КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 56 661
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
вятър приисакми се да уча,уча таро ,и всички онези ''тайнствени'' думи които се използват да са в речника ми... Thinking,понякога не ми се получава самото изказване,а всъщност инфото е пред очите ми като филм....

# 661
ти си съвсем права в последно време усещането ми за контрол е кръгла нула........завися от  нестабилността на други хора, което е гнус

# 662
момичета радвам се че сме поне трички сега...но ще ходя да обезпаразитявам кутретата,а те са голямо кучило.... Peace. лелеее коко трудно изписах думата с много букви...

Цитат
завися от  нестабилността на други хора, което е гнус
-една от орисията на жената.

нали знаеш моята мисъл-както си го накъсметиш. а леля казва '' женсакта орисия...'',но защо ние,като в пъти сме по-мулти способни  и личностни от мъжете.- може да не е в това въпросът при теб,но аз за това си помислих,то горее долу ...к'во да ти кажа. преди време ти ми писа едни пожелания
Цитат
Пожелавам трон, слънце и да се накъсметиш сама ( те другите не могат, аи не знаят как)
-пожеланието и за теб важи

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 18:20 от *МЕГИ*

# 663
приятно
обезпаразитяване Hug
 1) да имам нувда от медитация и бчх намериал къде да зибягам, но няма да станеSad
2) нуждая се от сигурност, но  не става
3) конкретната случка е както споменах езотерична и аз доста се пазч от такива работи уж
4) ако картите не бяха мои: 1 щях да видя краля и 9 пентакли

меги, много ме трогна

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 18:22 от Вятър

# 664
# 665

Ти всъщност как се казваш, че шопката ми е малко странно като обръщение? Simple Smile))

Ако ги увелича още и ги изрязва и не се събират Simple Smile
Поли,Емилия ми е името ,ама в другия форум ми викат Шопи,което много ми топли душицата. Simple SmileА това ми е ник защото ме клати яка носталгия и съм със силено  характерен шопски диалект Laughingи при среща с българи от друга част на България ,обикновенно имаме нужда от преводач Grinning

# 666
ще дръпна едни, дано покажат истиността на ситуацията.но ще тегля  от уейт таро.

0тг-ком-съвет/резултат. вятър за теб
Вятър, ако ми позволиш и аз да се намеся ,макар че молбата ти е към Меги,но нали ме знаеш - на всяка манджа мерудия. Simple Smile Сега да кажа първо ви прочетох и после пиша.Знаете ,че съм начинаеща и за сега ако имам повече инфо се ориентирам по-добре.ТА Кралят Мeч за мен е като Свткавица,Insite,BRAINSTORM....9 пентакли-кометар-може да се чувстваш и жертва от това и да искаш да не ти се случва,но ако се замислиш може би ти си опитомителят и преводачът-медиаторът който разбира и превежда чужди езици- тези които идват отгоре някъде, по въздуха и се заземяват в теб..Съвет- приеми посланника,не го убивай,защото ще се осакатиш,самоограбиш ,предадеш себе си и Вестоносеца...Довери се на вестоносеца...
Казвала съм го и на други момичета в лична кореспонденция,че за теб имам усещането ,че ти имаш пряка връзка с "главният компютър" както ти се изразяваш.Всички ние правиме неща с интуицията си и я развиваме,но ти получаваш директни послания.Не мога да обясня защо - но това го знам....И като зачезнеш и не се появяваш във форумите- нещо ме гложди,усещам ,че ни четеш ,но са дразня ,че не се включваш....( Да бъда честна, всеки като го отняма ми липсва и чувствам някава пустота ) .

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 06:27 от shopkata

# 667
Меги ,по повод на "твойте " медитации искам само да отбележа като факт- от същия ден или около 20 часа преди това аз започнах усилено да я пробвам( с картите специално,)Около 2- 3 дни преди тебе се рових и четох по-подробно за мандалите...Изумявам се от възможностите на на колективното подсъзнание как движи вълните ни в една посока....как си настойваме радиостанциите на едни честоти едновременно.....

# 668
Здравейте момичета, днес ми е много гаден ден, мисля че се отчаях. От дълго време съм сама и днес нещо ми стана много мъчно. Иска ли накоя от вас да ми изтегли карти относно развитието на личния ми живот. В каква посока да вървя или де да знам. Благодаря ви ако се отзовете.
Никол,имала ли си връзка с обвързан мъж?Наредих карти ,но днес май не ти е ден или на мене.Ще опитам пак ,но ,моля те подсети ме.По това което видях е ,че в миналото си поела необмислен риск по отношение на някава връзка ,после е имало нужда някой да се защитава.Сега,хъм ,някави противоречиви негативни емоции ,които те провокират да правиш безмислени неща.Периода е труден и продължителен, чувстваш се някак пуста,пресъхнала.Бъдеще- болката ти и желанието ще придобие форма ,но нистина се иска търпение и врем

Здравей Шопке, отговора ти направо ме втрещи, толкова добре описваш ситуацията. Преди години имах връзка с обвързан мъж и от тази ситуация и от развръзката аз много страдах и поех доста голям риск и донякъде глупав и необмислен - разведох се.И сега наистина периода е труден и все ме е страх, че как да кажа нищо няма да се случи и че постоянно ще съм в това положение. Твоите думи - пуста и пресъхнала много точно ме описват, така се чувствам. Моля да ми хвърлиш пак карти, явно ти се получава с мен много добре. Благодаря ти много!
Никол,задай конкретен въпрос с някаъв срок ,ако искаш и някога нощес ще питам картит

Здравей Шопке, въпроса ми е как ще се развие любовния ми живот до 3 месеца?

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 08:58 от nikoll88

# 669
Цитат
..Изумявам се от възможностите на на колективното подсъзнание как движи вълните ни в една посока....как си настойваме радиостанциите на едни честоти едновременно...

имам и аз такива наблюдения,които не са се разминали ей така,без да ги забе;ежа и отбе;ежа.
 когато цветето започна ленорман  темата,аз все си мислех  ''мойте карти така сии стоят вече а аз не ги и барам.после след ден два и хоп забелязох тамата...а съвсем скорошното беше по повод аватарати в другия форум,тогава писах,писах...и ми мина през главата че дамите които са  по-пълнички са прекрасни личности  ведри и енергични,заразителни с добро настроение,а ''анима'' ако не се лъжа беше тя,не помня точно кой- го бешеше написала newsm78....
 а за вятър
Цитат
е ти имаш пряка връзка с "главният компютър" както ти се изразяваш.Всички ние правиме неща с интуицията си и я развиваме,но ти получаваш директни послания.Не мога да обясня защо - но това го знам....И като зачезнеш и не се появяваш във форумите- нещо ме гложди,усещам ,че ни четеш ,но са дразня ,че не се включваш....( Да бъда честна, всеки като го отняма ми липсва и чувствам някава пустота ) .
  Peace Peace Peace

# 670
Здравейте момичета, радвам се, че има някакво раздвижване във форума Simple Smile

Това са ми картите по въпрос Как ще се развие животът ми до 1месец?

1- двойка чаши, 2-магът,3-тройка чаши и 4-крал жезли

Коментари по подредбата? Кажете нещо повече за крал жезли? Що за човек представлява?

благодаря ви и пийнете нещо разхладително Wink

# 671
Поли,ако двойка мечове така изглеждеа ,чудно ми е как ще изглежда дяволът Simple Smile Ти да не би да правиш някави ритуали с картите/Така поне изглежда с Магьосницата и 3 чаши.Видно ще е любов.А за краля жезли-с тея карти ,ако намеся и символиките -излиза ,че е много похотлив и даже граничещ с первезии,ама то като погледнеш във всяка карта има такива животни.А традиционното значение на този Крал е че е властен ,действен,страстен и ревнив.По картинката - оппитомява звечрета ,а за съветник ,това зад гърба което не е за показ пред хората слуша гласа и е подвластен на демони..Което с пълна сила мога да го кажа и за 2 чаши- там пък основата и подкрепата е съвем демонска....Може  да се тълкуват и като зависими към алкохола хора ,които си помагат взаимно.Може просто плътска страст да ги крепи.магьосницата ползва силите на всички духове -демони....Сигурна съм ,че не е така ,но по картинки - няма как да не го забележиш....

# 672

Никол,ти във въпросът си си имала впредвид май пак него?Мисля ,че за теб е добре да прекъснеш надеждите ти за този мъж,.а иначе имаш нов шанс и авантюра ,която като да ти е дадене от съдбата- ще изтрие болката и разочарованието и ще ги замени с щастие и страст.Но пак казвам - търпение,няма да стане веднага ,може и срока да е по-дълъг от 3 месеца.Успех.

# 673

Никол,ти във въпросът си си имала впредвид май пак него?Мисля ,че за теб е добре да прекъснеш надеждите ти за този мъж,.а иначе имаш нов шанс и авантюра ,която като да ти е дадене от съдбата- ще изтрие болката и разочарованието и ще ги замени с щастие и страст.Но пак казвам - търпение,няма да стане веднага ,може и срока да е по-дълъг от 3 месеца.Успех.
Благодаря ти Шопи, аз със този мъж нямам вземане даване от много години, остана само разочарованието. Имах надежди към друг мъж, ама и там се обезверих. Все пак това което ми казваш е положително, поживем увидем Simple Smile

# 674
Поли,ако двойка мечове така изглеждеа ,чудно ми е как ще изглежда дяволът Simple Smile Ти да не би да правиш някави ритуали с картите/Така поне изглежда с Магьосницата и 3 чаши.Видно ще е любов.А за краля жезли-с тея карти ,ако намеся и символиките -излиза ,че е много похотлив и даже граничещ с первезии,ама то като погледнеш във всяка карта има такива животни.А традиционното значение на този Крал е че е властен ,действен,страстен и ревнив.По картинката - оппитомява звечрета ,а за съветник ,това зад гърба което не е за показ пред хората слуша гласа и е подвластен на демони..Което с пълна сила мога да го кажа и за 2 чаши- там пък основата и подкрепата е съвем демонска....Може  да се тълкуват и като зависими към алкохола хора ,които си помагат взаимно.Може просто плътска страст да ги крепи.магьосницата ползва силите на всички духове -демони....Сигурна съм ,че не е така ,но по картинки - няма как да не го забележиш....

Шопи, ти направо ме разби и трупяса с тази интерпретация Joy  Joy Joy За двойка мечове питаш по принцип ли, защото в тази последна подредба нямам карта двойка мечове. На мен лично драконите много ми харесват и не ми е ясно защо ги оприличаваш на демони Simple Smile В тази колода няма карта дявол. На нейно място има карта окови (лъжа). Тя е със значение на окованост в някаква ситуация, от която не можеш да се освободиш или, че някой някого лъже.
Ето и значенията на картите от книжката към тях:
Двойка чаши се тълкува като любов, споделени чувства, двойка, приятелство, партньорство, брак. Вероятно голямна любов или силно приятелство. Тази карта показва годеж, брак, раждане на дете, нужда от някаква връзка или да се отдадете на някого.
Магът - самоконтрол; учение на магия.откривате как да използвате законите на магията и силите на мисълта, за да постигнете това, което искате. Учение от практиката в нова работа или по духовен път ви привличат. Мислите Ви текат хармонично и се изпълнява това, което трябва да се направи. Това е подходящ период за изграждане на самоконтрол.
Тройка чаши е успех, щастие, изпълнение на мечти, просперитет. Някакво тържество. Предстоящият период ще бъде много успешен и творчески.
Крал жезли - амбиции, ръководна позиция.  Влияние на мъж, който е силен в областта на търговията, може да ви доведе до важно решение. Амбициите могат да Ви придвижат нагоре по кариерната стълбичка. Внимавайте егото да не ви навлече неприятности.

Като имам предвид, че Магът ми е в позиция "настояще" е много точна особено ако я комбинирам с Крал жезли. (В момента съм на нова ръководна позиция, която изисква от мен да науча нови неща - работа с нова компютърна програма и не само това. Работата е в областта на търговията. Над мен е само собственикът, който е от дълги години в бизнеса и има доста познания и голямо влияние в сферата.) Що се отнася до "любовната" карта в позиция "минало" си е на мястото, само дето се разделихме с партньора ми. Остава да видим бъдещето, което изглежда щастливо и розово хахах Simple Smile)) Някой тълкуват 3-чаши и като любовен триъгълник.....дано не е това, че нямам нерви за подобна връзка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт