Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на сушилнята и как да избера подходящ модел?
Какви са мненията за сушилните и съдомиялните?
Какви са потребителските преживявания с различни модели сушилни и перални машини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на сушилнята и как да избера подходящ модел?
-
Какви са мненията за сушилните и съдомиялните?
-
Какви са потребителските преживявания с различни модели сушилни и перални машини?
-
Какво е препоръчителното лечение за подуто око по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка и как да изберем подходяща такава за бебето?
ти се окаъа права миличка 
Не знам и аз вече, ще видим до края на деня ще имам ли количка или няма да имам 

На външен вид изглежда много добре, но аз лично не харесвам материите от които са произведени тези колички

Бъди здрава и много обичана! И най-сладкото бебче през юни!
и съвсем още не мога да смогна много много... Четох за тези сушилни, знам, че сме го коментирали това. Имам място за отделна машина, което е добре. Малко ме притеснява ел. консумацията и до някъде шума... освен това имам питане... може и тъпо да ви се стори: Ако пералнята ми пере 5 кг пране, а сушилнята суши 7 кг пране (тук вече математиката ми се обърква) това 5 кг СУХО пране ли е и 7 кг МОКРО пране... Ако е така - местя от пералнята в сушилнята и съм готова, нали така? Освен това гледам, че има функции за маратонки ????
)
обичам глезотийките. Мъжо до ден днешен не вярва в удобството на миялната - имаме, но според него само бучи и харчи толкова вода, колкото ако си мия на ръка... 2 часа е програмата... "за 2 часа колко чинии ще измияя", аз казвам "е, ама за тези два часа, докато миялната мие, ти вършиш нещо ДРУГО, аз нещо трето... пести време, а и мие с една вода повече от час и половина".... бръм, бръм, бръм