"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 166
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • Благоевград
Здравейте момичета! Следя ви доста отдавна, но не съм писала. Сезонът като цяло ми беше скучен. Чудеха се какво да измислят вече. Виждам, че повечето от вас са на същото мнение. Дано поне последната серия е по-интересна. Виждам, че има промо. Това значи ли, че днес ще се излъчи 23 епизод или както е обявено за 23 май? Извинете ме, ако сте го обсъждали, но не съм видяла да има такова обяснение назад в темата Simple Smile  Hug

# 706

Топъл, топъл.....

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 09:12 от marish

# 707
# 708
  • Пловдив
И аз я свалям в момента - нямам търпение  Embarassed

# 709
Габи е супер! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 10:31 от mEdIsSa123

# 710
Преди малко гледах последният епизод,опитвам се да се сетя кой е този мъж с който завърши сезона,но не мога newsm78 .

# 711
Преди малко гледах последният епизод,опитвам се да се сетя кой е този мъж с който завърши сезона,но не мога newsm78 .

ББПол,бащата на Зак от 1-ви сезон това го имаше в коментарите в замунда

# 712
ББ: Еди изроди бебето на Линет и тя успя да го убеди да се предаде.Обеща му, че ще ходи да го посещава.Сюзън и Майк се изнесоха, а накрая показаха, че носия наемател е ..забравих му името(мъжът на разказвачката) .. Анджи направи бомбата и Патрик я сложи в килера.След това отпътуваха и се спряха близо до къщата , той и каза, че ще я удари в слабото място и ако иска да спаси Дани и да изтича да го отвърже ще я разбере.Тя естествено побягна, но като стигна до достатъчно отдалечено място от колата му помаха, спомена нещо за детонатор и колата гръмна.Тук малко не схванах как бомбата е в къщата, а гърми колата.В същото време Габи отвърза Дани и изтичаха да видят какво е станало, да не ми Анджи да е пострадала.Накрая Анджи и съжа й пратиха Дани в Лондон при Ана и баба му.Казаха, че те не могат да идат защото ЦРУ още ги търси.Орсън напусна Бри, защото е пристрасна към сина си и не го накара да се обади на полицията след като е блъснала Г-жа Солис, а него го накара.След като я напусна, бри накара сина си да направи това, което тя е трябвало да направи преди години- да се предаде.Ии също мисля, че преписа фирмата на Сам.Бри разказа на Габи, но всичко беше във финалната сцена и не се разбра как тя реагира, но според мен й съчувстваше;такова й беше изражението.

Според мен ще има още сезони!  bowuu  bouquet

# 713
а разбра ли каква беше тази тайна, която сестрата каза на отчето? ББ: Аз разбрах нещо от сорта, че някое бебе е сменено и че това семейство живее на Уистерия Лейн.

# 714
а разбра ли каква беше тази тайна, която сестрата каза на отчето? ББ: Аз разбрах нещо от сорта, че някое бебе е сменено и че това семейство живее на Уистерия Лейн.

Това каза, да, но се чудя кое е то. А иначе новият обитател на улицата....просто....нямам търпение за новия сезон. Някаква информация кога ще има нови серии?

# 715
предполагам на есен . Най- вероятно септември

# 716
Благодаря за отговора Hug ББ:и аз се чудя кое е това дете,мисля си че може да бъде Ем Джей

# 717
ББ: Според мен детето, за което сестрата говори  ще е на Габи! Нещо и двете не ми се връзват с нея!

# 718
  • Пловдив
И аз изгледах серията с нетърпение. Свърши много мистично, ще чакам с нетърпение новия сезон. Очевидно ще има такъв след този финал
ББ Едва ли детето ще е на Габи, все пак и двете й деца не приличат на нея, едва ли сестрата ги е подменила и двете. На финала полицая каза че едното семейство живее на Уистерия лейн. Все ми се върти в главата че може да е Ем Джей и да е подменен с детето на Дейв от предния сезон - нали бяха родени в една нощ, така започна предния сезон. Но от друга страна след като дават как пристига Пол е възможно подмененото дете да е по-голямо ...

# 719
  • Благоевград
Гледах епизода, не ми хареса особено. ББ Според мен може Пени да е сменена. Нали дадоха и Линет с бебето. Всички деца на Линет и Том са рижави, само Пени е руса. Но пък тя е по-голяма от Ем Джей и Хуанита. Но няма как да е от по-малките деца, защото доколкото си спомням, Майк и Сюзън знеха, че ще имат момче. А момчето на Пол Янг не е ли на една възраст със дъщерята на Сюзън? ( нещо й забравих името  Embarassed) Може те да са разменени. Сюзан да е имала момче, а да са сложили дъщеря, но пак не ми се връзва  newsm78, защото когато те се нанесоха, децата вече бяха поотраснали. Пуснах повторно точно тези моменти, в които се казва за тайната и мъжът каза, че семейството още живее там, на същата улица.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 14:07 от tina_star

Общи условия

Активация на акаунт