КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 56 701
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте.Подредба за мой приятел на въпрос- какво мисли и чувства приятелката му за него?
1.4М-обмисля нещата ,възникнало е нещо което и пречи да действа,тихомълком се подготвя
2.Глупакът-надява се на ново начало на промяна на посоката
3.2Ж-ако действа смело ще постигне резултати
4.Кралица пентакли-готова е да създаде семейство

# 106
zlatna30 Simple Smile по позициите  на жрицата ли са 1) сегашна ситация или портсо 4 карти?

хм, приятелят ти според мен има дост акачества, които д абъдат желни,но жената не е съвсем  "отдадена', малко  е поуморена и депресира и понакога ис  емислила за раздяла ( така мисля може и да греша); тази жена не е много чувствителна и не го уважава но пък  има  неща, които определено и харесват  и вижда переспективи в него

# 107
Наредбата е отговор коментар,съвет,резултат.

# 108
има ли смисъл да продължават в интимна връзка мъж и жена.
кралица мечове-9 чаши-3 мечове.

не ми допадат много тези карти.Никак не ми харесва крайната карта.Може би ако вързката продължи , ще има разбити сърца, неоправдано доволство.

# 109
Цитат
Здравейте.Подредба за мой приятел на въпрос- какво мисли и чувства приятелката му за него?
1.4М-обмисля нещата ,възникнало е нещо което и пречи да действа,тихомълком се подготвя
2.Глупакът-надява се на ново начало на промяна на посоката
3.2Ж-ако действа смело ще постигне резултати
4.Кралица пентакли-готова е да създаде семейство
тя вижда една стабилна ситуация в момента, която е била достигната между тях, сега се надява от постгнатото да се гради нещо ново в отношенията. Както казваш и ти преосимисляне на нещата.От нея зависи по нататъчното развитие , трябва да направи крачката към кралица пентакли.

# 110
Благодаря zimma,погледни тук за твоята подредба newsm78-има  показани 2 от твоите карти
http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=3651

# 111
Златна намекваш за енергийно вмешателство, незнам не питам за мен , по скоро бих казала , че има трети човек в тези отношения.Възможно е някой да иска да ги раздели.

# 112
Златна намекваш за енергийно вмешателство, незнам не питам за мен , по скоро бих казала , че има трети човек в тези отношения.Възможно е някой да иска да ги раздели.
Аз мисля като Златна. Видно е че някой иска да ги раздели...вЪПРОСЪТ Е КАКВИ СА МЕТОДИТЕ МУ/й...

# 113
Здравейте =)) Хвърлих си един пасианс току-що. Въпросът е как ще се развият нещата между мен и един човек, контактите ни ще прерастнат ли в приятелство и ще бъда ли удовлетворен от тези взаимоотношения. Подредбата е Келтски Кръст, гледах си с колодата на Уейт.
1.Същност на проблема- 4 Мечове
2.Противоположен фактор- Отшелникът
3.Основна причина- 7 Мечове
4.Миналото- Крал Жези
5.Нагласи и убеждения- 6 Мечове
6.Бъдеще- Обесеният
7.Питащият- Висшата Жрица
8.Външни обстоятелства- Императрицата
9.Насока- Двойка Чаши
10.Резултат- Кралица Чаши

# 114
Според мен си задала повече от един въпрос, ще отговоря само на първия. За мен отговора до 9-та карта е категорично не. Случили са се негативни неща м/у вас, или са повлияви външни фактори които не са били във ваша полза и това е довело до неговото оттегляне. За мен в тези карти има и манипулация, действие с нечисти средства. Не мога да кажа от теб ли е дошла или от трета, външна страна в/у него. Във връзката ви аз виждам намесена и друга жена, може би тя е външния определящ фактор. Симпатии и някакви чувства има, но според мен няма да бъдат достатъчни за да прерасне връзката ви в нещо повече. Човека ще си отиде от теб и аз мисля, че ти това го усещаш. Всъщност, съм категорична, че има друга жена в живота му. Дано съм била полезна.

# 115
Според мен си задала повече от един въпрос, ще отговоря само на първия. За мен отговора до 9-та карта е категорично не. Случили са се негативни неща м/у вас, или са повлияви външни фактори които не са били във ваша полза и това е довело до неговото оттегляне. За мен в тези карти има и манипулация, действие с нечисти средства. Не мога да кажа от теб ли е дошла или от трета, външна страна в/у него. Във връзката ви аз виждам намесена и друга жена, може би тя е външния определящ фактор. Симпатии и някакви чувства има, но според мен няма да бъдат достатъчни за да прерасне връзката ви в нещо повече. Човека ще си отиде от теб и аз мисля, че ти това го усещаш. Всъщност, съм категорична, че има друга жена в живота му. Дано съм била полезна.

Искам да ти благодаря за отговора на първо място ^_^ Но да отбележа две неща:
Първо, момче съм ;D
Второ, питам за приятелство, "връзка" употребих в нелюбовен смисъл, а по-скоро приятелски.
Ако може и някой друг да се изкаже по въпроса, ще бъда благодарен на по-прецизно тълкуване на всички карти, понеже специално 7,8,9 и 10 ги считам за позитивни и съм леко объркан.

# 116
rupert_fan, ще се опитам да разтълкувам картите, въпреки че не съм много добра в Тарото Simple Smile

Мисля, че въпросът ти е свързан с жена. Според мен отношенията ви за вбъдеще ще се развият в много положителна за теб насока, дори е възможно влюбване. Тази жена е много емоционална и фина. Като проблем мисля, че тя самата е колеблива или има друг човек, който не й влияе добре в отношенията между вас.

Предварително се извинявам, ако не тълкувам правилно...

Късмет!

# 117
Здравен въпрос.
Обърнати четири чаши, император, рицар мечове.

Поправимо ли е определено здравословно състояние. Просто три карти. Гледах на една жена за репродуктивното й здраве и искам и странични мнения.

# 118
дамата наистин аима фертилитете проблем, но ако беше  намятот н аимператора императрицата  щеше да  епо- сложно
 според мен й предстои някакв оперативна намеса въпросът е кога? пролемът е с яйчниците- кисти или тръби?

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 22:59 от Вятър

# 119
rupert_fan, това, че си мъж доста променя нещата, както и че питаш за приятелство, а не за връзка. Грешката е моя, ти си бил достатъчно ясне във въпроса си сега видях. От тази сменена гледна точка мисля, че отговора е "да", контактите ви вероятно ще прерастнат в приятелство, дори може и в повече от приятелство. Имам предвид симпатии и интерес към другия над приятелството. Но това няма да стане толкова скоро, нито зависи от теб. Момента не е за действие, ако щеш и Съдбата не е за сега на ваша страна. Смятам, че девойката е преживяла нещо в миналото и това я прави много чувствителна и внимателна. Тя в момента е в период на застой, почивка, осмисляне.

Общи условия

Активация на акаунт