КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 56 690
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
А. и Д. ще се разделят ли до 1 месец?
Любовници (то е ясно... трети човек) 3 жезли, Паж Жезли...
3 жезли също ми говори за трети. пажът е положителна карта, общуване...
 Вие как мислите?

# 601
А. и Д. ще се разделят ли до 1 месец?
Любовници (то е ясно... трети човек) 3 жезли, Паж Жезли...
3 жезли също ми говори за трети. пажът е положителна карта, общуване...
 Вие как мислите?
Няма раздяла тук.Направен е бил избор,който получава посоката в която ще се развива т.е.има развитие тази връзка,но нещата трябва да са ясни,да се говори очи в очи без заобикалки.Има желание между тези хора,ама има и 3-ти човек ,явно единият от тях не е свободен(и трите карти си го показват) и ревност също.Ще се обсъдят тези неща без шикалкавене,ще се преговаря

# 602
Благодаря ти за бързия отговор!   bouquet
Третият човек ме притеснява, но ще видим как ще се развият нещата...
Ако има нещо ново покрай тях, ще пиша пак.  Simple Smile

# 603
# 604

Мерси Меги, след малко ще ги пробвам Wink

# 605
Моля за малко помощ  Simple Smile

Въпрос: "И. познава ли човека, който й пише анонимно?"
1. ІХ жезли
2. Жрецът
3. Кралица на чашите

Според мен отговорът е "да". Вие какво мислите?

# 606
1) тя си мисли, че го познава
2) има друг човек замесен в историята с писането, който  не иска да бъде разкрит и е възможно той да им аконкретни намерения към дамата
3)  той сам ще се разкрие, но да не вярва  на 1 изявлление, да изчака

# 607
МЕГИ, пробвам последния линк. Това са картите, които изтеглих по въпрос как ще се развият отношенията ми с Й.?

1-ва карта: рицър мечове, 2-ра карта: 21. светът, 3-та карта: 1. магът, 4-та карта: 9 чаши

Тоя Маг все ми се пада, хем задавам въпроси за различни мъже хахахахах

МЕГИ, бая едрички излизат, май ще трябва да ги намалям....ама сега не ми се занимава  Joy
Който има желание, моля да тълкува Simple Smile

# 608

понеже се влюбих във влюбените от това таро,между другото колкото повече го гледам,толкоз повече ме привлича.... Laughing
 та пробвах само от първа старница на копиране,без да цъкаш на изображението,така се явява малка,май твърде малка Thinking
поли-силно желание за промяна,време е,и имаш всички козове в ръката за действие.но ти си недоволна,и искаш още нещо.дали каприз или действитеност-ти сама че видиш.

момичета,тези дни все съм с тези 10 жезъла.

денвни карти са,но за сега ми се струва че съм под влияние вечно на 10,а  3 ж и  9 ч- някак се вплитат,хармонично,то ту работа -ту кафе.ами затова и 10 ж ,може и да е ''червяената лампичка-за почивка'' и пак на ново и с нови сили-премерени вече....

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 10:41 от *МЕГИ*

# 609

понеже се влюбих във влюбените от това таро,между другото колкото повече го гледам,толкоз повече ме привлича.... Laughing
 та пробвах само от първа старница на копиране,без да цъкаш на изображението,така се явява малка,май твърде малка Thinking
момичета,тези дни все съм с тези 10 жезъла.

денвни карти са,но за сега ми се струва че съм под влияние вечно на 10,а  3 ж и  9 ч- някак се вплитат,хармонично,то ту работа -ту кафе.ами затова и 10 ж ,може и да е ''червяената лампичка-за почивка'' и пак на ново и с нови сили-премерени вече....

Нощес видях, че като отворя картата и я намаля с минуса става приемлива, но не ми се занимаваше повече, че ми се спеше Simple Smile Иначе цялата колода е адски красива и някакси не толкова "страшна" Simple Smile аз имам още много колоди, но работя само с тази Simple Smile

# 610
10 жезли е карта не само на действия и събития, но и на усещането, че трябва нещо да стане- аа то  дори и  недиференцирано се бави, отлага, не започва

бтв. меги, по дневните ти карти в друггия форум да кажа, че баш са си показвали среща- но кой да види baby_neutral

# 611
вятър- радвам се че си тук,да знаеш високо ценя твоите дълбоки познания в Таро. newsm10
 сега не ми се търси подредба,но назат все питах за мъжът на приятелкаи неговото прословута ,безкрайно чакане на покана за работа.
 първата работа,за сега отпада,не получи покана.
 днес ще пътува за второто предложение.
 по  този повод теглих карти като дневни за него-

9ж-кралица чаши-ризар меч
                              рицар жезъл

кралицата,малко ми е трудна в тази позиция,как да е тълкувам.неговата жена,или прието значение  за таази карта.

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 11:03 от *МЕГИ*

# 612
много дълбоки tooth- едногодишни

преполагам, че има повечко кандидати- малко е изнервен и е застанал "на въпреки"  първите 3 карти показват: отчаяние, надежда (молба)ъпроси от типа "защо на мен все аз,  не е честно"
 обаче има взмовност за заминаване ( ако иска да заминава) в рицар жезли- дано да не показва днеяния му път

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 11:09 от Вятър

# 613
  party041 smile3529 -едногодишни,ама ПОЗНАНИЯ

# 614
добро утро,днес картите  за денят ми са;
    доп.-

Общи условия

Активация на акаунт