СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - текущи класирания, преместване, записване

• 58 121
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Нашата кандидатура пък изобщо липсва - профилът на детето е "Not found", а в списъците с чакащи не присъства  Shocked

# 496
... А на мъжа ти кажи, че жени-майки, дето за децата им няма място в детските градини са на 24-часов работен ден, та да си пази неокастрената гьостерица за някой друг... Grinning
Уверявам те, напълно е наясно с проблема - стоях си вкъщи с детето до 3г. именно поради тази причина и едва не си загубих работата.  Grinning
Кикимора, напълно права си, че майките, които не четат тук в по-голямата си част не са наясно със системата. И все пак - в сайта има линк към тази тема - в секцията Форуми.  Wink Grinning

Приятна съботна вечер, момичета!  Hug

Не знам от кого зависи, но да уточня, че те прехвърля в една от темите "Страсти" от април 2009г. Освен ако отново не се заровиш и не разбереш, че е постоянна тема с продължения и нови сезони. Дано постигне рекорда на сериала "Приятели"

# 497
  • София
Ами аз и не претендирам за нещо.Протокола се пише на ръка в обстановка на 15 едновременно говорещи дами Simple Smile Просто много от нещата по жалбата, които имаха значение не са описани включително и въпроса за некоректно обявяваните свободни места, за което вина има за мен изцяло Сирма.Както и за допуснатите грешки при второто класиране в 98 ОДЗ, за което пак те са виновни.
Кати истината, която повечето тук знаем, че в един момент трябва да започнеш да живееш в системата на ИСОДГ, за да си наясно къде какво да гледаш Simple Smile
Rumya сигурна ли си? Лошото е че сега няма как да влезнеш в профила.Ако искаш кажи да погледнем и други майки(името на детето и ОДЗ).

# 498
  • София

Не се заяждам, но е логично старите потребители да са видели съобщението за новата секция

http://kg.sofia.bg/?page=news&id=288&all=1 - в "новини" на 1 страница от тогава -

- дири и да не са обърнали внимание на различните секции и да са проявили любопитство - а новите, естествено, следва да разгледат какво има по сайта - смятам, че така се постъпва с всеки сайт, който по някакви причини ползвате. Никой не ви се обажда лично, за да ви каже какво точно ви интересува конкретно вас там, нали?

По никакъв начин не желая да се явявам в ролата на адвокат на разработчиците и поддържащите сайта - толкова много грешки и бъгове има в него, че...  Rolling Eyes ако беше "свободен" щеше да се радва на 0 потребители - но пък ако се опитваме да ги обвиняваме за неща, за които не са виновно смешни ставаме ние, не те. И подобно нещо "олекотява" истинските, резонни критики.

# 499
  • София
Нашата кандидатура пък изобщо липсва - профилът на детето е "Not found", а в списъците с чакащи не присъства  Shocked

Това е странно и... ами, не е нормално.

# 500
  • София
Кати разбрах, че 98 ОДЗ отваря на 10.02.Ще пускаш ли малкия на ясла? Simple SmileХайде да се похвалите с първи учебен ден Simple Smile

# 501

Аз също не се заяждам и за това изявих съжаление към родителите, които не четат във форума. Едва ли разработчиците и хората, занимаващи се с поддръжката на обществен сайт би следвало да си позволяват лукса да смятат гражданите за смешни.

Интересно ми е при тези високи изисквания на пишещи тук дали успяват да се справят със сайтовете на НОИ и данъчните /примерно/ без да се налага допълнително уточнение по телефон или на място. Как ли пък служителите на тези институции описват гражданите? Аз лично съм чувала нахални и алчни

Или по-скоро гражданите не са се ровили достатъчно дълго в сайтовете. В новия клип на НОИ по радиото се казва така" А ако нямам интернет или не знам как се ползва? Е, нали имате деца, приятели и съседи...."

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 22:26 от kikimora1

# 502

Аз също не се заяждам и за това изявих съжаление към родителите, които не четат във форума. Едва ли разработчиците и хората, занимаващи се с поддръжката на обществен сайт би следвало да си позволяват лукса да смятат гражданите за смешни.

Интересно ми е при тези високи изисквания на пишещи тук дали успяват да се справят със сайтовете на НОИ и данъчните /примерно/ без да се налага допълнително уточнение по телефон или на място. Как ли пък служителите на тези институции описват гражданите? Аз лично съм чувала нахални и алчни

Или по-скоро гражданите не са се ровили достатъчно дълго в сайтовете. В новия клип на НОИ по радиото се казва така" А ако нямам интернет или не знам как се ползва? Е, нали имате деца, приятели и съседи...."

Ако не сме успели все още, то не следва да се отказваме от борбата, нали!?

# 503

Мисля, че НОИ и данъчните не са много добър пример - и знаеш ли защо? Зощото ако сайтовете им не са много добри (типично по нашенски), то поне тези служби дават и други начини на връзка с гражданите - лично на място в офисите или по телефона. За разлика от тях ИСОДГ има само он-лайн връзка с потребителите, на която отговарят когато имат възможност.

# 504

Мисля, че НОИ и данъчните не са много добър пример - и знаеш ли защо? Зощото ако сайтовете им не са много добри (типично по нашенски), то поне тези служби дават и други начини на връзка с гражданите - лично на място в офисите или по телефона. За разлика от тях ИСОДГ има само он-лайн връзка с потребителите, на която отговарят когато имат възможност.

sisislava, по мои лични наблюдения са и по-голяма трагедия. Последният път като ходих в НОИ в три различни стаи ми дадоха три различни противоречиви отговора. Наложи се да отправям писмено запитване, което също пък беше различно.
Що се отнася до данъчните...На една опашка там попаднах на мъж с два противоположни отговора от териториалното поделение и централното. И двата отговора твърдяха, че са окончателни и не подлежат на обжалване. Човекът се беше видял в чудо - каквото и да направеше влизаше в затвора.  Wink

# 505
Ех, системата е отворена. Наредих 6 ясли към ОДЗ.
Max точки в ОДЗ-то, което посещава баткото е 8,2 т.
Никакъв шанс. Здраве да е.  Praynig

# 506
  • Средната земя
Момичета наистина се изгубих в дебрите на темата, затова ви моля, ако имате информация по впроса за преместване на дете, което септември живот и здраве ще е 2-ра група ще съм ви благодарна да я споделите. По едно време имаше някаква анкета, дали да се дава допълнителна точка, но има ли развитие така и не разбрах newsm78 Ние сме записани и хиодим в една градина, но може да се наложи да се преместим...Та отсега да си знам какъв е шанса изобщо да се захващам.

# 507
  • гр.София
Зипър,няма да дават точка за преместване.Кандидатстваш си по общия ред. Иначе,може да се пусна молба до отдел Образование за разглеждане в Работната група. (за преместване)

Ариа,мерси за интересното четиво. Досега се забавлявах с протоколите.
 Публикували са и мъ-ъ-ъничка табличка с новите градини и разширения.

Някой питаше за новата градина в Триадица. (бяха я обещали за февруари, но нищо не се чува) В Стрелбище е. Но за точен адрес-да се включат местните майки.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 23:34 от blanc

# 508
  • софия
Запис,защото и аз ще се боря за местенце в ясла  Simple Smile

# 509
  • София
Някой има ли идея от секцията Ремонти и нови места какво значи това:  1.р-н "Люлин" - 8 грz.р-н "Илинден" - 6 гр.? Нали се строи нова в 10ти мр newsm78. За нея ли става дума? Преди време Фандъкова каза, че ще е готова в средата на 2010. А я няма в списъка Thinking И дали ще обявят местата още април или ще се чака откриването? Ако се чака, накрая всички с много точки ще се струпат там ooooh! Кого да попитам?

Общи условия

Активация на акаунт