КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 56 702
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета, това са картите на въпрос "Как ще се развие животът ми до 3 месеца?"

1карта: Паж чаши, 2-ра карта: Асо жезли, 3-та карта седмица чаши и четвърта карта 17-звездата

# 571
Полиника,по картите ти май виждам твойте емоции ,желания и мечти,но то и въпросът ти е така зададен,зза това и отговорът е такъв.Няма събиитино нищо по картите ти.

# 572
Полиника,по картите ти май виждам твойте емоции ,желания и мечти,но то и въпросът ти е така зададен,зза това и отговорът е такъв.Няма събиитино нищо по картите ти.

Според теб как е добре да бъде зададен въпросът, така че да се появят събития?

# 573
да,и за мен картите са повече с  вест от емоционалната сфера.
 те носят веста за нещо ново,нов порив,нови надежди,зараждане на нещо ново. намираш с е в момент  от живота си в който някакси повече се налага да има движение в размислите от колкото в действията. на прага си на нещо ново,начало за теб ,някакъв старт ти се дава и трябва да правиш преценки,но за момента си  под въздействието на мечтите за това твое начало.еуфория на не на идеи,а приятно и освежаващо мечтане. мечтите са със основание при теб. и защо не, слагаш край на един тежък период:) ако  търсим резултат от картите нека това е звездата- с право може да разчитаме на нейното послание за успех,повече да се доверяваш на себе си ,и естествено на твои приятели ,които  знаят къде да те водят,те вече са минали от там.

справедливост-кралица чаши-рицар пентакли-искам да ги тълкувам като характеристика на едно момиче,за момента. абе пак си нещо като дневните карти.
 брей ,излезнаха точно като опиание за характер,близък до моментия за нея.
 ленива,неподвижна,глас винаги когатао трябва да се чуе мнението,следи всичко строго,от позицията на своето место. вероятно-справедливст и кралица-показват семейното положение.добра,но  нещата трябва да се случват по нейно желание.за нея това е правилно. но пък ми се вижда тази комбинация от карти силна поява на чувства,които могат да доведът до дис баланс-аз улавям при нея в действителност, доста ревност,

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 12:03 от *МЕГИ*

# 574
Здравейте момичета!   bouquet
Искам да ви помоля да ми помогнете с разтълкуването на едни карти  Rolling Eyes
Въпросът е : Какво е отношението и какво чувства М. към Б. ?
Картите, които изтеглих са следните :
1. Кралица на мечовете
2. Глупакът
3. Асо чаши
Благодаря предварително на отзовалите се! Simple Smile   bouquet

# 575
Здравейте момичета,

това са карти по въпрос за брак между двама души. Дали ще има такъв?

Картите са: 1-карта: 1-магът; 2-ра карта: 4-жезли; 3-та карта: 10-колело и четвърта карта 16-кулата
С тази кула накрая ми се струва, че нищо няма да излезе и няма да се стигне до брак. Интересно е, че пак се повтарят 2 карти от предишната подредба. Като колелото е пак на трета позиция - бъдеще. Магът е обаче сега на 1-ва позиция - минало (най-вероятно има връзка с това, което каза предишния път zimma, че вероятно ще напиша писмо и ще се поднови комуникацията (както каза и Sulza между другото). Непредвидено му написах имейл и той отговори, после втори и той пак отговори). Сега в настоящето имам 4-ка жезли. Жалко, че всичко ще приключи така катастрофално Sad

# 576
 това за -отговор,коментар,съвет,резултат ли е
- да тази кула наиастина е катастрофа,но е и смяна,може и хаотично движение,кой на къде хване.затова и магът идва-горе долу да вреди позициите.четири жезла-старанието положено за събитието,това което се изисква от двойката.
 тези двамата имат ли някакво съжителство,понеже ми се струва че трябва да променят нещо около себе си зада се случи това. но затова имаме  и магьосника-учим се и действаме.

# 577
Момичета, някоя от вас ще ми помогне ли с разтълкуването на картите ?  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 578

рицар пентакли-колесница-крал меч

вятър,ако си се се съмнявала във физическа смърт,бащата на този човек за който питах почина след няколко дни от тегленето,но не писах тогава.аз също имах едни съмнения,затова и след тези три теглих още.
 колесницата,крал мечове,мечове,рицаря п-това ме наведе на тази мислът.

# 579
Здравейте момичета,
кои сайтове ползвате за подредбите, за да ги поствате тук?

и какво ще кажете по въпрос как ще се развие връзката между мъж и жена:

6 жезли+принц чаши+ 2 чаши

# 580
поли аз ползвам на флам албума от фото зона.http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGES_ALL&ALBUM_ID=17150

Цитат
как ще се развие връзката между мъж и жена:
- всвяко нещо си идва на местото.доста показно ще се развие тази връзка,хората ще са щастливи от факта че са двамата заедно.леко и непринудено се носят към едно ново начало,защо не и брак. принц чаши+ 2 чаши-ги дават точно като брак.

# 581
поли аз ползвам на флам албума от фото зона.http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGES_ALL&ALBUM_ID=17150

Цитат
как ще се развие връзката между мъж и жена:
- всвяко нещо си идва на местото.доста показно ще се развие тази връзка,хората ще са щастливи от факта че са двамата заедно.леко и непринудено се носят към едно ново начало,защо не и брак. принц чаши+ 2 чаши-ги дават точно като брак.

ОК, МЕГИ, благодаря за линка. Картите обаче една по една ли ги редиш в поста с отделни линкове?

Хммм ами ще дам обратна връзка ако стигнат до брак Simple Smile

# 582
да,една по една,копираш адреса на изображението и поставяш в снимка.

# 583

рицар пентакли-колесница-крал меч

пфу, затова казах за лодкар на хадес- много жалко Hug Sad

вятър,ако си се се съмнявала във физическа смърт,бащата на този човек за който питах почина след няколко дни от тегленето,но не писах тогава.аз също имах едни съмнения,затова и след тези три теглих още.
 колесницата,крал мечове,мечове,рицаря п-това ме наведе на тази мислът.

# 584
Здравейте!Нова съм тук и искам да ви помоля ако не ви затруднявам някоя от вас да ми хвърли карти за 2 въпроса:

1. Ще се омъжа ли за моя приятел до края на май месец другата година?
2. Моята приятелка П. скоро ми съобщи,че ще се омъжва. Преди ми казваше,че аз ще и бъда кума на сватбата,но сега нищо не казва. Вярно,че скоро се разбра за сватбата, но все пак. И понеже в момента съм в не много добро финансово положение та затова ми се иска да знам. Та въпроса ми е П. ще ме покани ли за кума на сватбата и?

Поздрави и благодаря предварително надявам се някоя от вас да отговори на въпросите ми.

Общи условия

Активация на акаунт