Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 123
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и от мен!  Simple Smile

# 601
  • Бургас
към вече раждалите бърз въпрос правихте ли си изследване за австралийски антиген щото аз имам една брошура на Девата там пише че трябва а в сайта не е написано и са чудех тъкмо дали да звъня на мацките на регистратурата

а и в брошурата има и изследване на фибриноген  newsm78
за сефте ги чувам тия. Добре, че не съм чела толкова докато бях бременна че щях да полудея  #Crazy

# 602
към вече раждалите бърз въпрос правихте ли си изследване за австралийски антиген щото аз имам една брошура на Девата там пише че трябва а в сайта не е написано и са чудех тъкмо дали да звъня на мацките на регистратурата

за сефте ги чувам тия. Добре, че не съм чела толкова докато бях бременна че щях да полудея  #Crazy

абе то аз и без да чета вече съм си луда ама пусто като някой ми е дал и брошура в началото

# 603

И при нас го пишеше.Доколкото разбрах,австралийския антиген е всъщност изследването за хепатит,което имаме от началото на бременността.

# 604
  • Бургас
Petroliana, още в началото на бременността ми бяха пуснали изследване за Хив,Васерман и тоз австрийски антиген. Мисля,че са от задължителните ,но не съм сигурна.
Така че можеш да си провериш изследванията си или да питаш доктора си.
А за фибриногена ,искаха ми такова изследване преди да ида да раждам.Като даваш кръв за ПКК и им казваш ,че трябва да ти изследват фибриногена и времената за съсирване на кръв /мисля че и това искаха/.

# 605
Petroliana, още в началото на бременността ми бяха пуснали изследване за Хив,Васерман и тоз австрийски антиген. Мисля,че са от задължителните ,но не съм сигурна.
Така че можеш да си провериш изследванията си или да питаш доктора си.
А за фибриногена ,искаха ми такова изследване преди да ида да раждам.Като даваш кръв за ПКК и им казваш ,че трябва да ти изследват фибриногена и времената за съсирване на кръв /мисля че и това искаха/.

абе хив и васерман съм пускала в началото ама те не важат ли 6 месеца само а те минаха май
а за антигена не помня а точно от това изследване не съм си запазила копие и за мен  smile3511

# 606
Ето-
Вирусен хепатит В

Определение
Заболяването се причинява от вирус, който се открива в кръвта, в чернодробните клетки и пространствата между тях. Той притежава 3 антигена, като главно значение има т.н. повърхностен австралийски антиген, който съществува самостоятелно под формата на кръгловати и пръчковидни образувания в кръвта. Австралийският антиген представлява понастоящем критерий за носителството на вируса, причиняващ хепатит-В.

Не се шашкайте толкова Simple Smile,ако случайно нещо в изследванията липсва(в което се съмнявам),на място ще ви вземат кръв-нали има лаборатория там?А изследванията за спин и васермана си важат.

# 607
  • Бургас
Тъй .... навлякох каката, връчих и плажните играчки и я натирих в дворчето да играе Grinning

# 608
  • Бургас
тоя ток да вземе решение ша свети ли или няма да свти  #Cussing out

# 609

абе хив и васерман съм пускала в началото ама те не важат ли 6 месеца само а те минаха май
а за антигена не помня а точно от това изследване не съм си запазила копие и за мен  smile3511
[/quote]

Австралийски антиген ще го намериш под това име HBsAg в първите ти изследвания  Naughty заедно с васерман и още нещо беше,ама го забравих.
Замалко да забравя Гуд морнинг гърли!

# 610
мерси момичета, изчерпателни сте както винаги   bouquet

Hugsy и ти ли си в къща хубаво е като има двор и аз го обличам сега малкия гамен и ша правим топки да целим комшийските котки #2gunfire

# 611
  • Бургас
В кооперация сме, но има малко дворче където паркираме. Сега ги няма колите и е свободно Simple Smile Чудя се майка ми как ме е пускала сама да играя. Непрекъснато надничам да видя дали не я е взел някой...
Днес от носталгия си взех "детска закуска" и вътре има само 7 бисквитки ..... но комент

# 612
  • у дома
Хъгси, да бе взела едно кисело мляко, бре  Laughing Бисквитите "Детска закуска" ги свързвам с летата при баба и дядо на село. Баба ми имаше един шкаф, където криеше сладките неща и ефизола  Mr. Green С братовчедка ми и измукахме за един ден целия ефизол  Mr. Green...Ходехме да се къпем на реката и баба ми като се връщаше от работа ни викаше, с нокът прокарваше една пътечка по крака, оставаше бяло /щото нямаше тоалетно мляко да се намажем/ и ни наказваше да храним кокошките  Sick Хубави времена бяха, безгрижни...

# 613
Хоп ето  ме и мен,тази сутрин пропуснах кафето ама ще се реванширам

Хъгси с тези Детски закуски дълго време ще ходим като тюлени  Joy Аз имам една тава с тирамису в хладилника,ако знаеш как обикалям край него. Страшна работа с този апетит, не мога да се спра.
Вале,като каза за ефизола та се сетих... аз карах моята баба да ми купува вит.С ампули,защото казвам ми става лошо и ми минава само от него. И тя милата ходеше ми купуваше,толкова го обчах, че пиех по 3 ампули от големите.Даааааа хубави времена бяха,имахме детство такова,каквото нашите деца нямат   Cry  Играехме до тъмно вън на улицата,а сега от коли не можеш да вървиш по тротоара.Отплеснах се  Blush
Леле снощи влязох за малко в другата тема. Върнах се да почета малко назад,ми то бой на негри в тъмна нощ .Какво е туй чудо  newsm78
Айде после пак ще ви навестя
Ей,мацко, много те мисля да знаеш.Притеснявам се да не си самотна на 14.02  Joy  (сладурка ,как и идват на акъла) Hug

# 614
  • Несебър
хелоу и от мен. Много пишете и докато прочета, малката се е събудила и не мога да пиша. Тя беше много кривичка тези дни, сигурно защото сме на бълг. инфакол, закъснява ми доставката от Англия.

Днеска бяхме на консултация, вече сме 5 кг. и 57 см. Биха и ваксината, изобщо не плака Grinning Grinning Grinning и сега спи, спи...
Педито ми каза, ако няма колики да започвам соковете, на мен ми се стува рано още, поне да стане 3 месеца newsm78 . Абе, няма да бързам още. Вие какво ще кажете? Пък и морковите сега са нитратни, а ябълките знам ли кои са български newsm78.

За 8 март идеята ви е стахотна, ама като не съм от Бургас, кой ли ще ме пусне с преспиване ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт