TBI Credit дискриминират майките!

• 3 676
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Моряците могат да представят договори, така че имат възможност да докажат доход.
Джет кредит не отказват, защото лихвата им е огроооомна. Не съм наясно с лихвите на TBI, но вероятно като част от банкова група имат по-големи изисквания.

# 16
В последно време TBI отказват повечето кредите.
Така че, споко, не е защото си по майчинство.

# 17
  • На земята
Момичета, много полезни неща сте написали. И аз знам, че до 1000лв. е без доказване на доход. Друг е въпросът, че сумата, която исках бе 400лв, вноските са по 40лв. на месец. То направо е смешно да откажат такава сума. Служителката в магазина също беше сигурна, че ще ми дадат. Няма значение, аз така или иначе телефон си взех. Но ме изуми факта, че отказват при положение, че съм имала кредити и съм ги изплащала съвестно, както и че имам добри доходи, поне от страна на мъжа ми. Може би ви занимавам с глупости, но виждам, че има и други с подобни истории. 

# 18
Точно преди месец си взех електроуред на изплащане именно от Ти Би Ай кредит.

Така,че TBI Credit дискриминират майките!-не е вярно.Потърси причината в теб.Да не би да имаш непогасени задължения към банки Thinking

# 19
  • На земята
Абе сто пъти написах, че имам добра кредитна история!!!!!

# 20
Абе сто пъти написах, че имам добра кредитна история!!!!!

Абе,за да те отхвърлят-значи има защо!!!!!
Аз също съм по майчинство,но ме одобриха.

# 21
  • На земята
Това си е чисто заяждане. Не съм малоумна, че да не мога да преценя ситуацията! Ама както и да е.

# 22
  • София
То и заглавието ти е "чисто заяждане", ако помислиш малко.

# 23
  • На земята
Заяждане към кой? Към някой от форума ли? Някой лично ли е засегнат? Ебаси!

# 24
Заяждане към кой? Към някой от форума ли? Някой лично ли е засегнат? Ебаси!

Само не мога да разбера ти на някой от форума ли се опитваш да си го изкараш?
Това,че теб са те отхърлили,не означава,че всеки,който е по-майчинство ще го последва същото!
От голямо значение е този,който ще разглежда искането ти за кредит-какво ще проверява.
Опитай да кандидатстваш отново,ако не стане,тогава нека пробва твоя съпруг,майка,баща и т.н.

# 25
  • София
При положение, че не са ти казали защо са те отхвърлили, как стигна до извода, че си дискриминирана на тази основа?
Аз пък бих ти казала, че ти в момента клеветиш Ти Би Ай Кредит.

# 26
  • На земята
Момичета, да уточня отново, че аз си купих телефон. И другото е, че от магазина, в който кандидатствах ми казаха, че ме отхвърлят понеже съм по майчинство. Какво толкова се засягате не мога да разбера. Аз не нападам никой от форума, а се оказва, че се заяждате с мен. И не виждам какво лошо има, че ги обвинявам, защото има и други като мен. Ама спирам да се занимавам, че то стана една каша, че чак ми се гади!

# 27
  • София
Да ти е честит новия телефон!
Ти май не разбра за какво става дума -
- майки са не само жените по майчинство в момента
- "дискриминация" е дума, която в случая е употребена неуместно /справка можеш да направиш в който и да е тълковен речник/. Служителите на фирмата просто са си свършили работата като са направили оценка на твоята кредитоспособност към момента.
- засегната си май само ти, другите се опитаха да погледнат по-обективно на описаната от теб ситуация.
П.П. Лично засегната не съм, даже винаги съветвам да се избягват отдалеч подобни институции, защото бързината на отпускане и липсата на формалности имат своята цена.

Общи условия

Активация на акаунт