След като ги изкъпя, сядат да гледат филмче от 19,00 до 19,30, през това време Алекс си е изпил и вечерното АМ. После играем нещо тихо, разтребваме играчки и към 20,00 часа с Алекс отиваме в спалнята, а Марина в нейната стая. Слагам Алекс в леглото, пожелавам му лека нощ и излизам. В 90 % от случаите той ме вика и не се успокоява, докато не легна при него. Лягам и му галя ръчичката, докато заспи. Отнема от 2 мин. до 40 мин. , но не съм измислила друг начин засега. След това отделям около 30 мин. за Марина - играем игра и четем приказка. Пробвах да чета и на Алекс, но не му е интересно още. Така минават 5 дни в седмицата, защото съпругът ми се връща към 22,00 часа от работа. Когато си е вкъщи - участва и в къпането, и в обличането, и после в игрите с Марина. 

Седнах да ви прочета, Анастасия много се радвам за вас, направо ми вдигаш настроението с твоите постове
Ади спи! Забелязах на последък, че когато имам работа - той се заиграва сам и не ми пречи
Много ми е миличък..е има и изключения, днес ме захапа зверски по врата, аз пищях, а той стиска като един питбул, веднага се намазах с арника и за мой късмет имам само отпечатъци от зъбки, без синина

Препоръчани теми