Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 139
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • у дома
Хелоу  Hug
Оф, ядосах се, гледам една нахална рускиня по Нова, м.мка и на руски говори  Close
Сега, бяхме в мола - напазарувах и се успокоих, че има дънки за моя голям ...., че и по-големи...
Купих само зимни дрехи, спра ли да кърмя почвам Дюкан  Whistling
Някой беше питал за шишета - в Хиполенд видях стъклени шишета за без пари, хем по-хигиенично, хем няма да сменяш на 6 месеца  Peace  

# 496
Здравейте и от мен. Малката е много послушна, ве4ер си спинка, сутрин малко се криви, но мъни4ко  Peace Направо ми е злато, каката и тя много слуша и помага  Hug
Мама 89 ние нз кога ще идем на гости на баба , може би като стане на 30 дена поне  Stop Ама ако са ви наблизко, що не и по рано  Peace А, котката какво ти пре4и, като няма контакт с бебето, няма проблем  Peace Оф искам да се стопля и да ходим по разходки  Crazy
да наблизко са и то доста,обаче незнам защо ми се свиди да я изкарам.сякъш се страхувам да не и падне някоя прашинка.днеска коликите направо ни побъркаха.горкичката е изтущена и сега спи като пънче.толкова се измъчи,че и аз покрай нея  newsm45.
момичета кажете от кога да започвам да и правя гимнастика.всяка вечер след къпане и правим масажче,обаче гимнастиката кога се почва?

# 497
и голям проблем ни е това уригане.давам и вода слагам я на рамото , държа я по много време и пак не иска. не всеки път,но в повечето случеи не се урига.
от днес започнах да и давам чай от анасон.казаха ми,че много помагал ,ДАНО.

# 498

тези прахчета Ashton & Parsons как се ползват разтварят се и се дават или се маже по венците newsm78 и гледах и този CALGEL TEETHIN GEL дали е ефикасен?
изсипват се направо на езичето на бебока,
някои майки намазват биберона с него и така....,
други пък с пръст вземат прашеца и го слагат на венеца-
абе важното е да го хапне Simple Smile,
но не се разтваря,
този калгел май имаше лидокаин в него-ако е така само временно замразява и после наново болка Confused

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 19:34 от maimp

# 499
  • у дома
Забраих - в Калиопе също има страхотни намаления, но за кльощави мами...
Току що ме удостиха с титлата най-добрата фея на света  Heart Eyes

# 500
  • Бургас
Ооо феичке  Hug

Аз пък съм най-сладката мама  Heart Eyes то като му се връзвам на акъла на дребоса -какви гонки правим не е истина, ама не питайте как минавам под масата  #Crazy hahaha

За стерилизтора-моят е на Авент за микровълнова. След стерилизиране задължително ги изкарвам нещата и на чиста хавлийка докато изсъхнат. Ако много бързам, ги подсушавам с кухненска хартия и така. Ама знам, че не е хубаво да остава водата в стерилизатора, че се натрупва много бързо камъка. Почиствам го с ябълков оцет  Peace Става като нов. По същия начин процедирам и с ел.каната  Grinning

И мен ме е шубе да заведа Зарка в Мола  newsm78, ама работя в тази насока, де.  Naughty

Миа, писах ти и на скайпа, ама нещо не се включваш. Искам и аз от тези прахчета, ако не е късно, плийз  Wink

# 501
Нощното хранене при нас си отпадна от само себе си.По принцип хранене в 12 от самото начало не сме имали.Първоначално малката се будеше към 2 ,после го издърпа към 4-4,30 и така докато почна да спи до 7-7,30.Тоест сама си го направи.

За стерилизатора-ако ще се подсушават с нещо или се оставят отворени извън стерилизатора,се обезсмисля стерилизирането.Аз ги вадя и затварям веднага мокри и си ги използвам така.

# 502
мама 89 какво и даваш за коликите  newsm78
Аз давам Инфакол, нз от тях или просто не са ни силни коликите, но малката е спокойна  Wink И 4ай давам на ХИП с копъра  Crazy
За гимнастиката, нашата ли4на каза на 1 месец  Peace

Вашите бебоци давят ли се бе, оф малката като се задави и направо изтръпвам  Cry

# 503
Аз давам Инфакол, нз от тях или просто не са ни силни коликите, но малката е спокойна  Wink И 4ай давам на ХИП с копъра  Crazy

Вашите бебоци давят ли се бе, оф малката като се задави и направо изтръпвам  Cry

Моята се дави много често,защото повръща задължително по 2-3 и повече пъти между 2 хранения.Връща и през носа.В началото ме беше страх да вляза да се изкъпя ако сме само двете в къщи.Но тя вече е по-силна и си изкашля всичко,ако се случи.

# 504
  • Бургас
Ахой! И ние се напазарувахме:-) Видях се с vessita и с Хъгси. Добре, че Хъгси ме позна (не съм много физионосмист, особено ако не съм виждала човека на живо, а само на снимка. Та съответно видях и малките Никол и Поли Heart Eyes
Струва ми се, че и Виолетка видях, но не съм на 100%. Вили ( ако си била ти) седяхте на кафето на 2-ри етаж ( с една лилава количка чиполино мисля). Аз бях с мъжо ми и с малкия стипосан в коша за кола на една от пазарските колички. Peace

# 505
Ахой! И ние се напазарувахме:-) Видях се с vessita и с Хъгси. Добре, че Хъгси ме позна (не съм много физионосмист, особено ако не съм виждала човека на живо, а само на снимка. Та съответно видях и малките Никол и Поли Heart Eyes
Струва ми се, че и Виолетка видях, но не съм на 100%. Вили ( ако си била ти) седяхте на кафето на 2-ри етаж ( с една лилава количка чиполино мисля). Аз бях с мъжо ми и с малкия стипосан в коша за кола на една от пазарските колички. Peace
Дам ние бяхме,а вие бяхте седнали на същото кафе Simple Smile Видях ви,с един зелен кош за кола нали така?А на съседната маса до вашата имаше една майка с черна количка,незнам дали е от тук....
Гери,виждам те Simple Smile Как си мацко?
Да ви де похваля,свекито беше на гости до сега,малко ми остана да я метна от 3-тия етаж!Много нерви троша с тази жена,чудя се всички свекървища ли са такива.... #2gunfire

# 506
  • Бургас
Ахоу, nedalinchi, май само двете с теб кукуваме рано-рано.  Crazy

Нахраних Борис, но реших, че няма смисъл да лягам, имайки предвид, че кака му всеки момент ще си покаже рошавата глава.  Tired

sisi_f, ти що не каза по-рано, че искаш от прахчетата? В boots, откъдето поръчахме памперсите ги има!  Naughty

Само ние значи вчера не сме била на МОЛа. Добре, че не съм се замъкнала сама с двете деца, като чета тук колко народ е имало. И то как няма да има, като в това лошо време няма къде да се ходи в нашия китен град! Предполагам, че и днес ще е същото положението и се чудя да излизаме ли въобще или да си стоим у нас. Тъкмо и от финансова гладна точка ще спестим малко пара.  Crossing Arms
В тази връзка да навлезем и в малко битовизъм- на тока вдигали ли са цената? Сметката ми този месец ми се вижда неприлично висока!  Close

# 507
Добро утро и от мееен!!! Я да ви сервирам една лека закусчица в леглото

Страшни уговорки вчера с този Мол  Laughing
По въпроса със стерилизатора аз лично правя като Миа. Мисля че се обезмисля стерилизацията ако се вадят навън,още повече че ние се кърмим и използвам рядко стерилизатора.
От кърменето в 12 тя сама се отказа,просто като е нахранена добре към 20.30-21.00 не се буди до сутринта.Ето и сега все още спи, цяла нощ спи душичката, ни биберон иска ни водичка.
Виждам че поръчвате прахчета за зъбоникнене, имам въпросче. Знаете ли колко горе долу ще трябват или по-скоро по колко пъти се дава това прахче на ден.
Вили,не се дразни на свекървата от едното да ти влиза от другото да ти излиза.Аз съм много добре вече,хич не идва голям рахат.Дойде веднъж да види бебето като ни изписаха и толкова,не се е обадила даже да пита расте ли не расте ли,ама аз съм си по-добре така.Днес на гости чакам зълва ми,а тя е супер специална,направо опъвам червения килим и слагам балната рокля.Тя пък изобщо не е идвала тук и аз за 10 години от как сме женени,не съм ходила у тях винаги ни кани на заведение.Абе тя не е разправяне.
Моля да ме извините за лиричното отклонение
Хайде че ние се пробудихме  Hug
Ладидка ние сме хай-големите кукувици да знаеш  Joy

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 07:20 от nedalinchi

# 508
Абе май вси4ки свекища са един дол дренки. Много са рядкост тия дето наистина помагат  Peace Добре, 4е мойта е надале4 и не идва много , много  Wink Сега дойде за изписването и стоя една седмица  ooooh! Е... едвам я изтраех жената. Колкото помага, толкова и  пре4и  Tired
Оф егати дъжда вали, няма ли да се оправя ве4е това време  Cry

# 509

Моята се дави много често,защото повръща задължително по 2-3 и повече пъти между 2 хранения.Връща и през носа.В началото ме беше страх да вляза да се изкъпя ако сме само двете в къщи.Но тя вече е по-силна и си изкашля всичко,ако се случи.
давам и инфакол (от вчера редовно вече) и чай от анасон.
иначе и тя повръща редовно, понакога и през носа и се дави,но всичко това е от преяждане. като яде повече от 15 мин. и после повръща явно много и идва.
иначе като се задави и аз изтръпвам.
днес за първи път смятам да дойдат бабите да я гледат пък ние с мъжа ми да излезем да напазариме малко.много ми е гадно да я оставя.незнам защо. чувствам се все едно я оставям завинаги.всъщност много ме е страх да не се разплаче а мен да ме няма.

Общи условия

Активация на акаунт