Наш'те ДЕКЕМВРИйчета са вече малки ученичета 2!

• 34 995
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
ами не знам...всеки както е свикнал явно  Laughing е сега малкия се е изприщил по чурката и околовръст, мажа с кремче,до тук добре, обаче като дойде време за миене и бърсане, и като го лъхне въздух по дупеца и като се набримчат тези кожи, а върви почиствай между гънките  ooooh! а на женските студено,топло, все си е едно  Laughing

# 106
  • София
Пешеходке, ще тръпна в очакване да се похвалиш когато му дойде времето!

За какво ще се хвали Пешеходкова?!

# 107
Че е видяла ОНИЯ снимки Whistling

# 108
Ще ме уморите, бре! Joy
С Пешеходката чакаме от умрял писмо, дет се вика. Надяваме се като пораснат децата ни да се кротнат, поне малко. Rolling Eyes

# 109
# 110
Леле ще се гръмна Габи пак е болна. 3 седмици лекувах стрептококи в носа с антибиотик. Сега ларингит с температура. Това малкото кашля, като магаре. Направо незнам мойто ли само толкова боледува. Чудя се какво да я правя. Не искам пак антибиотик да и давам.
Това е от детската сигурна съм. Тази сестрата седи сутрин на вратат и само поздравява. Сега съм в офанзива да ги подпукам в градината. Не може да ги пускат болни и другите да се заразяват.

# 111
Лия, моя малкия син е с хроничен ларингит, казаха, че в пубертета ще го израсте - да чукам на дърво, вече е на прага на хормоналния дисбаланс и не ми е правил лаеща кашлица от може би година... Най бързо му помага вряща на котлона лайка - по 24 часа и Хустажил - хомео сироп...

# 112
Ще можеш ли да ми обясниш за лайката, че не разбрах точно. Сега ще отида да и купя този Хустажил.

# 113
  • Vaudreuil Canada
lia25 от колко време малката ходи на градина?
Развеселихте ми сутринта вие двете...

# 114
Габи ходи и на ясла от 2008г., но определено не я посещаваше редовно. Същото сега и на градина. Пред последния път изкара най-много 3 седмици.
Да ви кажа ще я дават при Енчо в Кой е по-по най на 13 март.

# 115
Ще се постарая да гледам, те имат ли запис на предаванията, че може би съм на работа?
Лайката е много проста - сипваш в средно голяма тенджера вода и лайка (на око - няма да се пие), пускаш на силно да заври и намаляваш след това да е ... как да го кажа полуврящо - моя котлон е до 6, значи пускам на 3, просто да вдига пара непрекъснато - това става въпрос за лаеща кашлица, ларингитна. Прозорците са затворени, нещо като непряка инхалация. Ние първия път стигнахме до инжекции спиращи пристъпите, но докторката беше "старо куче" и ми го каза това като предпазна мярка. Ларингитната кашлица е многа специфична - чуеш ли да пролайва детето, пускай лайката и не се бой. Уж беше на алергична основа - не се доказа, пихме и Кларитин и какво ли не, но на него най добре му действа затворено и "обгазено"с лайката -  пробвай, поне няма да навреди. Хустажила принципно е за отхрачване на суха кашлица, но трябва да се пие веднага щом имаш индикация. От босилек се прави, подобно на Проспан-а е. Ако на момента хванеш започващото респираторно е безотказно.

# 116
  • Vaudreuil Canada
Нали знаете че на една рецепта вариациите са милиони та да кажа и аз за лайката - кипвате си водата слагате после лайката и щипка сода или малко повече - следва леко шупване и активно изпарение - по-добре се получава отколкото само с лайка.

# 117
А, това не го знаех, но ще имам предвид (не дай Боже) за в бъдеще!
Таман за тебе писах и мислех - в една друга тема, надявам се знаеш къде чакаме великденските ти яйца с нетърпение!

# 118
  • Vaudreuil Canada
Таман за тебе писах и мислех - в една друга тема, надявам се знаеш къде чакаме великденските ти яйца с нетърпение!

Хей сега ме свари неподготвена (преди яйцата имам поне 2 торти Simple Smile ) - ама ще ви навестя та да ви гледам творенията.

# 119
  • Варна
Twisted Evil дявол си ти  Joy

как намираш време за странични дейности,направо ме изумяваш  Crazy

това с лайката ще го запомня и аз, дано не ми се налага, ама знае ли човек  Rolling Eyes

и да похваля мойта хакерка - така ми е хакнала компютъра,че сега мога да си го нахакам някъде  ooooh! ту му изчезва звука,ту картината...видеокартата се беше разместила Shocked уж я намествах, снощи с найден се мъчихме да го оправяме, и май успяхме до някъде, но сигурно ще се наложи да преинсталирам,защото доста често взе да спича, а това най го мразя  Tired дано само с това се оправи де...че май малката е бръкнала и в BIOS-a   Nerd

Общи условия

Активация на акаунт