Отговори
# 240
Не просто не е хубаво,а изобщо не трябва да се дават...

Китана ,сложи онази снимка и тук,изпразненото съдържание от стомаха на кучето,което завърши летално,заради хранене с кокали...
Не ми го дава като изображение . Simple Smile

# 241
Ние пробвахме с един огромен джолан, ротвайлера все пак вече е на годинка.
Изповръща си червата след това ooooh!
Кокал-йок Naughty

# 242
  • град-държава
Цитат
Днес един колега е извадил това от 4 месечен ротвайлер, който за съжаление не е преживял операцията..
Да видите колко са полезни кокалите, независимо колко са варени до омекване, печени, ръсени със светена вода или подложени на други кулинарни процедури...

# 243
Тъкмо и аз щях да го хостна някъде.
Не разбирам хората,които смятат кучетата си за прасета и им дават всякаква помия и нискокачествени боклуци....

# 244
  • на брега на морето
Оф, стига с тези страхотии. Целунете кучетата и котките си от мен.

http://vbox7.com/play:04798c9e  

ЗеФсе,  на една позната  на кучето във венеца се беше забил кокал от пилешка шийка. Не можеш да си представиш през какво минаха жената и кучето ooooh!

# 245
Ето нещо за четене за тези, които възнамеряват да си вземат животно от зоомагазин/борса.

http://kiflaiboza.blogspot.com/

# 246
Не знаех, че кучетата ядат шапки...

# 247

Има кучета, които ядат и камъни  Laughing

# 248

Да добавя и дюшеме, стени и мебели Mr. Green

# 249
  • София /Абсурдистан

Да добавя и дюшеме, стени и мебели Mr. Green

А аз да добавя и матраци  Simple Smile Хъскито на една приятелка видя сметката на новият и, много скъп матрак, с незнам какъв си пълнеж, поръчан от някакво си специално място Simple Smile Когато се прибрала в къщи, заварила хубавицата на матрака, в изкормена дупка точно в средата му и разкъсвала специалния пълнеж много концентрирано и методично. Целият под чак до антрето бил покрит с дреб от пълнежа  Mr. Green Язък за матрака.

# 250
  • на брега на морето
А аз да добавя и матраци  Simple Smile

На един колега майката кокерка и синът й опоскаха тапицираната му входна врата. Здраво местенце нямаше. Мисля, че кучетата много скучаят, когато са сами по цял ден.

# 251
  • град-държава
На това му се казва поведенчески проблеми,не скука... Peace

# 252
А аз да добавя и матраци  Simple Smile

На един колега майката кокерка и синът й опоскаха тапицираната му входна врата. Здраво местенце нямаше. Мисля, че кучетата много скучаят, когато са сами по цял ден.
Мойто навремето изяде краката на кухненската маса, тапетите в коридора до 1 метър височина, поне 6-7 чифта обувки...Освен това редовно извършваше нападения върху коша с мръсно пране и над губерчето в хола, като с голям кеф късаше кичурчетата ... Абе тийнейджър! Crazy

# 253
И луковици!
Чудех се защо не се показват и като разрових снощи... всичко беше изядено.

# 254
Много хора използват клетка за тея неща.Разбира се,кучето не трябва да седи много дълго време затворено.
Но клетката помага за по-бързото отучване от белите вкъщи,за по-бързото изграждане на хигиенни навици и изобщо е много полезна.

Общи условия

Активация на акаунт