Перла - Красивата магия се повтаря - тема 25

• 43 531
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • "Перла"
Уффф...,докато го домъкна до нашта тема доста се изморих!

Но като гледам /ако не вземем спешни мерки!/ скоро май ще имаме нужда от този "електронен терорист на жени",с всички съблазнителни и апетитни чудесии подредени на масата ни всяка сутрин,обед и следобед даже.

dterziiska,добре че си се сетила днес да сме на лека закуска.Благодаря!
Shoppp,нали ме знаеш къде обичам да се ровя.Точно както си приказвахме сладко с Лагунката посред нощ и попаднах на това стихче.Като по поръчка.Радвам се,че ви е харесало.

Чаят и кафето в тази студена утрин са от мен, както и малко витамини.

Да вземеш да разкараш този кантар,снощи как хапнах,не е истина Mr. Green

# 31
Не може! JoyТой ще бъде нашта будна съвест за кулинарни и гастрономични прегрешения!

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 12:18 от vikktory

# 32
shoppp-че, на диета от понеделник!  Crazy

vikktor-че, Stuck Out Tongue Winking Eye! Виж колко сладко похапваме. Laughing

# 33
Макар че не пиша редовно, да не мислите, че не ви чета?

# 34
  • Пловдив
vania1954 явно мераклиите да научим подробностите за това как се става красива като Инжи сме много - запълнена ти е кутията с ЛС...

# 35
shoppp-че, на диета от понеделник!  Crazy

Срещу "любовен" апетит диета не съм препоръчвала... Joy  Ама ако я откараме така и по-натам, пак ще ви стресна някой ден с кантар!  LaughingШегувам се,разбира се.Моля не се сърдете!

# 36
  • "Перла"
shoppp-че, на диета от понеделник!  Crazy

Срещу "любовен" апетит диета не съм препоръчвала... Joy  Ама ако я откараме така и по-натам, пак ще ви стресна някой ден с кантар!  LaughingШегувам се,разбира се.Моля не се сърдете!

Снощи да не би ти да ми тъпка лъжицата в устата ,че да се сърдя Mr. Green

# 37
Заповядайте по едно турско кафе

на Босфора

# 38

Здравейте сладки Перлички,влизам да ви пожелая:

Благодаря на всички погрижили се да се чувстваме нахранени и напити!

Coma, BRAVO, darling!!!!  smile3501  Много хубаво си спретнала темичката!!! Дано не си на диета, че реших тортичка да ти подаря...

smile3508

Vikktory........... Откъде ги изрови пак тия хубави стихове...   smile3525

Shoppp,таз торта  направо  EmbarassedРазхлопа ми  сърцето кат я видох!!
 Сега ви оставям момичета,днес няма да се включвам.Евентуално по късните доби ще си пиша домашното.Да се забавлявате много!  love001

# 39

Да вземеш да разкараш този кантар,снощи как хапнах,не е истина Mr. Green

Не може! JoyТой ще бъде нашта будна съвест за кулинарни и гастрономични прегрешения!

shoppp-че, на диета от понеделник!  Crazy

Joy Joy Joy

mimola, тъй не говори, кантара тука ще седи!!! Само с мерки и теглилки, с плодчета и чудни билки ще изваяме тела... Мехмет ни иска по-така...

newsm53

love-m.com galeri.hurriyetmax.com
Знам, че се повтарят, ама вижте с какво се хранят хората...

А ето нагледно какъв бедър се оформя от здравословната храна: smile3521

# 40
  • Sofia
 Hug Hug Hug  и от мен. Чудни сте както винаги, какви неща сте заформили   bouquet  bouquet  bouquet
Аз нещо нямам много време да пиша ама сега ако успея да изгледам серията ще се включа с някой друг комент  Flutter

# 41
  • "Перла"
 Аз след стиховете на shoppp, съм ноу комент  bouquet

# 42
Някъде четох че си купил 2 апартамента 2 вили така че място за всички ни ще има

# 43
  • "Перла"

Vikktory,абсолютно права си,че любовта е жертвоготовна и способна да търпи много.И за характера на Инджи си права,но аз си мисля,че всеки човек,дори най-смирения притежава известна гордост и себеуважение.А тя милата и стана от ясно по-ясно,че не е желана за съжаление.Не знам,но си мисля,че в живота нейния пример не се среща често.Вече ако говорим за по-късен етап на филма е друго нещо.

Прави сте и моето мнение е същото ,само че момичета нека не забравяме,че това е Туция и жената там не означава нищо.Да не забравяме ,че тези взаимоотношения са валидни само за 5%от населението.Турците са същите по манталитеъ като арабите.Да ражда там и това е...

# 44
Шереф е образ, но в тези серии е по-малък образ.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт