КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 55 892
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
шопката,благодаря.Интересното е, че си гледах онлайн и там излезна пак същото.Ключът към моя проблем е ,че трябва да се доверя на някой за това и вси4ко ще се развие скоростно и благополучно.Сега се чудя на кого? Кой е този за който картите така ясно говорят?Много опасни хора има около мен и трябва много да внимавам.Според мен картите показват 4е сега е момента и не трябва да изпускам този човек,но нямам и право на грешка.Ако можеш хвърли едни карти в тази посока.На кого да се доверя-близо ли е до мен този човек,роднина ли е,мъж или жена?

# 691
Здрасти, Polinika! Дали можеш да ми снимаш 2-3 карти как изглеждат и аз ще си ги поръчам вече, края на месеца идва хихихи Simple Smile. А иначе писах тук, защото на 7-8 страница от форума някои беше написал, че ги ползва и реших, че може да ми каже откъде си ги е купил. Аз лично знам, че има разлика в колодите и тълкуванията, но не меислях, че "таро" и колодата на мадам Ленорман са различни понятия (разликата за мен се изразяваше в брояна картите, липсат на аркани и различните тълкувания). Но ти спомена за различните системи за гадаене с карти... Може ли да ми пратиш линк където да прочета повече (за да не се ровя безцелно в нета), от който да си прочета? Ако е на български още по-добре, че нещо ме домързява Simple Smile , но и на английски да е, пак няма проблем. С ленорман само онази голямата подредба ли се прави? Не може ли пак така с 3 карти или по-кратки подредби Simple Smile ? Ако смяташ, че те занимавам с глупости и ти досаждам, не ми отговаряй, аз сега навлизам Simple Smile) и затова може да сметнеш, че не сами много на място въпросите.... Simple Smile)  

# 692
Здрасти, Polinika! Дали можеш да ми снимаш 2-3 карти как изглеждат и аз ще си ги поръчам вече, края на месеца идва хихихи Simple Smile. А иначе писах тук, защото на 7-8 страница от форума някои беше написал, че ги ползва и реших, че може да ми каже откъде си ги е купил. Аз лично знам, че има разлика в колодите и тълкуванията, но не меислях, че "таро" и колодата на мадам Ленорман са различни понятия (разликата за мен се изразяваше в брояна картите, липсат на аркани и различните тълкувания). Но ти спомена за различните системи за гадаене с карти... Може ли да ми пратиш линк където да прочета повече (за да не се ровя безцелно в нета), от който да си прочета? Ако е на български още по-добре, че нещо ме домързява Simple Smile , но и на английски да е, пак няма проблем. С ленорман само онази голямата подредба ли се прави? Не може ли пак така с 3 карти или по-кратки подредби Simple Smile ? Ако смяташ, че те занимавам с глупости и ти досаждам, не ми отговаряй, аз сега навлизам Simple Smile) и затова може да сметнеш, че не сами много на място въпросите.... Simple Smile)  

Има и по-малки подредби (с 3, 5, 7, 9карти.... различни последователности на подреждане, различни позиции....)
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504314.0 

ако това не са достатъчно разлики здраве му кажи (разликата за мен се изразяваше в брояна картите, липсат на аркани и различните тълкувания)  Laughing като прибавиш и различните картинки... Е, разбира се, че имат и много общо, но за мен лично са си различни карти, по-точно различна система за гадаене.

# 693
шопката,благодаря.Интересното е, че си гледах онлайн и там излезна пак същото.Ключът към моя проблем е ,че трябва да се доверя на някой за това и вси4ко ще се развие скоростно и благополучно.Сега се чудя на кого? Кой е този за който картите така ясно говорят?Много опасни хора има около мен и трябва много да внимавам.Според мен картите показват 4е сега е момента и не трябва да изпускам този човек,но нямам и право на грешка.Ако можеш хвърли едни карти в тази посока.На кого да се доверя-близо ли е до мен този човек,роднина ли е,мъж или жена?
близо е до тебе,мисля че е мъж,Виж по картите наистина ти си почти на финала,но от 2 страни те " хапят" и дебнат да те клъцнат....Обаче....справяш се с врага и....е някой твой наистина близък и то другарче,не е рода.
Ето и картите:
Отсякох на:

мъж на който му се налага да избира между 2 жени-.За това е въпросът.Може майка да е ,може и сестра.....Не може да вземе решение.Защо излиза той за такъв въпрос??????Там е проблемът май.

Някой който е бил с тебе през времето и ти е доказал верността си и предаността си.Бил е с тебе и в дъжд и вятър ,но не ти е кръвна връзка.Ти  си знаеш кой.Дай обратняа връзка ,моля те.

# 694
Аз имам " ТАРО на търсещия" на Джозеф Ърнст Мартин, някой има ли , мнения да ми кажете?  Hug

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGES_ALL&ALBUM_ID=19832

# 695
маргало Simple SmileАз имам " ТАРО на търсещия" на Джозеф Ърнст Мартин, някой има ли , мнения да ми кажете?   Simple Smile

аз нямам такова,на теб как ти се струва....зачетох се в подписът ти,добър извод за стимулацията

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 11:36 от *МЕГИ*

# 696
polinika , хвърли ми едни карти  Hug

Дай въпрос или тема

# 697
Аз имам " ТАРО на търсещия" на Джозеф Ърнст Мартин, някой има ли , мнения да ми кажете?  Hug

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGES_ALL&ALBUM_ID=19832

Тази колода е пак една от трудноразбираемите за мен .Може би като порасна.... Laughing

# 698
шопката,здравей

ве4е всичко ми е ясно.Сетих се кой е този човек-много ясно за мен е описан от картата.
 важното е,4е картите говорят за успех .Дано стане така както показват картите.Сега ми е нужен късмет и търпение,авремето ще покаже.Благодаря ти...  bouquet

# 699
трикарти за приятел,дневни

# 700
меги, човекът от много премисляне и претегляне не може да вземе правилното решение ,а то е под носа му.От една сртана са емоциите ,горчивината и чувството за безизходица ,а от друга страна намерения ,за някакви драстични ,решителни мерки.

# 701
  Дневни карти за приятл:

# 702
 Дневни карти за приятл:

Егати и гадните карти.... Ама хич няма да му е леко днес... да се приготви за тежък ден ама май на него ще му е все тая Simple Smile

# 703
 към горните три карти от мен Wink Peace шопи подобно на теб и аз си тълкувах картите ето и резултата от деня,подхождам към една ситуазия,доста акцентираща за картите-
 това което му е било предложено той не се е възползал,и в полседствие нещата около тези работи които е трябвало да свърши''бизнес'' са се закучили,отишъл е почти денят.от там  мислите за това което  би имал ако е приел и това което трябв ада се напарви наново,щото не е действал о време Peace

по твоите карти доста ЛУДЖАВ ден. вчера аи аз се чудех какъв глупак съм//всъщност защо ли излезе той,така и не си отговорих за мен''
 аз мисля че сви си казала да става кавото ще,хич не ми пука,и на края си скръстила ръцете....

# 704

по твоите карти доста ЛУДЖАВ ден. вчера аи аз се чудех какъв глупак съм//всъщност защо ли излезе той,така и не си отговорих за мен''
 аз мисля че сви си казала да става кавото ще,хич не ми пука,и на края си скръстила ръцете....
Те не бяха УЖ за мене ,но май мен са показали.

Общи условия

Активация на акаунт