КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 55 910
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
Поли,грешка на пръстите и мозъка. Simple SmileДвойка чаши имах в предвид.Знам ,че не така ,но исках да ти кажа ,че по картинки ,нямам начин да не отбележа наличието на разни чудовища във всяка карта.Аз силно се влияя от изображенията на картите и точно тези просто са пълни с  "ламята Спаска "мъжът й ,децата й и цялата й рода LaughingВсички човешки фигури имат някаво вземане даване с това семейство.Картите са красиви,но не ми говорят нищо.Ти добре се справяш с тях и явно си знаете езиците.И това е най-важно.

# 676
Поли,грешка на пръстите и мозъка. Simple SmileДвойка чаши имах в предвид.Знам ,че не така ,но исках да ти кажа ,че по картинки ,нямам начин да не отбележа наличието на разни чудовища във всяка карта.Аз силно се влияя от изображенията на картите и точно тези просто са пълни с  "ламята Спаска "мъжът й ,децата й и цялата й рода LaughingВсички човешки фигури имат някаво вземане даване с това семейство.Картите са красиви,но не ми говорят нищо.Ти добре се справяш с тях и явно си знаете езиците.И това е най-важно.

Шопи, общо взето се оправям с тях (поне по мнение на приятелките ми Simple Smile ) Искрено и с глас се смях на ламята Спаска и цялата й рода  Laughing това беше супер коментар Simple Smile картите затова са "Драконово таро", за да имат човеците вземане даване с тях Wink

# 677
Момичета, имам едно питане какво според вас означават много пажове в една подредба. Подредбата е за  стабилизиране във доходите на даден човек.
1. Скритото, което влияе върху ситуацията - паж жезли
2. Светлата страна - това което действа - 5 мечове обърната
3.това което ще ни донесе победа - 10жезли
4. Какви трябва да бъдем, как дасе развиваме - паж пентакли
5. Какво да очакваме - паж чаши.

# 678
здравейте,
преди две години писах в тази тема и сега пак се сещам за вас.Аз нямам карти таро и не мога да гледам на тях.Сега се грижа за малките си момченца и  съм в майчинство.Но от месец  имам сеиозен проблем и направо полудявам-става дума за имот.Около мен има много препятствия и направо незнам докъде ще стигна.Ако някой от вас има желанието и времето моля,бихте ли ми хвърлили едни карти.Интересно ми е какво ще покажат картите.Много ви благодаря .

# 679
Здравейте! Във връзка с разчитането на картите имам един въпрос за тълкуванието. Във всички ли карти основните тълкувания са същите или са разбъркани? Имам предвид следното: 5-ца пентакли в колода на уейт същото ли ще е като 5-ца копия в артурово таро, където пентаклите са заменени от копия, аналогично и за други колоди?

# 680
Здравейте! Във връзка с разчитането на картите имам един въпрос за тълкуванието. Във всички ли карти основните тълкувания са същите или са разбъркани? Имам предвид следното: 5-ца пентакли в колода на уейт същото ли ще е като 5-ца копия в артурово таро, където пентаклите са заменени от копия, аналогично и за други колоди?

привет, генералните значения би трябвало да съвпадат, нюансите винаги са различни дори пентаклите пак да са си пентакли Simple Smile

# 681
Simple Smile а ти разчиташ на усещане, на изображенията или на нещо друго???

# 682
ето ти линк  за сравнение и можеш сам да усетиш дали пслянията са еднакви или различни.
http://www.albideuter.de/html/scheiben_5.html
А по така посавения въпрос ,мойто мнение ,което не означава ,че е меродавно ,че това е въпрос на усет и най-вече сртуктора на мозъчната кора.При някой може лявото полукълбо да е по-развито и от там да имат поизявени способности в математика  ,физика и други точни науки и за тях е по-лесно да се ориентират само по имаената на картите,за други с по- развито дясно полукълбо пък обратното,техния мозук отчита по-лесно ,как да кажа ,арт дразнителит и от там информацията която получават  е на базата на възприятия чрез рисунък ,картина цветове,които провокират някави емоции в паметта им.Аз лично съм от втроите,но и двата вида хора мисля ,че е добре да знаят значението на традиционното таро.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 18:08 от shopkata

# 683

привет, генералните значения би трябвало да съвпадат, нюансите винаги са различни дори пентаклите пак да са си пентакли Simple Smile
Не винаги съвпадат, освен това ,всеки който почне да се знаимава с таро постепенно почва да дослагва свои си значения и добавки към т.н. основни.Това се случва с годините и опита и изживяването на картитте.Аз съм още в началото,но почвам да се уверявам в истиността на това което съм го срещала много пъти като обяснение.

# 684
здравейте,
преди две години писах в тази тема и сега пак се сещам за вас.Аз нямам карти таро и не мога да гледам на тях.Сега се грижа за малките си момченца и  съм в майчинство.Но от месец  имам сеиозен проблем и направо полудявам-става дума за имот.Около мен има много препятствия и направо незнам докъде ще стигна.Ако някой от вас има желанието и времето моля,бихте ли ми хвърлили едни карти.Интересно ми е какво ще покажат картите.Много ви благодаря .
Наистина има много препятствия.сериозна борба водиш.В момента си точно на прага да ги преминеш Иска се търпрение и  ще минеш през вратата ,Доста хора като че ли са замесени в това дело или доста хора пречат.Като съвет от картите ,изчисти нещата максимално старателно ,нямам идея каво означава това ,може би по документи или от емоции ,а също так и някаво доверие..Може би е добре да се довериш на някого и ще имаш документ сигурен за това.

# 685
Simple Smile а ти разчиташ на усещане, на изображенията или на нещо друго???

При мен е повече усещане, сякаш тръгва информация на база "знание" не виждане. Аз не съм "ясновиждаща", по-скоро определям себе си като "яснознаеща", т.е. просто знам нещата, получавам ги под формата на слово, думи, изречения.... за разлика от Шопи, аз май съм с по-развито ляво полукълбо. Наименованието на картата ми носи информацията, почти не забелязвам картинките и детайлите по тях Simple Smile затова "ламята Спаска и семейството й" не ме шашкат  Mr. Green

# 686
polinika , хвърли ми едни карти  Hug

# 687
Може ли и на мен едни карти да ми хвърлите? Най- вече за здравето.

# 688
ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ: МАГИЧЕСКИ КАРТИ РАЗКРИВАТ БЪДЕЩЕТО НА СВОЯ ПРИТЕЖАТЕЛ коментари/1

Здрасти Жен Шен,

Намерих картите "Гадател" и днес ми ги доставиха (преди 30мин) Simple Smile Тази колода си е точно като на Ленорман и мисля, че ще е по-подходящо да я беше пуснала в темата за Ленорман, а не тук при таро Simple Smile Като тълкуване и информация страшно много приличат на моето българско тесте (малък размер в черна кутийка) само дето тези са малко по-големи, рисунките са различни, но символите са същите. Има някои промени. номер 9 е куче; 18 е идилия (нарисувана е двойка); 5 е щурвал, но значението му е същото като на дърво.

Странното от цялата работа с картите знаеш ли кое е??? Онази нощ сънувах, че намирам на улицата тесте карти, които всъщност си бяха моите карти в черната кутийка. Наведох се, взех ги и си ги сложих в джоба. Еми на, ето сега се появиха тези карти и те са си по същество като моите от черната кутийка Simple Smile)))

Ти си прецени дали ще си ги поръчаш Simple Smile но ми изглеждат добри. Между другото в книжката към тях има някои детайли относно подредбите, които ми бяха доста полезни и сега ми се изясняват някои неща по моята колода, а предполагам и по другите на Ленорман. Simple Smile
Особеното тук е, че картончето в което стоят е надписано с името на притежателя и всъщност са наречени за него.
Тая нощ пише, че трябва да си ги сложа под възглавницата Simple Smile

Питай ако те интересува още нещо по тях Simple Smile

# 689
дневните за мен

каточели денят ще мине в седяне,съзерцаване и дневно и домашни битовизми.хубаво е човек да носи със себеси и знакът на миналото,който му е завещан,несамо сътворен от себе си.

поли ще ми е интересно да видя картите

какл тълкувате тази карта

Общи условия

Активация на акаунт