Баба Марта бързала на Августинчето мартеничка вързала!

• 32 895
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Гали, мерси закафето..пообъркала съм се значи. Нашия род има много руско, но на мен не ми личи, само в сестра ми има нещо  Laughing То имаме и румънско и френско..миш-маш  Mr. Green

Днес сестричката ми има Рожден Ден, да ви почерпя за нейно здраве  Heart Eyes

Стелка, звучиш много доволно, радвам се, дано проблемите ти вече да са отминали  Hug

# 661
ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА,БИЗУ!Да е жива и здрава и много щастлива!

# 662
  • София
Добър ден!!!

Галина, благодаря за кафенцето  bouquet

Бизу,мммммм какъв сладолед само Grinning ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЕСТРИЧКАТА ТИ!!!ДА Е ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!  bouquet  bouquet  bouquet
В събота вече сме на Софиийска територия Wink

При нас нищо ниво няма. Много лошо спа Боби тази нощ, все се будеше с рев Tired
Сега ще го приспивам вече, а следобед мисля да го изведа на разходка, че вчера цял ден валя и я пропуснахме Rolling Eyes

# 663
Здравейте момичета!  Hug
Христос Воскресе! Честити празници на всички, които съм проуснала. Да сте живи и здрави всички и близките край вас и дечицата най-вече   Hug
Ние по празниците си бяхме на Горна, защото съчетахме и децата да оставиме за ваканцията на Крис. Ходихме на манастира в Арбанаси в Великденската нощ и обикаляхме заедно с попа. Взехме си осветени яйчица, които сега съм сложила пред иконата вкъщи. Свекъра се жертва да остане при децата, а ние с мъжа ми и свекърва ми ходихме на църква. Дечица са добре, но Криси му беше много тъжно като си тръгвахме. От лятото не сме се делили и си поплака доста. Денис дивее, също като вашите дечица и е цар на белите. С играчки не се заиграва въобще, основно чисти с прахосмукачка, бърше с парцали и рови из кофите за боклук. Ние си имаме 16 зъба и засега няма изглед за нови, с памперс сме си още и нощем не яде. Ляга към 9.30 вечер и сутрин като не е на ясла спи до 7.30-8, а ако сме на ясла става към 6.30  Rolling Eyes Тази седмица ще са там, за следващата още не знам. Иначе аз си дерзая с ремонта, още малко ми остава, ходя на работа и такива ми ти работи. Много прекрасни кулинарни вълшебства сте сътворили по празниците. Браво на вас! Аз не съм правила нищо, с изключение на няколко яйца  Rolling Eyes Нито ми идва отвътре, нито имам желание да меся, купих готови. Агнешко не ям и общо взето карах на пиле и козунак, но за сметка на това яйчица обичам и аз като децата чаках с нетърпение да се чукна с някой. Криси беше бияч с дървеното яйце и беше много горд със себе си, а Денис блъскаше по две яйца едно в друго и също пищеше от кеф, докато не станат на пихтия  hahaha Ами да не досаждам повече, с пожелания за приятен ден и ... само да кажа, че снимките са страхотни! Невероятни пораснали хлапета, като от списание излезнали  Mr. Green Heart Eyes Целувки от нас и до скоро!  Hug  bouquet

# 664
Бизу, честита ти рожденичка! Жива и здрава и все така заедно да сте и да си помагате!
Аз тъкмо се похвалих, че Ивко е добре и вчера вдигна температура. Най-лошото е, че не иска да поема никакви лекарства - всичко плюе и повръща. И компреси на дава на да му слагам, пищи и се тръшка. Днес му слагах свещички, но няма голяма полза, пак е топличък. Преди малко ходихме при педиатърката. Каза, че гърлото е много зачервено и ако до утре на спадне Т ще взимаме антибиотик  Tired. Сега спи, нощта се очертава пак кошмарна...

# 665
Добро утро!  Hug
Кафенце?  Wink
А козуначе??????  Mr. Green
Не го яжте преди да е станал  Joy Хубав ден момичета  Hug  bouquet

# 666
Хейййй Мамадонаааааа, на мене съвсем "станал" ми се струва да ти споделя  Flutter Joy Joy че и буФнал Simple Smile

Здравейте момичета! Ние се завърнахме преди 2 дни, но все още немога да вляза в ритъм и да успея да драсна едно-друго. Пък кога ще ви изпрочетааааа ooooh! Май съм се поотпуснала нещо...

Само за отчета, чувстваме се чудесно, почивката беше повече от ползотворна. Липсва ми вече за съжаление спокойствието, чистотата и цветните градинки на Пазарджик, но на лято може да формираме пак едно захождане до там. При все, че имам билети и за Металика, та ще се ходи май.
Монч иначе е във върхова форма, беше изключително обгрижван от баба си и дядо си и в резултат се завръщаме с още няколко нови научени песнички. Не спира да говори и понякога дори ми се ще да помълчи малко...от ставането та до лягането не се спира. Изучи се да яде чесън /което мен ме радва/, та сега е битер серски ерген със стръкче чесън в едната ръка и лъжица в другата. Започнах пак да давам на Флорадикс Киндервитал-а за 1 месец и това ще му е от към витамините. Иначе удря без няколко грама 15 килца и е висок 91 см. С Иво откачихме и малко Спа отново във Велинград та съм презаредила батериите с пълна сила.
От мен засега толкова..като успея да попрочета малко ще се включа по-адекватно.

Целуваме ви и ви желая успешен и усмихнат ден!

# 667
Момичета благодаря на всички ви, много сте мили  Hug

Еле, ние също сме така с лекарствата и така ти съчувствам. Много е лошо да  гледаш как детето ти се мъче и никакво лекарство не иска да приеме  Tired Дано се разминете с антибиотика.  Praynig Бързо да се оправя Ивчо  Praynig

Мамадона, радвам се да те "видя"  Hug Мерси за закуската  Party

Феб, звучиш разкошно, а малкия Монч сигурно е направил бузки при баба и дядо  Simple Smile

Пинки, а дано другата седмица да е приятно времето и да се видим в квартала  Heart Eyes

# 668
Добро утро!
Хайде на кафенце! Много пусто от вчера. Много разходки правим май. Тука днес е нещо намръщени времето,но се моля да се оправи Simple Smile Хубав и според ден майчета, бъдте здрави!

# 669
  • София
Здравейте, момичета!!!

Почерпете се виртуално за мое здраве, че днес съм рожденничка Blush

# 670
Пинки ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА си най-щастливата и обичана жена и майка!!!   bouquet  Hug

# 671
Честит Рожден Ден, Пинки! Здрава бъди и желая много щастие и успехи за теб и разбира се за цялото ти семейство. Много изненади да те чакат днес   bouquet...ееее че и петък ..браво... Hug

# 672
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПИНКИ!ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
Много апетитна тортичка.
При нас също е мрачно дори привалява леко.Дано скоро се оправи ,че на Адито въобще не й се стои вече вътре.
Приятен ден!

# 673
Мила, Пинки, Честит Рожден Ден! Ти си толкова нежно пролетно момиче - пожелавам ти пъстър и красив живот, като пролетта! Бъди много здрава и щастлива с твоето семейство! Много любов и радост ти желая  Hug Hug

# 674
Честит рожден ден, Пинки!   bouquet  Бъди много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт