КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 56 699
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета,

пак теглих карти по въпрос как ще се развият отношенията ми с П.?

1-ва карта 8-чаши; 2-ра карта асо-чаши; 3-карта рицър-мечове и 4-та карта паж-чаши

В миналото е имало отказ от поемане на отговорност и оттегляне от ситуацията, връзката. В настоящето е налице ново начало, което ще донесе радост и удовлетворение. Възможност за нова любовна връзка. Вероятност от бременност. Бъдещето ще донесе някакво нещастие във връзката. Ще има размяна на обвинения.... Отговорът на въпроса - паж чаши е обясние в любов, подарък в знак на приятелство. Нови мисли и начини за реализация на определени планове ще доведе до повече оптимизъм по отношение на бъдещето....

Вие какво ще кажете? Доста противиричиви карти. Възходи и падения. Някак си нестабилни ми се виждат...

# 586
Простете ми момичета, но ще пусна още една подредба Simple Smile Никога през живота си, откакто се занимавам с карти не съм виждала такава подредба Simple Smile
Позволих си да попитам какви са чувствата на П. към мен и се появи тази картинка.... По-голямо събиране на любовни карти не съм виждала никога... Но това са все пак чувства и за съжаление няма да се превърнат в действия... макарче колесницат говори за действие...

1-ва карта 2-чаши; 2-ра карта 6-чаши; 3-карта 6-влюбените и 4-та карта колесницата

Вие какво ще кажете????? Между другото не помня дали споменах, но комуникацията с него се възобнови, но я караме на неутрални далечни общи приказки...

# 587
ами ясно си е че изборът е направен вече,семенцето на любовта е посято.но доста равитие им предстои,имат да вземат все някакви решения,или нещо да се изчисти.каточели все още има някой трети,или един от тях не се е отърсил от предишна връзка. но като цяло те двамата ще претърпят една промяна,но инересно наистина ,кой на къде....но понеже въпросът е чувствата на ..за.. то вероятнокато оговор от колесницата да е -наистина решеност за действие,две чаши да се съберат на една маса 1dating

# 588
  • София
Здравейте,

Нещо ме осени и изведнъж се сдобих с едни карти таро - Tarot of the animal lords

Ето ги как изглеждат:

Сега започвам... дано се справям и скоро да се престраша да пусна едно тълкуване...

# 589
 Stop,радвам се  че си при нас.
 ще ми е интересно да видя тези карти,моите са все класически образ.  а тук е интересно как са свързани образ от характер на живитно със значение на картата.

# 590
Миналата седмица в петък ( 18.06 ) ви помолих да ми помогнете с разтълкуването на едни карти - толкова ли няма кой да се отзове на питането ми ?!??

# 591
Здравейте момичета!   bouquet
Искам да ви помоля да ми помогнете с разтълкуването на едни карти  Rolling Eyes
Въпросът е : Какво е отношението и какво чувства М. към Б. ?
Картите, които изтеглих са следните :
1. Кралица на мечовете
2. Глупакът
3. Асо чаши
Благодаря предварително на отзовалите се! Simple Smile   bouquet
Предполагам ,че жена пита...(нямам идея по така зададения въпрос) и аз приемам ,че тя твърде много анализира нещата ,които са толкова прости .....За  наченки,,мъгляви пориви за флирт става въпос ,но момата ги драматизира нещата.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 07:45 от shopkata

# 592
Lilian_V, честити карти и дано ти помагат да преминеш попътя на приказката на таро.За тези карти има специялна подредба- "Щастливи до края на живота".

Ето и от мен.
Подредбата се казва " Щастливи до карая на живота си"
(Звучи оптимистично поне)

1- вътрешното дете- тази позиция е вашият водач към любовта и отразява най -чистата ви същност-детето вътре във вас -който е герой от тази приказака.
2.Основата ,фундамента на любовта-основата на любовта,която може да възпрепятства ,или  подкрепя настоящата ви връзка. Обърнете внимание какво се появява на тази позиция/
3-Вашата основна пречка се появява на тази позиция  и скритите ви съпротиви са свързани с тази позиция.Бариери, които са на път да бъдат излекувани.картата тук ви съветва как да победите скритите ви бариери.
4-Магически Ключ- отключете потенцияла си  за любов с проницателното проникновение от картата в тази позиция.
5-Настоящото състояние на връзката ви ( любовта  като общо)-тази позиция показва какво вие сте научили до сега,какво сте оставили във връзката ви ,така ,че вие да можете да видите нещата в перспектива и да извлечете поука.
6-Бъдещето- в тази позиция картата ви показва вашите мечти ,надежди и желания.Показва пътеката,която тябва да седвата за да сте "Щтастливи до края на живота ви".
7-Желание на Звездите- тази позиция предлага послание относно любвта пратено от вашето "Висше Аз", вашия Ангел хранител,който ще ви окуражи и вдъхнови във вашето любовно пътешествие.Слушайте внимателно този съвет.

# 593
Полиника, може и да съм писала вече ...извинявай ,ако се повтарям ,ама не ги докарвам товйте карти на визия.Няма ли ги при Флам изображенията им?
 Виж тези ли са:
http://www.albideuter.de/html/dra-d-06.html

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 07:35 от shopkata

# 594
Полиника, може и да съм писала вече ...извинявай ,ако се повтарям ,ама не ги докарвам товйте карти на визия.Няма ли ги при Флам изображенията им?
 Виж тези ли са:
http://www.albideuter.de/html/dra-d-06.html

Здрасти Шопката,
не са тези, които си ми пратила. Ето тези са http://www.magicgatebg.com/dragon_tarot/index.htm преведени на български. На този сайт е качена само голямата Аркана, малката я няма. И това е сайт за автоматично генериране. Българският превод обаче е по-различен от чешкия, който аз ползвам. В българкия примерно за колесницата е дадено значение като "пътуване", а в чешкия е "равновесие" и др. Води се Таро на келтските дракони (The Celtic Dragon Tarot D.J. Conway - Lisa Hunt) Ето още един сайт, където се продават http://www.llewellyn.com/product.php?ean=9781567181821
Много са красиви картите Simple Smile

# 595
 Stop

bouquet  bouquet  bouquet
http://www.wizardry.ru/decks/Celtic%20Dragon/CDrag.htm

никога не ми е така допадала картата на влюбените както в твоята колода

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 11:18 от *МЕГИ*

# 596
Stop

никога не ми е така допадала картата на влюбените както в твоята колода
Ей, МЕГИ, супер си Simple Smile как ги изрови само Wink браво мацка
Получаваш почерпка

Наистина са много красиви и вдъхновяващи картите и между другото доста съм познавала на други хора с тях или поне те така твърдят  Joy

# 597
  • София

Shopkata - Благодаря ти за тази подредба - " Щастливи до края на живота "  Hug

Ето и моята подредба и тълкованието й:

1- Вътрешното дете- тази позиция е вашият водач към любовта и отразява най -чистата ви същност-детето вътре във вас -който е герой от тази приказка.

10 Пентакли - Стабилността е от основна важност в живота ми в момента. Картата е много хубава и показва благоденствие и успех в бизнеса. Може би картата ми показва, че трябва да създам трайна връзка, която отговаря на моето възприятие за щастливо семейство. Да съществува подреден семеен живот, да имаш материално изобилие, да успяваш в начинанията си, да се чувстваш в безопасност и т.н... Като цяло материалният просперитет, щастието и удовлетворението отвъд финансовата стабилност са дълбоко в мен...

2.Основата ,фундамента на любовта-основата на любовта,която може да възпрепятства ,или  подкрепя настоящата ви връзка. Обърнете внимание какво се появява на тази позиция/

Смърта - Важен край, картата показва края на една епоха. Картата ми показва да не се връщам назад, да затворя вратата и да отворя друга нова врата. Да яхна съдбата си и да вървя напред.
За повечето тази карта е доста лоша, но при мен тя си е на мястото...

3-Вашата основна пречка се появява на тази позиция  и скритите ви съпротиви са свързани с тази позиция.Бариери, които са на път да бъдат излекувани.картата тук ви съветва как да победите скритите ви бариери.

4 Пентакли - Хммм , пак карта точно на мястото си... аз я тълкувам така...  Изпитвам желание да контролирам нещата и съм блокирала промяната. Искам хем да вървя в живота си напред, хем обаче Егото ми иска да контролира всичко. Вътрешно изпитвам борба да започна с промяната и ме е страх от тази промяна.

4-Магически Ключ- отключете потенциала си  за любов с проницателното проникновение от картата в тази позиция.

2 Пентакли - Ми показва, че мога да балансирам всички изисквания и задачи, с които се занимавам. Да повярвам в себе си... Картата ми казва, че имам всичко необходимо, за да постигна всяка своя цел. Не трябва да съм твърдоглава, а гъвкава. Карта с висока енергия и е символ на смеха, забавлението, и приятно прекарване.

5-Настоящото състояние на връзката ви ( любовта  като общо)-тази позиция показва какво вие сте научили до сега,какво сте оставили във връзката ви ,така ,че вие да можете да видите нещата в перспектива и да извлечете поука.

8 Пентакли - Много работа, която носи дълбоко удовлетворение и продуктивност. Внимание към детайлите. Трябва да положа усилия за да получа успеха. Да се отдам на работата си. Зараждане на нова връзка или нов бизнес.

6-Бъдещето- в тази позиция картата ви показва вашите мечти ,надежди и желания.Показва пътеката,която трябва да се дава за да сте "Щастливи до края на живота ви".

4 Чаши - Емоционална претовареност и затваряне в себе си. Показва, че ще имам емоционални водовъртежи и че ще потъвам и изплувам и че трябва сама да връщам емоционалното си стабилно състояние. Картата ми показва, че скоро ще тръгна по моя си път.

7-Желание на Звездите- тази позиция предлага послание относно любовта пратено от вашето "Висше Аз", вашия Ангел хранител,който ще ви окуражи и вдъхнови във вашето любовно пътешествие.Слушайте внимателно този съвет.

Висшата жрица 2 - Картата ми показва, че целите си мога да реализирам с помощта на спокойствието, което дава на желанието възможност да разцъфти във времето. Трябва да изчакам търпеливо. Показва силно изразената ми интуиция и може би развитието на това да виждам отвъд очевидното. Това е картата и на идеалната жена и майка - дано да показва, че ще бъда много добра жена и майка.

Ще ми е много интересно да чуя и ваше тълкование на по-горните карти. Благодаря ви!   bouquet

Картите на polinika са много красиви и вдъхновяващи...

# 598
10 pentakli кореспони9дар на 2 пентакли= 2 чаши трябва обвързване и озаконяване
 8 пентакли ти показва възможността от нови стари грешки, които в случая се дължат на 8 жезли -  неправилнап преценка
4 чаши не е активна карта- тя дава описание не действое
 нямаш много действия в картите имаш заземяване, описание, обобщение

ако твоето вътрешно дете е 10 пентакли, то имаш нужда да разчупиш нещата- втеснила си си мирогледа пораи 5 чаши, използваш еднопитни места и неща- направи промяна= смъсртта е промяна на състоянието не на нещо друго

# 599
  • София
10 pentakli кореспони9дар на 2 пентакли= 2 чаши трябва обвързване и озаконяване
 8 пентакли ти показва възможността от нови стари грешки, които в случая се дължат на 8 жезли -  неправилнап преценка
4 чаши не е активна карта- тя дава описание не действое
 нямаш много действия в картите имаш заземяване, описание, обобщение

ако твоето вътрешно дете е 10 пентакли, то имаш нужда да разчупиш нещата- втеснила си си мирогледа пораи 5 чаши, използваш еднопитни места и неща- направи промяна= смъсртта е промяна на състоянието не на нещо друго

Благодаря ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт