КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 56 595
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
ами защото съм на кръстопът мноооого голям и ми се щеше да се допитам до тях  Simple Smile

# 76
хм,  тук аз имам разминаване с твоите очаквания:Simple Smile  решението си е твое- не тяхно Wink
 ако си на кръстопът попитай за себе си ти каква си в момента и какви с а ти страховете.... не решениятаSimple Smile картите често отразяват  твоята психолочиеска реалност,а не бъдещи съботия и  може да се подведеш... ако тълкваме лични карти често не можемд ас е стрстраним  и ги " забъркваме" със собствените си представи по върпоса

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 17:51 от Вятър

# 77
  • Варна
Някъде и аз бях мернала, че докато жената е бременна не трябва да използва таро, но защо - незнам  newsm78

# 78
Мерси,момичета, за отделеното време  bouquet.Прави сте .....Пак ще опитам да скъсам Cry Дано този път е успешно....Направо не мога да се понасям Embarassed Какво обаче ми прави впечтление, трансформиращите карти са при него и като цяло за връзката ,докато мойте карти не виждам такива драстични промени ,а и болка липсва ,което всъщност е и въпросът ми. Дано пък този път се справя. Praynig Благодаря ви още веднъж.

# 79
Здравейте каква подредба  препоръчвате за по дълъг срок от време ,в която  да  има  въпрос за личния ,професионален план от всичко да има  по малко   bouquet

# 80
има  много големи подреждания с  почти висчки карти, но са сложни за тълкуване има и подреждания с 3 тестета  таро карти Wink
един келтски кръст според мен е много удачен:) но завис и въпроса

# 81
Благодаря,Вятър  големите подреждания не ем плашат дори са по интересни за тълкуване,отколкото   тези  с 3 или 4 карти .

# 82
Здравейте.Подредба Луна за месеца
1.Какво ще ми се случи този месец-9П-преход ,предстоят промени
2.Върху какво трябва да се съсредоточа през този период-2Ч-любовта,добрите отношения с другия пол,дали няма да се влюбя пък?
3.Какво не трябва да правя-2П-да не правя промени-тук ме озадачава тази карта
4.Равносметка за месеца-Звездата-ммм явно ще е добър в крайна сметка,добро начало,късмет,това което планирам ще има успех

# 83
  • София
Здравейте момичета  Hug

Записвам се да следя темата ви и да чета назад.
Моята история с Тарото е на приливи и отливи. Имам периоди през които почти не давам почивка на картите, и периоди, когато не ги и поглеждам... Усещам, че този моя непостоянност оказва влияние върху картите и те често не желаят да ми дадат отговори на определени въпроси, а понякога и направо лъжат Rolling Eyes
Колодата ми е на Райдър-Уейт, имам я сигурно от 15 години. Решила съм обаче да си взема и някаква друга. Вие какви колоди използвате?

# 84
mijjjka , охо почитател на В. Зеланд. Simple Smile назад в темите има доста колоди и линкове към тях , неприятно е рвенето наистина , но не и уместно да коментираме постоянно това. разбираш нали ? http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=15205
ето тук са албумите поместени от Флам , има и имената на колодите потърси и виж как изглеждат и кои ти харесват.    bouquet

# 85
  • София
Благодаря, zimma    bouquet
Отивам да чета  Blush

# 86
zlatna30
 9 пентакли и звездата ти рамкират месеца- картите между тях са това, което се случва- обикновнео тези две карти показват  промяна в любовнит еотношения  ( често за добро но през болка )и с енадявам  на всички здравето да  едобре у вас:)
2 чаши-  ще бъдеш лимитираната в изборите си, но ще се нлажи да вземаш решения, а 2 пентакли  ти казва да не правиш компромиси със себ еси, да не извърташ нещата,з ащото   не  еподходящо за теб;  2 двойки ти дава възможност за поставяне на някакви начала,а цялостната подредба ти е з апромяна

# 87
Благодаря Вятър,9П и Звезда не се ли тълкуват като дълъг период от време,какво имаш  в предвид за здравето?

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 13:48 от zlatna30

# 88
Момичета, днес сложих окончателен край на една връзка. Без да изпадам в лични мелодрами, ще ви помоля да тълкувате с мен две подреждания.
Първия ми въпрос е смята ли да предприеме нещо човека, въпреки окончателния край от моя страна. Първата подредба която ми хрумна беше отговор, коментар, съвет, краен резултат, но тук картата съвет е неумесна, тъй като не питам за себе си. За това ако така го чувствате просто ги тълкувайте като 4 кирти. Ето ги:
2 пентакли, Върховния жрец, Глупака и Принц мечове.
Освен, че се колебае нещо като цяло не виждам някакво действие.
Направих и втора подредба.
Какво чувства към мен, какво мисли, как възприема ситуацията и какво ще предприеме спрямо нас (мен)
1. Както чувства- Глупака
2. Какво мисли- Луната
3. Как възприема ситуацията- Колелото на съдбата
4. Какво ще преприеме- 5 чаши
От тук вече става ясно, че се е примирил и че нито му е леко, нито за напред ще му бъде, но и нищо няма да предприеме. Големите аркани не мога да ги тълкувам в тази подредба, особено Луната. Явно смята, че е станало това, което е трябвало.
Цветенце, при мен 7 пентакли не даде резултат, дано ти имаш повече късмет  Hug

# 89
Sulza, ще се опитам да помисля (Макар ,че това много не ми се отдава  Simple Smile)по тази подреба първо:
2 пентакли, Върховния жрец, Глупака и Принц мечове.
Изправен е пред избор -"за" и Против", допитва се до себе си  Вътршното си Аз-"папата" претегля доводите  ( Двамата мъже пред папата са "за "и "прптив")и накрая  импулсивното решение  (Пжа меч) го кара да рискува -(глупакът )с разговор. Паж Меч може да е малко агресивен ,за да не си даде ината ,но ще го направи.
Освен това 2 пентакли е и карта на лекомислието ,което корелира с Глупака+пажът който е= на спонтанност
Какво чувства към мен, какво мисли, как възприема ситуацията и какво ще предприеме спрямо нас (мен)
1. Както чувства- Глупака
2. Какво мисли- Луната
3. Как възприема ситуацията- Колелото на съдбата
4. Какво ще преприеме- 5 чаши

1. Непредсказуем дори и за себе си ,не знае каво ще направи , просто кавото и да е то ще бъде спонтанно.
2.Не мисли в правилната посока- май не си му казала в прав текст за каво става дума ,липсва му информация за да върви в правилната посока на мисли.Съвсем погрешно те е разбрал.
3."Пак почваме отначало"- така май си мисли.Въртяхме ,сукахме  и пак на стартова позиция.
4.Боли го и е супер огорчен и наранен,ама може и да заложи на чувствата  ( и май така ще направи като гледам глупака).
Не се отчайвай- всичко е наред според мене.Хубави са ти картите.

П.П. Ама и ти "късаш" като мене - не защото си готова,а с идеята какъв ще е ефектът от това.Това ако не е жив мазохизъм... Laughing Поне за себе си съм се убедила ,че е така. Мойта приятелка ми казва ,че аз обичам да страдам.... Laughing И  само да допълня ,че днес моят- "Двуликият Янус" ме даже изгони от работа щото му демонстрирам от няколко дни ,че сме "скъсали"( както ви обещах оня ден). Laughing. Честно- за първи път не ми пука  днес). Дано 3-те жезли ме държът по-дълго време.И в този ред на мисли пак да кажа на нов прочит как тълкувам подредбата на Цветенцето за мен онзи ден (ъпдейтвано  Grinning) : Налага му се да вземе решение ( 2 пентакли) дали да ме изскушава (дяволът) или да къса с мене (Смъртта). Спря  ме(Обесеният) от работа защото му писна от мойте "фасони и демонстрации" ( 7меча). Обаче аз , като че ли почвам малко по малко да побеждавам "врага в себе си (7 жезли) и си стоя в "очакване на Годо" ( 3 жезли ) ,а не "гоня Михаля". Определено ще има -това "да" , това "не" (влюбените). Ааааааа Shocked току що направих връзката Дяволът и Влюбените-Дяволът е тъмната половина на любовта."тура"-то на монетата, която има и "ези" ....Как не го забелязах....Ще ви държа в течение заради обратните връзки ,които за мене са много важни. Благодаря ви отново.  bouquet

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 12:23 от shopkata

Общи условия

Активация на акаунт