Баба Марта бързала на Августинчето мартеничка вързала!

• 32 891
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Честит Рожден Ден, Пинки! Бъди Жива И Здрава! Много Обичана Майка И Любяща Съпруга!

# 676
Честит Рожден Ден, Пинки!!! Те момичетата преди мен са ти го пожелали, но и аз да си ти го кажа - желая ти преди всичко здраве - за теб и всички около теб - много щастливи мигове, много късмет и от всичко хубаво в този живот по мнооооого!!!
Феб добре дошла мила  welcome Звучиш прекрасно  Hug

# 677
Добро утро, мамчета!
Минавам да ви поднеса по кафе и една лека закуска!

Приятен ден!

# 678
Добро утро и от мен!

Галина, мерси за кафето!

При нас нищо ново засега. Времето се стопли и излизаме повече време навън. Алекс много обича да ходим на площадката, защото там има пясъчници. Харесва му и да се пързаля. После доста често си тръгваме с рев, защото иска още да играе.

Пинки, Честит рожден ден на патерици! Бъди много щастлива и обичана!

# 679
Добро утро на всички мамчета   bouquet
Пинки Честит Рожден Ден (на патерици)   bouquet желая ти всичко най-хубаво , мн здраве и щастие   bouquet

# 680
  • Бургас/Пз
Пинки, честит рожден ден на патерици и от мен!  bouquet

Феб, добре си се завърнала, съжалявам, че не можахме да се видим в Пазарджик, по-точно аз не можах да ти се обадя  Embarassed, обаче не си бях ходила от 7 месеца и трябваше да се видя с толкова много хора за 3дни , че време не остана никакво. Освен като идваме във Варна, тогва да ти се обадя!  Wink

Калоян е при баба, още плаче за нас отвреме на време, но като цяло е спокоен. Гледам да не му се обаждам мнго по телефона , защото се разстройва и майка после трудно го успокоява! Вече се опитва доста да приказва, което ми е много интересно, защото Дария на неговата възраст казваше само Не.  Laughing Аз се опитвам да използвам максимално времето докато съм сама и за това все по-рядко влизам във форума.
Надявам се да успея да пусна новата тема, но ако има друг желаещ с радост му отстъпвам тази възможност.

Хубави почивни дни на всички! Hug

# 681
  • София
Здравейте, момичета!

Благодаря на всички за хубавите пожелания HugТрогнахте ме много Hug
Изкарах си много добре вчерашния ден- със семейсвото ми, мъжо и то най-накрая дойде, с приятели и роднини Simple Smile
Днес рано рано пътувахме за София и вече сме си в Студентски град Rolling EyesЩе ми трябва малко време да се "аклиматизирам" у Софийско Crazy

Това е от мен за сега Flutter

# 682
Ани, не се безпокой. Напълно те разбирам Hug Аз бях един месец а все не ми достигна времето да свърша всичко набелязано. С удоволствие бих те отменила с темата, но и идея си нямам как се прави. Извинете, но понякога се чувствам безкрайно обзета от безграничната си тъпота  Embarassed ooooh!
Ние днес направихме първият си пикник, а за утре сме планирали втори, но по-подготвен от днешния. Ходихме до Ботаническата градина в града и сякаш се озовахме в друг свят-зеленина, цветя, тревички, птички и пчелички...идилия. Монч не спря да тича и да събира шишарки, браха с баща си букетчета за мама и не му са прибираше. За утре съм приготвила и прЪжолките и бирцата. Фотоси скоро.
Все се каня да ви запитам. Симеон не го кърмя от вече почти 9-10 месеца, а все още виждам да имам кърма или каквото и да е там. Е, като казвам кърма, то не е много, но си протича мъничко при натиск..разбирате ме, нали? Аз ли не съм у ред или е нормално?  newsm78
Пинки, радвам се, че празника е минал прекрасно...бърза адаптация ти желая, ала е трудно Simple Smile

Целувки от нас!

# 683
Здравейте момичета,

Феб, още кърмя и не мога да ти дам съвет  newsm78 Ще чакаме снимки от пикника, звучи приказно  Flutter

Пинки, ще ми се да ви кажа добре дошли, но тук си е такава мръсотия, че..ако имах възможност с удоволствие бих избягала по-далеч Confused

Ани, много хубави торти правиш, браво майсторе   bouquet

Кинли и вас не ви засичам по площадките  Thinking

Танчето ми се губи  Crossing Arms

При нас какво ново - аз съм на антибиотик вече, малкия е доста по-добре - възвърна си силата за щуротийки и само белички са му в главата. Бърбори, постоянно все навън иска да стоим.
Два дена се занимавах с моята племеница, която е кандидат-студентка и се разхождахме напред-назад по университети.
Майка  ми, беше тук за ученическата ваканция,но  утре си заминава и моята отмяна скоро ще свърши.. няма как  Rolling Eyes.

# 684
Добро утро мамчета   bouquet

Бизу не се засичаме защото почнах работа , а на площадката с Ева излизам след 18 ч. ( бързо оздравяване  Hug )

Приятен ден момичета    bouquet дано днес да  не вали  Simple Smile

# 685
Добро утро , момичета!
Кинли, благодаря за кафето.
Бизу, бързо оздравяване.
Танче, как си мила да не започна работа?
При нас нищо ново.Опитваме се повече време да сме навън, но пролетта нещо не ни го позволява.
Приятен и усмихнат ден!

# 686
Честит рожден ден на Пинки (на патерици)! Много щастие ти желая от сърце!

Ивайло вече е добре. Размина се с антибиотика само защото първият ден отказа да го пие под каквато и да е форма. На следващият ден го заведох на болницата със свито сърце и мисълта, че ще го боцкат, но се оказа, че гърлото се оправило без никакви лекарства. Температурата наистина спадна и вече втори ден е под 37. Ох, ужасно е да гледах как детето изгаря и да не можеш да му дадеш нищо, за да я свалиш. Добре, че предния ден бях чела бабешки методи и едната вечер му правихме хладка вана, за да свалим Т от 39.2 на 37.7, компреси с оцет, мазах му петичките със суров белтък и какво ли още не. Както и да е, мина вече и дано скоро не се повтаря.
Бизу, аз мислех, че вече си отбила Ади. Кога го кърмиш, вечер буди ли се?
Брит, къде се губите, как е Точица?

# 687
  • Бургас/Пз
Здравейте, хайде днес кафето да е от мен, че отдавна не съм отчитала!

Аз изчезвам по задачки, хубава седмица на всички ви желая!

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 18:55 от ani_d

# 688
Здравейте с днешна дата  Hug

Вече съм по-добре да не ме мислите, антибиотика се оказа вълшебен, жалко че 10 дена се мъчих  ooooh!
Е, Кинли къде даде Евка на ясла..аз след 18ч не мога че ги гледам мойте двамцата  Crazy Може събота или неделя да се видим тогава  Hug
Пинки, климатизира ли се  Simple Smile Да се стопли още малко и да се видим, на теб удобно ли ти НСА, че на мен паркчето пред УНСС ми е малко далечко  Tired
Ние днес излизахме само до магазина - ходих да търся на Адриан сьомга, че така я нагъва и чак ми се кара като свърши  Crazy
Ел, още го кърмя, кво да го правя - кърмя го преди сън към 22ч, понякога се буди нощем -друг път не. Но ако се събуди му давам кърма. Понякога иска "Ода"(вода)Simple Smile И тогава щъ не щъ ставам  Heart Eyes Вече кърмата ми доста намаля и с удоволствие бих спряла с това, но той не иска и да чуе ..като беше болен това го успокояваше, виси там, колко бозае не знам  Tired Дано вече да нямате температура, иначе и аз така се мъча като теб - като му е мн лошо пиеше панадола разреден с вода, опитай и ти (но дано не се налага де) Praynig
Ани, мерси за виртуалното кафе  Laughing

# 689
  • София
Здравейте Grinning

Ани, мерси за кафето Peace

Ел, радвам се че Ивайло е по-добре и да не се повтаря тази температура Hug

Бизу, климатизирам се, няма къде да ходя WinkНа НСА съм ходила един път до нещо като кафе с маси отвън, беше бая отдавна. Но аз мога да дойда и на площадката на семейните общежития, но верно да се постопли, че днес бая ни одуха вятъра Tired
Радвам се, че се чувстваш по-добре и дано болестите седят на далеч от теб и Ади Peace

Това е от мен Wink
Много мами отдавна не са писали, драснете по един ред да знаем, че сте добре Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт