Перла - Красивата магия се повтаря - тема 25

• 43 528
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
       bouquet  bouquet  bouquet

# 16
Аз да си напиша домашното,че да нямам двойка.Вечерта след подписа Инджи стои и тръпне в очакване на младоженеца и на  luvbed,не знае къде да се дене от срам и притеснение Embarassedгорката.Чупи пръсти,място не си намира,ще и се пръсне сърцето,пък наш Мехмет я пита защо не си е легнала #Crazy.После пък и вика,че не били мъж и жена,нямало да се докосват,да не очаквала нищо от него защото той видите ли нищо не очаквал от нея.Направо ми идеше да го bashИ за капак на всичко Шереф така я успокои,че едва ли не изкара Инджи,че не е наред с главата и едва ли не, е нимфоманка.Направо ми идеше Шереф да я box boxЕй много нагло същество таз свекърва.Бях забравила колко неприятен образ ми беше.Също бях забравила какво изумително търпение прояви  Инджи и колко много горчивина беше длъжна да преглътне!Не стига,че не беше желана,но и беше обвинявана за поведението на маминото синче.Не знам дали в реалния живот съществува такова търпение макар и в името на любовта?Вие как мислите? 

# 17
Красивата Сонгюл в "различни настроения" ще направи още по-приятна новата ни тема.

vania1954 ,нека не слагаме на масата под микроскоп Сонгюл,нито да я сканираме разрез по разрез.Навлизаме твърде дълбоко в чуждо лично пространство.Може би не трябва да коментираме теми,които са неприкосновена територия за всяка жена.А и всеки има право да работи върху себе си,щом има потребност от промяна,която ще подобри самочувствието му.

Момичета,отсъствате за втори път от нощния преговор.   ooooh!  Следващия път-неизвинено отсътвие!  #2gunfire

А тази вечер оставихте един мъж самотен да ви чака с питието си...

# 18
Тц, самотен няма да остане.  Mr. Green
Аз преговарям по ТВ-то, колко са дъъълги епизодите сега.
Ами на Мехмет му е тъжно. Rolling Eyes Но трябваше някой да каже на момичето какво е сполетяло момчето.
Така нямаше да има толкова разбити мечти. Но знаеше ли предварително Инджи какво я очаква, тя нямаше да отиде в `Станбул.

Мен друго ме учуди днес - когато Мехмет бъбреше с Пънар, каза че Инджи била далечна роднина на Мехмет Фикри.  Shocked

Викторче, имаме домашно - да мислим каква да бъде следващата анкетата. Hug Мислих, мислих, ама не я измислих. Laughing

# 19
      А Vikktory,тdкъв хубав мъж как ще го оставим сам да си чака?Нама начин, ей на тук сме!Няма да скучае.Даже ще му занесем към питието нещо подходящо:

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 01:41 от sinq laguna

# 20
Я да раздвижа малко темичката с нашто музикално чудо-Къванч Татлъту  newsm53 ,което чухме преди няколко дни + добавен/малко нескопосан!/ превод:
Новелите да ме прощават,ама  им "ошушках" новите придобивки тая вечер.
http://www.vbox7.com/play:41df376d        

Милият ни сладур,очите му-тъжно замислени,песента-пълна с любов и болка.Кой ли толкова безпощадно е завладял сърцето му?...

Лагунка,мисля че любовта е способна да накара човек да даде най-доброто от себе си.Може да го накара дори да надскочи себе си.Нали казват,че любовта е най-голяматя движеща сила на света.Инджи по природа е добра и толерантна,абсолютно лишена от всякакъв егоизъм.Смятам,че голямата любов може да я направи още по-търпелива и дори жертвоготовна.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 01:06 от vikktory

# 21

Vikktory,абсолютно права си,че любовта е жертвоготовна и способна да търпи много.И за характера на Инджи си права,но аз си мисля,че всеки човек,дори най-смирения притежава известна гордост и себеуважение.А тя милата и стана от ясно по-ясно,че не е желана за съжаление.Не знам,но си мисля,че в живота нейния пример не се среща често.Вече ако говорим за по-късен етап на филма е друго нещо.

# 22

Vikktory,абсолютно права си,че любовта е жертвоготовна и способна да търпи много.И за характера на Инджи си права,но аз си мисля,че всеки човек,дори най-смирения притежава известна гордост и себеуважение.А тя милата и стана от ясно по-ясно,че не е желана за съжаление.Не знам,но си мисля,че в живота нейния пример не се среща често.Вече ако говорим за по-късен етап на филма е друго нещо.

Лагунка,за гордостта и себеуважението и аз съм на същото мнение.Ако човек не цени и не уважава сам себе си и другите няма да го правят.Донякъде тук се преплитат любовта и чувството на признателност и благодарност към стария Фикри,според мен.Така или иначе много харесвам тази невероятна мекота на характера и ,а и на цялото и излъчване.
Аз потеглям вече към леглото и ти пожелавам приятна вечер!  love001

# 23

Мерси за стихчетата!Много ми хареса!И аз харесвам и то много образа на Инджи!Колко по-хубав ще е живота ако повечето от хората по земята биха били като нея!Лека нощ и на теб!

# 24

И за да не надебеляваме една лека закуска

А относно нашто момче то е взело награда за най емоционален мъжки характер в Забранена любов в анкета пусната от  Канал Д

А на снимчицата където пее даже снимката е като говори с майка си това пише под нея, а преди това е говорил с баща си и затова е толкова емоционален Маю за първи път на живо в предаване говори с тях За мен дори се е разплакал

# 25
Coma, BRAVO, darling!!!!  smile3501  Много хубаво си спретнала темичката!!! Дано не си на диета, че реших тортичка да ти подаря...

smile3508

Vikktory........... Откъде ги изрови пак тия хубави стихове...   smile3525

# 26
Уффф...,докато го домъкна до нашта тема доста се изморих!

Но като гледам /ако не вземем спешни мерки!/ скоро май ще имаме нужда от този "електронен терорист на жени",с всички съблазнителни и апетитни чудесии подредени на масата ни всяка сутрин,обед и следобед даже.

dterziiska,добре че си се сетила днес да сме на лека закуска.Благодаря!
Shoppp,нали ме знаеш къде обичам да се ровя.Точно както си приказвахме сладко с Лагунката посред нощ и попаднах на това стихче.Като по поръчка.Радвам се,че ви е харесало.

Чаят и кафето в тази студена утрин са от мен, както и малко витамини.

# 27
Привет,момичета.Дано не ми се разсърди някой,но искам да питам нещо: Понеже не съм гледала Перла от самото й начало и ми се отдаде възможност вчера да гледам епизода.Панар не е ли женена за Онур?Дафне не е ли от него?И защо никой не знае за детето?

# 28
  • "Перла"
Привет,момичета.Дано не ми се разсърди някой,но искам да питам нещо: Понеже не съм гледала Перла от самото й начало и ми се отдаде възможност вчера да гледам епизода.Панар не е ли женена за Онур?Дафне не е ли от него?И защо никой не знае за детето?

http://www.vbox7.com/channel:96025?&page=20

ЕТО ТИ ЛИНК!
ГЛЕДАЙ И ЩЕ СИ ОТГОВОРИШ!Още е в началото филма.
Няма нищо за сърдене,ама не можем да дъвчем едно и също. Simple Smile

# 29
Благодаря,но нямам време да гледам,за това се надявах някой да ми го преразкаже...
Няма проблеми,сигурно по-нататък ще стане ясно...
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт