Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предварително записване за деца, които ще посещават детска градина и какви са неговите цели?
Какво представлява работна група и каква информация може да се очаква от нея?
Как мога да пренаредя кандидатстудентските си заявления в системата за предварително кандидатстване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предварително записване за деца, които ще посещават детска градина и какви са неговите цели?
Предварителното записване е процес, чрез който родителите изразяват интерес към детска градина за своите деца. Това помага на градините да разберат колко семейства се интересуват и им позволява да планират колко места да имат. Важно е обаче да запомните, че предварителното записване не гарантира място в детска градина; това просто ни казва вашите предпочитания. Целта на предварителното кандидатстване е да се събере информация за броя на желаещите деца, да се планира капацитетът на детски градини и да се определят интересите и предпочитанията на родителите. Това позволява по-ефективна подготовка от общините и детски градини за предстоящата кампания за прием на нови деца.
-
Какво представлява работна група и каква информация може да се очаква от нея?
-
Как мога да пренаредя кандидатстудентските си заявления в системата за предварително кандидатстване?
-
Какви са предварителните кандидатски процедури за набор 2009 в детските градини?
-
Какви са проблемите, свързани с предварителните кандидатствания за детски градини?

Не знам на какво се дължи това.Също и друго искам да питам.Като дойде момента да почвам работа/след 2-3 месеца/ дали мога да започна в някое одз или градина?В смисъл такъв,ако търсят персонал и ме вземат,мога ли да се възползвам от 3-те точки и дали може да го приемат веднага?Или трябва да имам определен стаж във въпросното ДЗ,за да се възползваме от точките?Голяма каша ми е.Така или иначе трябва да се върна на работа като ми свърши майчинството,заради финансите поне на този етап и ако почна примерно работа в ДЗ дали може и сина ми да тръгне веднага,защото пък иначе няма кой да го гледа?Офф,малко объркано,дано сте ме разбрали
Благодаря