Февруари идва вече, порасна ЮНСКОТО човече - 12

• 21 930
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
айде и аз в темта

# 436
Ох, тотално се обърках, давайте таблицата Laughing

# 437
Леле аз с мойта даскалска заплата и болнични през цялата бременност...кой знае кво ще взема! JoyОсобено с тея болнични ще стане весело!

# 438
И аз нещо не мога да се оправя в изчисленията.
Аз също съм болничен и мисля до раждането да не се връщам на работа. Не знам колко ще се намали обезщетението, но нервите ми в момента струват повече.

# 439
  • Пловдив
Момичета, изпратих една таблица в пощата ни в АБВ, дано нея да имате предвид. Там се въвеждат стойностите и автоматично изчислява. Дано да съм била полезна!

# 440
  • Бургас
Ха, Таня, аз също качих таблицата в пощата. Laughing

# 441
Морска не се ядосвай аз реших да отида мечка страх мен не страх изкарах колата от тука криво ляво но като стигнах до МОЛА един камион се крьстосал точно там дето се влиза в подземния паркинг завих надясно(идвам отгоре от околоврьстното шосе)та да си търся да паркирам там из уличките ама то такива преспи такова чудо като се разтанцува тая кола накрая я паркирах в една пряспа и отидох пеша.Купих си 2 блузки от разпродажбите да не сьм капо понеже закьснях с 20 минути и се прибрах повече докато не се стопи тоя лед не мьрдам никьде с колата.

аз въобще не мога да изляза от паркинга,трябва някой да ме бута до изхода Crazy

# 442
Здравейте,
и аз ще съм юнска мама с термин на 19.06 с мъжко.
Отдавна ви следя и ще се радвам и аз да се включа в разговорите ви. Hug
Може ли някой да ми изпрати на лични пот.име и парола за пощата и албумчето.
Благодаря.Усмихнат ден на всички! Grinning

# 443
  • Бургас
Мая', добре дошла!  bouquet

# 444
Здравейте,
и аз ще съм юнска мама с термин на 19.06 с мъжко.
Отдавна ви следя и ще се радвам и аз да се включа в разговорите ви. Hug
Може ли някой да ми изпрати на лични пот.име и парола за пощата и албумчето.
Благодаря.Усмихнат ден на всички! Grinning

Добре дошла в гилдията ни, и аз съм с теримин 19 юни Hug

# 445
alexova, и ти ли мъжко чакаш  Grinning

# 446
  Shocked искам да споделя ,че току що болният ми мозък търсеше видео на раждане в нет-а и намерих разбира се...и ау!  Shocked

# 447
Мая добре дошла в отбора ни!
Много мъжки бе Simple Smile

# 448
Мая, добре дошла

Естелита, много сте готини със сина ти на тая снимка. Какви очи вадите Heart Eyes

# 449
  Shocked искам да споделя ,че току що болният ми мозък търсеше видео на раждане в нет-а и намерих разбира се...и ау!  Shocked

Стига де, защо си причиняваш това. Ти като раждаш ще си от другата страна, това само лекарите го виждат Laughing

Момичета, много ви благодаря за таблицата! Оказа се, че в моя случай ако ползвам болнични обезщетението ми драстично ще намалее, така че, от голяма полза ми беше - въобще не съм и подозирала. Дано не се налага, ще стискам зъби.

Мая, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт