто хлебче, купих си пълнозърнесто, типово брашно и тип Грахам, а също и ленено семе.
Та въпроса ми е лененото семе , да го смеля ли или  да го сложа на семена?

# 542
  • Плевен
Имам един въпрос, извинявам се ако е коментиран, но т.к. стрещнах две мнения искам да попитам пак.
Днес съм решила да направя пълнозърнесто хлебче, купих си пълнозърнесто, типово брашно и тип Грахам, а също и ленено семе.
Според мен го смели, аз лично си взех от Билла намачкани Simple Smile и ги слагам направо.

# 543
  • Разград
Пепа Илкова,браво за козунаците,чудесно изглеждат.  bouquet Но,конците не можех да видя,линка е към същата снимка,която си постнала.За лененото семе,аз направо си купих ленено брашно,всъщност смляно семе.Ако имаш възможност смели си го.
г-жа Стихийно бедствие ,перфектно хлебче.  bouquet

# 544
  • София
...

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 20:07 от дядо хаджия

# 545
Искам да ползвам вкусовите качества, по скоро полезните качества на лененото семе.
Знам, че е много полезно, затова как бихте ме посъветвали да го ползвам?

# 546
Лененото семе не се мели,слага се цяло.Когато се мели да не минава термична обработка,защото става канцерогенно.Ако е на зрънца-няма проблем.

Действа добре на перисталтиката.А когато се сдъвче вече се обработват и другите му полезни съставки от организма..

# 547
  • Разград
Лененото семе не се мели,слага се цяло.Когато се мели да не минава термична обработка,защото става канцерогенно.Ако е на зрънца-няма проблем.

Действа добре на перисталтиката.А когато се сдъвче вече се обработват и другите му полезни съставки от организма..

Сериозно ли говориш?
Да го хвърлям тогава,уплаши ме.

# 548
щО ДА ГО ХВЪРЛЯш? Ползвай си го...но като го печеш да е на зрънца....Полезно нещо е само да знае човек да да го използва...  Hug Hug Hug Hug

# 549
  • София
хора, помагайте, машинката ми не иска да тръгне. Бях я включила да подгрее най-напред и след това не иска да стартира нищо. Като натисна бутона за включване, ми излиза надпис като обърната тройка и 01. Слчвало ли се е на някой?

# 550
  • София
Това значи грешка. Според мен машината ти в момента е топла и затова не иска да се включи. Остави я да изстине и ще тръгне. Изчакай поне половин час. Нали в инструкциите пише, че не може да се ползва веднага след печене и трябва да изстине. Предполагам и в случая е така. След подгряването има нужда да изстине. Пиши после.  Peace

# 551
  • София
Това значи грешка. Според мен машината ти в момента е топла и затова не иска да се включи. Остави я да изстине и ще тръгне. Изчакай поне половин час. Нали в инструкциите пише, че не може да се ползва веднага след печене и трябва да изстине. Предполагам и в случая е така. След подгряването има нужда да изстине. Пиши после.  Peace
ох, тръгна. Явно е била топла, но загрява няма и 10 мин., а нали би трябвало да е работила много повече? newsm78

# 552
Да точно така,изчакай 30 мин.и ще тръгне след това,топла е.
Ето и солените кифлички от миналата тема.Страхотни станаха:,незнам как ще останат и за детето докато се върне от детска.

# 553
  • София
ох, тръгна. Явно е била топла, но загрява няма и 10 мин., а нали би трябвало да е работила много повече? newsm78

Не е задължително. И при мен стана един път така. Бях объркала програмата, тя беше загряла малко и после ми отказа. Мина малко време и се включи. Не се притеснявай. Важното е, че вече всичко е ок  Peace

# 554
  • Разград
щО ДА ГО ХВЪРЛЯш? Ползвай си го...но като го печеш да е на зрънца....Полезно нещо е само да знае човек да да го използва...  Hug Hug Hug Hug

Моето е брашно от ленено семе,всъщност смляно ленено семе.

Общи условия

Активация на акаунт