Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са техниките и материалите, използвани в декупжа?
Как се извършва техниката на краклето?
Какви материали се използват за фиксиране на декупажните бои?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са техниките и материалите, използвани в декупжа?
Декупжът е техника за декорация, която използва различни материали като хартия, салфетки, специални лепила, бои, лакове и декоративни аксесоари. Салфетките се използват за създаване на различни декоративни ефекти чрез лепене върху предмета и фиксиране с лак. Тази техника позволява създаването на уникални и персонализирани декоративни предмети.
-
Как се извършва техниката на краклето?
-
Какви материали се използват за фиксиране на декупажните бои?
-
Къде мога да намеря български бои на Маестро пан?
-
Какви са основните материали, използвани в декупажа?
Някой ден специално ще те навестя да обменим мисли - така и така имам често път към тебе.
)))))))Студеният порцелан не ми е стихия някак ... Чиниите също са много оригинални !
Интересен ефект се е получил с гриса. Фаворит ми е дъската "идва пролет"
Много са ти красиви нещата, както винаги и много пипнати. На мен все не ми стига търпението да доизкосурявам 
Ми тя като с ръка небарната, така перфектно е изработена 
. И първия опит с варака е супер. А другарчето е 
. Кутиите са много хубави, а бутилката е с този фон, който все искам да те питам как го правиш 

. Откога търся такава лейка
Сега две керемиди от мен
С пинтирана картинка пробвах преди време и се получи, но със снимка, нещо не правя както трябва
Вие много ли изтъргвате отзад 
.

И Трифон Зарезан е изпълнена с много настроение и изработката е суперска .
.
, не е истина. Дъските са толкова зареждащи и това зелено ми е просто любимо - много пролетно, пепелника с кученцето е 

- dida dimitrova !