Баба Марта бързала на Августинчето мартеничка вързала!

• 32 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас/Пз
Интрига, сменяй я, после който иска ще ти пише!

# 121
  • София
Момичета, заключила съм всички албуми, смених и мейла за връзка, защото dessyy не влиза много често и ако се наложи да трябва за нещо създателя може и да нея намерим, смених и паролата и ако някои я иска да ми пише на лични, а Ани може да напише на първа страничка, че парола се получава от мен на лични Peace Надявам се, че няма сърдити Hug

Хриси, направо ме разби с тоя СМС Joy Мартин и той няколко пъти е пращал съобщения от телефона ми, че даже и ММС-и, но за сега не сме имали такива случки Mr. Green И Браво за свалените кг. Hug
Стели, преди малко гледах по Канал 3 ревюто на Романтика с теб и Диди Grinning страхотни сте както винаги Crazy

# 122
Ковачева, след такива СМС-си може и по - бързо да ви прави доставките.  Joy Защо не пуснеш някоя снимка на най - голямото ни момиче?
За храненето И аз не бих имала нерви да тичам и да храня някой толкова време.  #Crazy Слава богу, Алекс си хапва добре, не подбира. Обаче и той става от столчето си. Столчето му няма колани и не го връзвам, а и би ме било страх. Когато Марина беше малка се задави и аз в паниката много трудно я разкопчах. Секудните ми се струваха като минути и повече не сложих колана.

Интрига, добре си направила.

# 123
 Joy hahaha hahaha Joy Ох Ковачевааааа.... Joy Милата ми Калина.. да е жива и здрава Simple Smile)))))

Танче, бравос на теб...ще ти пиша на ЛС за новата парола.  Hug

Лека вечер момичета и благодаря сърдечно за всички пожелания. Дониии чакаме инфо от партито.. Hug

# 124
Привет момичета!
Болничките да оздравяват!!!
Ковачева, голям капан ти е заложила Калина  Hug бих искала да видя физиономията ти когато се срещаш с въпросния мъж  Hug И Алекс доста често набира и пуска смс-и,но нямаме такива случки  Hug
Нели, как вървят нещата с работата и гледачката?
Дони, дано си изкарате подобаващо и щуро както обикновено,ще чакаме снимки  Hug
За храненето: Алекс не се храни в столчето или обикаля около мен или сяда на дивана и яде доста бавно или прекалено бързо. Когато е бавен се възползвам да прочета това онова,но доста често чувам с истерия МАМОООО и дърпане на ръката. За 00 мога да кажа,че по често казва когато си е свършил работата в памперса,но понякога смогваме и ходим по направление. Аз съм нещо хремясала и ми едно гадно и отпуснато,дано не заразя Алекс започнах да му давам по голяма доза от коластрата и водораслите да се подсили докато аз се оправя. На фитнес не ходя  Sad там ми е развлечението,но УВИ. Омръзна му да седи вкъщи вече сами по цял ден. Кога види друг кога не и много често иска да го гушкам като му доскучае. Днес правих мъфини,но във формичка за козунак не мога да си намеря формички за мъфини и си умирам от яд. Имам едни, но те са по скоро за бисквитки или нещо подобно пак да оребрени.
Не знам за какви пароли си говорите  newsm78
Хубава вечер от мен!  Hug

# 125
  • Все на втория етаж
Максим е много неспокоен и ей сега проплака, явно тази ще е будната ни нощ, а уж е по- добре, но вече се буди за н-ти път.  Tired

Редовно пуска смс, влиза в нета през телефона ми и звъни на всички по ред, което разбира се се отразява в месечната ми сметка  ooooh!

В стола за хранене трябва да го занимавам, иначе се изправя и започва да го клати и блъска и ще се пребие. Колани слагах, но поради задавяния и аз вече не го закопчавам, а и той е толкова чевръст, че се измъква и от колана.

# 126
Добро утро!
Тази сутрин кафето е от мен!

При нас пече слънце ,и най вероятно после ще излезем де се разходим.
Хубав ден на всички!

# 127
Добро утро и от мен..то обяд стана вече де...

На крак сме от 7 и вече и пердетата успях да изпера...Весиии, нещо си ме заразила май Simple Smile))
Вчера голямо готвена падна и бях каталясала вечерта...торта правих, питка месих...готвене, чистене...и накрая мацнах една ракийка и чаша вино и полетях в странство.... Crazy

Ковачева, при мен този вариант няма как да се случи с гонене час и половина за обяд. Нямам нерви за това, и трябва да призная, че съм строга по отношение на режима. Голямата ми племенница за пример пък няма никакъв режим и ги разиграва родителите си както си иска. Казала съм им да ми я пратят за 1 седмица та да има строй се, преброй се....Но немога да отрека, че и детето ми е спокойно. Дойде ли време за храна се изправя до стола и чака да го сложа. Хапва си всичко и за още пита.

Момичета аз да ви запитам Пентаксима направиха ли го вече по ЗК  newsm78 Имам един такъв спомен някакъв..та нали ни предстои реимунизация, та да зная от сега дали да го търся-предният път доста време ми отне да го издиря в наличност.

Усмихват и спорен ден ви желая  Hug

# 128
Феб от април влиза новия закон за ваксините,който нас няма да ни хване.Така че ще си ги купуваме.Тъкмо за това говорих с лекарката и прочетох че си писала.Малкия е на ясла от вчера се мъчи нещо сополче да се появява ще видим до къде ще я докараме.

# 129
  • Все на втория етаж
Добро утро, не, ами добър ден. Изпих си кафето вече, а моят синковец още спи, ама като бодувахме цяла нощ... Tired Чета ви, но няма какво да пиша. Все ми е студено, не излизаме, скука и децата полудяха.

# 130
  • Бургас/Пз
Здравейте бандааа!
Теди, наистина е така за Пентаксима. Но пък ние много закъсняхме с ваксината за морбилито, така че Пентаксима ще го слагаме чак април-май месец. Така че може и да се възползваме!  Mr. Green

Веси, на първата страница има албумче на августинките! За него трябва парола, а тя ще се дава на ЛС от Интрига, понеже тя е така добра да се занимава с албумите!   bouquet

Феб, ти просто ме уби, кога успя и пердетата да изпереш!  ooooh! Иначе за режима и аз поддържам изцяло твоето мнение. Нито с едното , нито с другото дете съм позволявала да ги гоня да ги храня или нещо подобно. И Дария, а сега и Калоян знаят , че мястото за хранене е столчето. Дори Калоян не го връзвам. Той като се наяде и сам си слиза от стола като с промушва от долу под масичката. Той като се наяде и по никакъв начин не можеш да го накараш да хапне дори само една лъжица още. Но и аз не настоявам да се изяде на всяка цена това , което е в купичката. Колкото изяде - толкова. Той сам си показва!

Ковачева, просто щях да падна! Тая Калина ми идва да я изям, голямо дяволче е! А пък човекът кой знае колко се е зарадвал като е получил този СМС и колко е съжалявал като е разбрал , че не е за него!  Joy Joy

Бланш, до къде стигна с РД на Али???

Иренка, дано Максим бързо да се оправя и да няма повече такива гадни болести!

Донииии
, жива ли сииии???? hahaha hahaha hahaha

# 131
Здравейте и от мен!
Стели дано всичко е наред.
Интрига добре си направила.
Мама Галка , благодаря за кафето.
Моите мацки са сополиви и покашлят, но сигурно е от времето.
Ковачева, голям номер!Ти на коя диета си?Като че ли те виждах в 90 дневната.

# 132
Здравейте мацките!!!  Hug
Още веднъж много ви благодаря за прекрасните пожелания и цветя  Heart Eyes Трогнахте ме  Wink Половината от пожеланията ви ако ме застигнат от мен по-щастлива няма да има. Сега ви давам един скромен и стегнат отчет от изминалите няколко дена  hahaha Joy
На 2.02 започнахме към 22.00 часа лекичко с колегите да честваме една година от както сме на работа. Седяхме си кротичко в едно кафенце, обаче нали шило в торба не стои и тръгнахме към ретро клуб "Бизаро". В 24.00 се започна честването на рождения ми ден, което най-вероятно е било планирано, защото ме затрупаха с цветя  Crazy Поседяхме до към 1.30 там и след това дружно се запътихме към НАЙ КЛУБ, където откарахме до 3.00  Shocked На следващия ден станах в 6.00, бях на работа, а на обяд продължихме почерпката с колегите, после минахме на торта с кафе и така до към 17.00. От там се прибрах, преобляках се и на ресторант с най-близките ми хора. Най-големия подарък за вечерта ми беше, когато зад един букет се показа сестра ми  Shocked Всички са знаели че ще си идва, освен мен.  Crazy Предната нощ е кацнала и се е спотайвала цял ден, за да ме изненада вечерта. Разплаках се  Mr. Green Днес отново съм на работа, а след това продължавам с приятелки по женски. Между временно тази нощ в 3.50 моята най-добра приятелка роди второто си бебче и съм много хепи за което  newsm44 Та така с моя юбилей. Това мисля, че дава отговор на въпросите ви дали съм жива и въобще дали ще оживея някога пак  Joy Снимки ще пусна скоро, обещавам. Денис още кашля и съм вече доста притеснена, утре ще увисна пак при лекарката, ако прецени да направиме снимка  Sad Това е засега от мен - стискайте палци да оцелея  Laughing Mr. Green

# 133
Честит Рожден Ден,Миме! Да Си Жива И Здрава! Все Толкова Добра Майка И Съпруга!!! Весел Празник!

# 134
  • София
Ани, просто мярка за сигурност отностно децата ни, защото никои не знае какви откачалки се подвизават в нета. И писледно по темата ако някои случайно види снимка на детето си някаъде другъде без негово знание пишете на админите на съответният сайт, за да бъде премахната снимката Peace

Веси, от понеделник и аз съм при 90 дневните фиданки Mr. Green

Мими, Честит Рожден Ден!

Общи условия

Активация на акаунт