Баба Марта бързала на Августинчето мартеничка вързала!

• 32 902
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Честит Рожден Ден Дони! Да Си Жива И Здрава! Прекрасна Майка На Двама Юнака И Любяща Съпруга!!!
Честит Ви Именник Бизи!Да Ви Е Жив И Здрав И Много Да Ви Радва!!!
Гале, мерси за кафенцето

# 106
Момичета, стискайте палци, утре заминавам за операция, която ще е в петък следобд, като мине всичко ще разказвам, че историята стана дълга...  Praynig

# 107
ДОНИ МИЛА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ, МНОООГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ, ЛИЧНИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ! ЗАПАЗИ ДУХА СИ И ГО ПРЕДАЙ НА ПРЕКРАСНИТЕ СИ ДЕЧИЦА! МНОООГО ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН  Hug Hug Hug

Стели стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно  Hug

# 108
СтелкаааPraynig Praynig Praynig Успех и ще те мислим!

# 109
  • Все на втория етаж
Добро утро , момичета. Ноща мина спокойно общо взето, буди се разбира се, яде, слагахме свещички, но аз очаквах да е по- зле. ooooh! За сега е спокоен, играе си, мааалко е топъл, но щом започна да прави бели , значи се оправя  Laughing и бавно се успокоявам. Дано не вдига темп. през деня, не е повръщал от вчера.
Мама Галка, ако Макси беше вдигнал толкова сигурно щях да се гътна, това е много бе? Как се справи?

Мамадона, Честит Рожден Ден !!! Всичко най- добро!   bouquet

Feb , Честит Имен ден на Симеон, да е жив и здрав и много да ви радва.  Hug

Steli_Meli , дано Господ е с теб и всичко мине леко, безболезнено и безпроблемно най- вече!  Heart Eyes

# 110
Добър ден и от мен!
Мила моя приятелко Честит рожден ден.Искам да ти пожелая Много здраве,още по много щастие и от всичко друго по много.Такъв прекрасен човек като теб го заслужава.Винаги съм се радвала,че те познавам и много те ценя.Чакам те на Севастократор за по кафе  Mr. Green.

# 111
Стели, стискаме палци Господ да е с теб! На хирурга да му е лека ръката. Всичко да е наред!  newsm17 newsm17 newsm17

# 112
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДОНИ!!!БЪДИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА!!!

ФЕБ, ЧЕСТИТ ТИ ИМЕННИК!!!Да е здрав малкия Симеон,много да те слуша и радва!!!

Елле,Бизу, какво ще правим с нашите цицомани незнам ooooh!Надявам се като избят кучешките зъбки да се укроти малко този мой цоцльо Crazy

Иренка, бързо оздравяване на Макси Praynig Praynig

Благодаря на всички споделили за гърнето.Сверих си часовника, както се казва, и ще видим как ще процедираме напред, разбира се ще се водя по Боби Rolling Eyes

Стели Мели, стискаме палци всичко да мине без проблем Praynig Praynig Praynig

# 113
  • София
Дони, Честит Рожден Ден!

Желая ти много здраве, верни приятели и много любов!
Весел Празник, мила!

Честит Имен Ден на Монч и всички останали празнуващи!

Стели, желая ти лека и успешна операция Hug

Мартин е на 52ро място за ясла, дали има вероятност да го приемат за септември newsm78

Момичета, видях, че при албума на априлки в снимка има копирани снимки на децата им от други потребители в други албуми. Албума на Мартин в нашия профил го направих скрит направете това и вие, а утре вечер ще сменя паролата /за да имате време да си заключите албумите/ и ще се дава самo на лични. Съгласни ли сте?

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 13:44 от IntRiGa_GirL

# 114
Честит рожден ден Дони!
Много здраве и щастие пожелавам на теб и семейството ти!

Стели Мели стискам палци всичко да мине без проблеми.

Иренка,ами какво да ти кажа и аз за малко да се гътна,като видях колко е висока температурата,а и беше в комбинация с повръщане също като Макси,той спеше и въобще не можехме да го събудим и сме го изнесли на ръце от в къщи,тогава лекаря ми каза,че при такава висока температура освен панадол,хексагин,и всякакви други разновидности,които при нас не помогнаха заради повръщането,само свещички в такъв случай,детето трябва да се съблече голо и да е на по хладно място,защото при такива малчовци като нашите риска от гърч е доста висок,и така го съблякохме в кабинета и го прибрахме по памперс и потник в най голечият студ и вятър,но пък смъкна много бързо температурата и повече не се повтори толкова висока.

Интрига дано го вземат Марти на есен,ако знаете как се радвам,че при нас няма такива проблеми с яслите,в момента са около 8,9дечица в групата.

# 115
Момичета, стискайте палци, утре заминавам за операция, която ще е в петък следобд, като мине всичко ще разказвам, че историята стана дълга...  Praynig
Стели, стискаме палци! Дано всичко мине успешно и леко!

Дони, ЧРД! Много здраве и късмет!

# 116
Танче, искаш да кажеш, че някой е копирал от бебешките снимки на Априлките и ги е сложил в негов си аблум ли????  newsm78 Това пък за какво му е ???

# 117
Честит Рожден ден на Дони!!!!Моого щастие ти желая!!!!!!  bouquet

Стели,успех, бързо да оздравяваш!

Иренка,споко вече,отмина, егати температурите гадни!

Веси,аз пък от някъде съм чула, а и баща ми е детски лекар,от него трябва да е newsm78,че тази процедура със спирта при температура била много погрешна,на огън не се слагало огън, било то и разреден newsm78.

# 118
Дони, Честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана!

Стели МелиPraynig се всичко да мине безпроблемно!

Ние сме добре, обаче улиците плуват от вода. След толкова много сняг, сега вали дъжд и всико се топи... #Crazy Алекс продължава да спи необичайно много, но на мен ми харесва така. Детето е по - спокойно и мама е по - спокойна.  Grinning 

# 119
  • София
Феб, точно така.. и аз не знам защо, но реших, че е по-добре да заклюва албума със снимки на Мартин. А ако сте съгласни утре вечер ще сменя паролата на целият профил и ще се дава само на лични Peace

Общи условия

Активация на акаунт