Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Поредното безумие  ooooh! #2gunfire

# 121
Еми щото сме били имали специализирана такава болница. Нищо, че за да плащат една здравна пътека съответната болница трябва да има съответните специалисти............ това какво означава - че в МБАЛ до ся са ни лекували некадърници без специалност  newsm78 Всеки ден мислят все нови и нови глупости, за да пестят пари!

# 122
 Истината е, че имаме специализирана болница и е факт. Пулмолози има само там доколкото аз знам, не споря, но когато на мен ми се наложи миналия месец да търся такъв специалист останах с такова впечатление  Peace

# 123
Има една болница, зад 3-та поликлиника, която май е само за белодробни заболявания. Тя ли е специализираната болница ? Rolling Eyes

# 124
  • у нас
Има една болница, зад 3-та поликлиника, която май е само за белодробни заболявания. Тя ли е специализираната болница ? Rolling Eyes

не зад, а отстрани на трета п-ка, точно на ъгъла, Г-образна е  Peace

# 125
Явно е същата. Ужас...

# 126
тя не е ли прекалено малка? има ли отделение за болнолежащи? а отделно детско и кърмаческо??? Thinking
или там само ще преглеждат, пък ще се лежи в МБАЛ? Shocked

# 127
има ли отделение за болнолежащи?

Има.

# 128
Не схващам какво говорите, аз си имам проблем : лентичката от подписа не ми отброява, стои си на едни и същи дни. Да видим тази как ще е.  Crossing Arms

# 129
Хихихи ...
Мани ти тия ленти. Времето минава и без тях! Wink

# 130
  • На морето!
Преди празниците лежахме със Симеон в МБАЛ с двустранна пневмония и ларингит, не мога да си представя вместо в детско отделение да бяхме в белодробната, абсурдно ми се вижда, но човек свиква с всичко, може би сега ще се инвестират повече средства за обособяване на детски сектор и привличане на педиатри, които са специализирали в белодробни заболявания. Опитвам се да търся положителните страни в тази рефолма, на места наистина разбирам защо е необходимо да се закриват болници и отделения, но ми е някак трудно да приема търговския принцип на здравеопазването.

# 131
Преди празниците лежахме със Симеон в МБАЛ с двустранна пневмония и ларингит, не мога да си представя вместо в детско отделение да бяхме в белодробната, абсурдно ми се вижда,=== Опитвам се да търся положителните страни в тази реформа, ...., но ми е някак трудно да приема търговския принцип на здравеопазването.
И аз точно това си мислех, защото три пъти съм била с детето  във Второ детско отделение с пневмония. Ами то половината дечицата бяха с такива диагнози. :о:
Виждала как спасяват живот!
Не знам как е в специализираната болница, ако някой е бил там нека  сподели.
Добре, когато случаят е спешен се отива в Спешното и там педиатър преглежда детенцето, правят снимка и после - отива се в друга болница ooooh!, вместо да се качиш три етажа и да ти окажат помощ веднага. При притъпите минутките са мноого важни, която майка е патила знае Thinking.. Пак не са го до измислили. Поне за децата трябваше да направят изключение...

# 132
Не схващам какво говорите, аз си имам проблем : лентичката от подписа не ми отброява, стои си на едни и същи дни. Да видим тази как ще е.  Crossing Arms
Зациклили сте явно,прояви въображение и организирай нещо "ТОПЛО" на топло място,
п.с.  може и лентичката да е замръзнала Simple Smile-вземете и нея

# 133
  • Бургас
Леле, момичета, приемате ли ме при вас - от 1 година съм във форума, а не съм ви намерила  Embarassed Все още не съм бременна, но се надявам, че е временно  Simple Smile   bouquet

# 134
Леле, момичета, приемате ли ме при вас - от 1 година съм във форума, а не съм ви намерила  Embarassed Все още не съм бременна, но се надявам, че е временно  Simple Smile   bouquet
ауууууууу,веднага да си променяш статус-а,
тук наказват като в Средновековието,ако не си на тема бременност Simple Smile-това е майтап-да уточня,
пожелавам ти най-скорошно 2 в 1 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт