Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 112
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Лека вечер момичета,дано утре денят е по-усмихнат Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 22:32 от maimp

# 526
  • Бургас

Ако знаеш колко ме беше срам да дойда да се запозная с теб,уж не съм от срамежливите  Rolling Eyes, ама цялата маса ме агитираше да дойда  Wink
добре, че си ги послушала!!!  Heart Eyes
Трябва да организираме скоро едно дамско форумско излизане!  Party

# 527
Здравейте отново! Вече една седмица сме си вкъщи с малката Боряна, но чак сега открадвам малко време, та да надникна как сте. Благодаря на всички за пожеланията от преди ... незнам колко страници. След хилядите ми въпроси за секциото се оказа, че засега е най-лесната работа. Вече съм една шашната мама и само се чудя в какъв филм да се вкарам, но ще чета редовно, та поне да не задавам излишни въпроси. Тия дни и снимки ще кача Simple Smile

Бебоците ви веднага ли почнаха да ядат по 90 мл. Ясно е, че много от вас кърмят, но все пак... Чудя се, защото дохранвам, а максимума АМ до днес (11 ден) е 50-60 мл на хранене и почна и хранене да пропуска, а като се цедя не повече от 15-20 мл. млеконадой добивам. Blush
Уж не е тревожно щом бузанката си спи и пълни памперсите, ама...
а, да и знаете ли колко гл'коза се дава на ден за леката жълтеничка, че Боряна само я плюе

# 528
  • Бургас
by the sea, глюкоза може да даваш колкото решиш, но едва ли ще иска да пие много. А за АМ не разбрах много въпроса ти - кърмиш и дохранваш, така ли? Можеш постепенно да увеличаваш милилитрите АМ, така че примерно в края на първия месец да сте вече на 90 мл. Бебка сама ще ти покаже дали й стига или не. Само не знам как ще разбереш колко е сукала, за да знаеш с колко да дохраниш  Thinking

maimp аз имам проблем с щитовидната жлеза и ми препоръчаха да нося кехлибарена огърлица. Купих си, но колко я носих само аз си знам. Както и да е, исках да споделя, че като я купувах жената ми обясни как помагала за 1001 болежки, спомена и за никненето на зъби - снаха й слагала огърлица под дюшечето на бебето и то спяло много спокойно, а против уроки и за добро настроение му сложила гривна на крачето  Wink  Благодаря ти, че повдигна темата и се сетих за това, ще пробвам и ще пиша дали има промяна поне в настроението на малката, че от три дни е толкова крива и нервна.  Hug

# 529
by the sea , не знам дали с това дохранване няма да се отбие детето.Пробвай да се изцедиш преди да си я накърмила и виж по колко кърма имаш,така ще се ориентираш и в количеството което изяжда детето. Ако кърмата е малко или нея я слагай по-често на гърдата да суче или ползвай помпата, за да стимулираш образуването и.Яж повече супи и пий течности...а и сурови ядки че ствала по хранителна.Не се шашкай,щом бебка е спокойна значи нещата не са извън контрол  Simple Smile

Ладидка,аз съм за срещичката. А пък съм замислила,ако има желаещи разбира се, като се стополи хубаво времето да идем семейно с бебоците някъде с приспиване. Не знам дали сте ходили на "Божура" но под нея има едно много приятно комплексче с ресторант и прекрасна полянка,която можем да напълним с бебчовци.Ама по нататък пак ще повдигна въпроса

# 530
  • Бургас
nedalinchi, чудна идея! Аз съм ЗА!  Grinning

# 531
  • Бургас
Добутро!
Неди, страхотна идея! На Божура от години не съм ходила, но мисля, че ще стане супер. И без това малките ще са поотраснали ( докато се стопли) и доста по-удобно ще е да правим подобни мероприятия)Simple Smile))

За среща това си говерехме онзи ден по скайпа със sis_f. Ами казвайте ден и да се мятаме. На Трията май пак ще е най-подходящо. Пилотно предлагам да е през Уикенда, понеже има и работещи мами, и работещи баби. Та може едно културно "соаре" в Събота, да кажем по време на следобендия сън на малките, та и татковците които ще ги гледат да са улеснени?
Споделяйте, дами Hug

Гери, къде се набарахте с тва шеметното (sensation)? Heart Eyes Joy

# 532
И аз съм ''за''!!! Представяте ли си цялата поляна пълна с паяци и щъкащи дребосъци  Joy ! Сигурна съм , че ще бъде незабравимо.

# 533
  • Бургас
Неди, идеята е чудесна! Аз съм била там, казва се "Странджа" и условията в хотелската част са много добри, лично аз се наемам да изкарам една вечер с бебка там. Но това са далечни планове, наистина преди това може да заформим една срещичка (че и няколко, то кога ли ще се стопли?!).

Момичета, от къде да си вземем входна врата - не държа да е скъпа, но и да не е китайска, а български май само на Тунадор има  Thinking 

# 534
  • Бургас
Неди, страхотна идея Wink
Върнаха ми детето от градината. Имали морбиле в групата и понеже Румката не била контактна...
Някой да знае защо няма вода  newsm78

# 535
  • у дома
Добро утро и от мен  Sunglasses
By the sea, Недалинчи ти е дала страхотни съвети, послушай я... И наистина, щом спи и сере, значи детето е добре  Mr. Green
Хъгси, какви морбили, за бога, нали са имунизирани??? Това беше най-гадната ваксина, дет я слагахме, ся ми кажи, че и не действа  Crossing Arms В коя градина ходи Румката? Може ли мъжо довечера да мине за инфакола
Недалинчи, ако ми дадеш и идея какво да сготвя днес, защото съм изчерпана и направо ...  newsm20

# 536
  • Бургас
Вале ми имунизирани уж ама тва морбиле из цялата страна върлува  ooooh! Градината ни е Ханс Андерсен зад Краставицата се намира.
Ако искаш го пращай Юлката, ако искаш след малко ще се мятам на колата и мога да мина да ти го донеса .... Както кажеш

# 537
  • у дома
Както ти е удобно, аз към в къщи с малкия  Simple Smile
И мойто голямото е в Андерсен  Shocked Ама, ние сме във филиала. Оф, дано да ни се размине...
сега прочетох за тия морбили, че нищо не знаех, много страшно ми звучи...

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 10:52 от Проста Мария

# 538
Събота 13.02.2010 в 15:00ч на Трия(кафето на третия етаж)
Ако сте ЗА казвайте,ако не променяме деня или часа. Само да не се наложи да се ходи на място,за да се запазва маса,че аз няма как да изляза-мъжа ми е на работа и аз съм сама с Ема.

# 539
Вале,поне ме насочи на някъде, местно безместно,с кайма,какво месо   newsm78 все ще измислим нещо

Много се радвам че ви допада идеята за масовата сбирка,а иначе преди това разбира се че ще има други.
Веси,да знам че се казва Странджа и наистина е много хубаво,да не говорим че освен ресторанта може да се прави барбекю,има външен басейн с бар....айде пренесох се там

Дани аз съм ЗА

Общи условия

Активация на акаунт