,понякога не ми се получава самото изказване,а всъщност инфото е пред очите ми като филм....
. лелеее коко трудно изписах думата с много букви...

))
А това ми е ник защото ме клати яка носталгия и съм със силено характерен шопски диалект
Сега да кажа първо ви прочетох и после пиша.Знаете ,че съм начинаеща и за сега ако имам повече инфо се ориентирам по-добре.ТА Кралят Мeч за мен е като Свткавица,Insite,BRAINSTORM....9 пентакли-кометар-може да се чувстваш и жертва от това и да искаш да не ти се случва,но ако се замислиш може би ти си опитомителят и преводачът-медиаторът който разбира и превежда чужди езици- тези които идват отгоре някъде, по въздуха и се заземяват в теб..Съвет- приеми посланника,не го убивай,защото ще се осакатиш,самоограбиш ,предадеш себе си и Вестоносеца...Довери се на вестоносеца...
....

Ти да не би да правиш някави ритуали с картите/Така поне изглежда с Магьосницата и 3 чаши.Видно ще е любов.А за краля жезли-с тея карти ,ако намеся и символиките -излиза ,че е много похотлив и даже граничещ с первезии,ама то като погледнеш във всяка карта има такива животни.А традиционното значение на този Крал е че е властен ,действен,страстен и ревнив.По картинката - оппитомява звечрета ,а за съветник ,това зад гърба което не е за показ пред хората слуша гласа и е подвластен на демони..Което с пълна сила мога да го кажа и за 2 чаши- там пък основата и подкрепата е съвем демонска....Може да се тълкуват и като зависими към алкохола хора ,които си помагат взаимно.Може просто плътска страст да ги крепи.магьосницата ползва силите на всички духове -демони....Сигурна съм ,че не е така ,но по картинки - няма как да не го забележиш....
Ти да не би да правиш някави ритуали с картите/Така поне изглежда с Магьосницата и 3 чаши.Видно ще е любов.А за краля жезли-с тея карти ,ако намеся и символиките -излиза ,че е много похотлив и даже граничещ с первезии,ама то като погледнеш във всяка карта има такива животни.А традиционното значение на този Крал е че е властен ,действен,страстен и ревнив.По картинката - оппитомява звечрета ,а за съветник ,това зад гърба което не е за показ пред хората слуша гласа и е подвластен на демони..Което с пълна сила мога да го кажа и за 2 чаши- там пък основата и подкрепата е съвем демонска....Може да се тълкуват и като зависими към алкохола хора ,които си помагат взаимно.Може просто плътска страст да ги крепи.магьосницата ползва силите на всички духове -демони....Сигурна съм ,че не е така ,но по картинки - няма как да не го забележиш....
За двойка мечове питаш по принцип ли, защото в тази последна подредба нямам карта двойка мечове. На мен лично драконите много ми харесват и не ми е ясно защо ги оприличаваш на демони
В тази колода няма карта дявол. На нейно място има карта окови (лъжа). Тя е със значение на окованост в някаква ситуация, от която не можеш да се освободиш или, че някой някого лъже.
)) Някой тълкуват 3-чаши и като любовен триъгълник.....дано не е това, че нямам нерви за подобна връзка Препоръчани теми