КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 56 605
  • 783
  •   1
Отговори
# 90
3. Как възприема ситуацията- Колелото на съдбата- че нищо не можа да направи (  и че го чакат други неща)
4. Какво ще преприеме- 5 чаши- не му с еикса да си тръгва ( но е примирен с идеята)
 за него между вас има доста неща и той не рабора точно твоието поведение и "защо" за него това, че не върви не  е от вчера- малко е наивен някак Thinking

Sulza, както ти ги виждаш пространсвено сега 1 ти подреждане за мен е такова ( бтв според мен е доста обърканяо  и не е много информативно има "засечка" при питането от емоционално естетство- дали наистина те интересува какво мисли)  да ги заположим като схема
     1- 2 пенаткли
2- жреца 3 глупака ( разширение- процесът на обработка на случилото се)
              4) паж мечове

имам питане : случвало ли ви сее някаква карта да ви с епадне, а да се лсучи на ваш  близък същата не на вас? за съжалени не помян акомбианциите,за да ги пусна Rolling Eyes
та по питането ми  ( то се вижда де):
1) луната2) 7 жезли 3) 4 меча- ще се сдобрят ли ?

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 09:34 от Вятър

# 91
Здравейте момичета  Hug

Записвам се да следя темата ви и да чета назад.
Моята история с Тарото е на приливи и отливи. Имам периоди през които почти не давам почивка на картите, и периоди, когато не ги и поглеждам... Усещам, че този моя непостоянност оказва влияние върху картите и те често не желаят да ми дадат отговори на определени въпроси, а понякога и направо лъжат Rolling Eyes
Колодата ми е на Райдър-Уейт, имам я сигурно от 15 години. Решила съм обаче да си взема и някаква друга. Вие какви колоди използвате?
Ето погледни тук и виж дали нещо ще ти хареса:
http://www.mariacaratti.com/page_000010.htm

# 92

имам питане : случвало ли ви сее някаква карта да ви с епадне, а да се лсучи на ваш  близък същата не на вас? за съжалени не помян акомбианциите,за да ги пусна Rolling Eyes
та по питането ми  ( то се вижда де):
1) луната2) 7 жезли 3) 4 меча- ще се сдобрят ли

Вятър , извинявай но не разбрах точно въпросът ти .В смисъл да си гледаш на себе си  и вместто това  на някой друг да се случват нещата които картите предричат. Аз имах подобен случй с мойта приятелка ,на която й откриха рак на гърдата.Гледах си за мен  ( но да бъда точна беше подредба за деня),не разбрах послянието им и послле разбрах ,че това се е случило....Май не е идентична ситуация  newsm78.
 Та по подредбата ти - човекът от който зависи ,още мисли и чуди. Май много е наранен, Може би в по-ранен етап от 3 меча ( за мен са ревност), отделно ,че луната му показва нереални контурите на действителността , нещо като "негативът",на фотографиите-бялото е черно ,а черното е бяло, а тоййсе опитва да се бори със себе си и да се надвие. На този етап -не. Попитай ако искаш -"какво трябва да се направи за да се сдобрят?"

# 93
Какъв е проблемът в отношенията между двама души - две жезли обърнат рицар чаши две чаши. Просто три карти, без позиции.
Накъде вървят тези отношения - жрица, сила.

Пускам тези комбинации по молба на друг човек, не са за мен.

# 94
Цитат
. Както чувства- Глупака
2. Какво мисли- Луната
3. Как възприема ситуацията- Колелото на съдбата
4. Какво ще преприеме- 5 чаши
според мен се колебае , иска му се нещата да продължат с нов импулс , но е объркан.Колелото на съдбата за мен тук  говори за повторяемост на ситуацията.На този етап май няма да предприме нищо , тоест ще мълчи и тъгува ,но може би по късно ......
Цитат
2 пентакли, Върховния жрец, Глупака и Принц мечове.
и тук смятам  , че ще има промени след известно колебание , при това промени независещи от теб .

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 11:38 от zimma

# 95
  • Sofia
Моля ви за  помощ  Praynig
 На въпроса " Как ще се развият отношенията между А и Б в близките 2 седмици?" подредих кръста с карти Уейт.
Картите са следните:
1 Сегашна ситуация - Крал Пентакли
2 Какво пречи - Крал Чаши
3 Какво помага и съвет - 4 жезли
4 Отговор и тенденция -  Паж жезли

Мен ужасно много ме затрудняват тези фигурни карти, моля ви да ми дадете вашите тълкувания  Hug

# 96
Какъв е проблемът в отношенията между двама души - две жезли обърнат рицар чаши две чаши. Просто три карти, без позиции.

Първият ред- проблемът е отказ от взимане на някакво решение свързано с емоции.Нешо катро щтрусът който си заравя главата в пясъка и се крие докато бурята премине.
Второто- Нещо потулвано/прикривано от известно време излиза наяве.

# 97
 по картите на Веси
определено , ще има развитие ситуацията , дали обаждане или виждане , но ще се общува между тях.какво прачи , ами някой не покзва чувствата си май достатъчно.Сегашната ситуация е някак си гледане от високо , дори малко демострация на успех и доволство.Какво помага , ами това , че тези двамата или са двойка оформена вече ,или имат брак и живеят заедно .Просто се познават добре и са имали общи неща .

# 98
Моля ви за  помощ  Praynig
 На въпроса " Как ще се развият отношенията между А и Б в близките 2 седмици?" подредих кръста с карти Уейт.
Картите са следните:
1 Сегашна ситуация - Крал Пентакли
2 Какво пречи - Крал Чаши
3 Какво помага и съвет - 4 жезли
4 Отговор и тенденция -  Паж жезли

Мен ужасно много ме затрудняват тези фигурни карти, моля ви да ми дадете вашите тълкувания  Hug
Да се пробвам ,ама ако не знаеш ,сега се уча ,и в ден като този ,когато съм емоционално превъзбудена ,като захапя компа -няма пускане. Така ,че моля за извинение всички форумки Praynig и не ме взимай на много на сериозно.
Мисля ,че става въпрос за някаква ревност, кралете за мен са един и същи човек  с характеристиките на боята .Мисла ,че нагласите за подобряване на отношенията "покълнват" и върви към happy end. Да кажат и другите.

# 99
  • Sofia
Да кажа само, че тези двамата още не са двойка, но според момичето вървят натам...А ако това ще е жокер - другият уикенд заедно ще ходят на една хижа, ще празнуват рожден ден...Дали това не е 4 жезли случайно  newsm78

# 100
.В смисъл да си гледаш на себе си  и вместто това  на някой друг да се случват нещата които картите предричат. Аз имах подобен случй с мойта приятелка ,на която й откриха рак на гърдата.Гледах си за мен  ( но да бъда точна беше подредба за деня),не разбрах послянието им и послле разбрах ,че това се е случило....Май не е идентична ситуация  newsm78.
 Та по подредбата ти - човекът от който зависи ,още мисли и чуди. Май много е наранен, Може би в по-ранен етап от 3 меча ( за мен са ревност), отделно ,че луната му показва нереални контурите на действителността , нещо като "негативът",на фотографиите-бялото е черно ,а черното е бяло, а тоййсе опитва да се бори със себе си и да се надвие. На този етап -не. Попитай ако искаш -"какво трябва да се направи за да се сдобрят?"

точно- случва ми се да питам за нещо, но да изскочи нещо около мен което се случва и ме засега косвено ( може и директно,защото  досега се е случвало сблизки на мен хора) нееднократно но все за важни неща.. в случая се падна няколк опъти 3 меча обаче в едни средни позиции или намясто, което не е отговор Rolling Eyes и се чудех какво прави там - вчера приятелят на сестра ми я известил през интернет , че вече не иска да са си толкова близки- няма скандал и  е малко шок ситуацията;

по картите, които аз съм зителила не виждам развитие само безмислени съпротиви и натягания Sad

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 13:20 от Вятър

# 101
Веси, ами тогава им помага това , че искат да бъдат заедно , ключовата дума е заедно.
Цитат
На въпроса " Как ще се развият отношенията между А и Б в близките 2 седмици
това ти е въпроса нали ? - отговора ти е не в четворка жезли , ами в паж жезли , а именно общуване , вероятно това ходене на хижа се има предвид.Пажа е импулс  , желание за това да бъдат заедно в този случай.Четворката показва силната страна на нещата.

# 102
4  жезли е информация и жест в случая, който се очква ( това според мен е въпронсото събитие)
а пажът  както казва  zimma e  импул;сът д а с еосъществят  нещата- много често това е и сексуален импулс ( докато рицаря идва по- сериозен и  вестоносен) има нещо много инфантилно в пажа, което е като флирта
картите са хубави, като изключим, че има някакъв друг мъж в ситуацията и ,че и двамата в моемнта  не са много честни ( или поне момчето не казва всичко за себе си)

# 103
  • Sofia
Вятър, наистина има двама мъже, а по скоро тя не е много честна с единия от тях, като скрива инфо за себе си...

Много ви благодаря за отговорите  Hug Сега ще и звънна да я зарадвам  Peace

# 104
Vesito, надявам се нещата  да станат, но и момчето иманеща за казване  си мисля Thinking

най- веротно ангажименти, работа, учене, които се целят в доста по- далечен момента равят  контактите редки или трудно да изразят емоциите ( не мисля, че няма любов просто им апрекалено много амбиииза дружи неща) и се налаг да с езадоволяват с доста полвинчато  показване и и заразяване на "връзката" има чувства, има желание ( недостатъчно), но няма време и някак в ежедневитео нещата  не се получват и ресулатат е че трябва да с епримирят  хората с това, което има по- малко, по- слабо и по-неважно... среснява се знанието.. интересното е, че започва комбианцията с 2  на  възможностите  и завъшва с 2 на ангиажиментите, но тези, които не са точно чашови;

втота комбианция ми е малко странна- хем трябв ад аводи до нещо, хем так апоставена не оже да се изрази, но и за 2 мата това положени е еполезно з аличното им израстване ( априори неприятно за преживяване)

Общи условия

Активация на акаунт