КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 55 888
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
4 меча показва опрощение- ще си отдъхнеш/ или той

# 706
 тези карти са  за познат,улавям че нещо се е сковал от нерви и неадекватност,споходен от агресивно поведение и натрапчиви подобни идеи.абсолютен вулкан от истерия се очаква
 явно неговите проблеми  го сърбят Thinking
 пет карти,за охарактеризяване на моментно състояния,дет му казваме ''ейтака едни карти само...''

# 707
казват, че  времето няма минало, настояще и бъдеще- не било линейно
и тук картите н еса линейни
да кагем направил е нещо, което той смята за успешно ....за успеяно подаден сигнал, но резултата сег ае  обърнатите 3 карти в края
е.......... обаче първите две карти ги прави пак 8 пентакли е =сега newsm78 може да греяи отново да си повтаря неконструктивните действия
доста хора има замесени в това начинание

# 708
Май става въпрос за работа.Ще "прекатурне" някого или мнението си.Май ще има нови неочаквани перспективи,.Става въпрос за нещо което е тайна ли,разбулване на някава тайна ли която май е само в неговото възприятие за нещата.Нереални неща.
Меги дай обратна връзка ,моля те ,защото точно чета книга за обърнатите карти и ми е интересно до колко работи това.

# 709
да ти кажа честно нямаше въпрос,а желание за карти.такаче  най лесно ми е не с 3 а с 5.
 по повод това че милсим на една вълна- това с обърнатите го реших че ще  го правя с тези карти  тези дни,не със уейт,и сега и аз  имам питане,какво четеш,дано да е на бг или поне на руски Party
 работи човекът,но  е изнерващ с факат че едвали не само той е работещ...възможно е да  си направи кавага на работата,ще дам ответ утре или други ден.не е тайнствен,а просто май му работи фантазията  
Цитат
кава тайна ли която май е само в неговото възприятие за нещата.Нереални неща.
-

# 710
Това са ми картите на въпрос Как ще се развие животът ми до 3 месеца?

1- 3. Императрицата, 2- Кралица жезли, 3- 4-ка жезли/ 4- Кралица мечове

# 711
поли плодотворен и деен.ще  имаш възможност да се наслаждаваш на приятни моменти,но и време на мечти ще се отворят.много  точна ,стриктна ,моментна трябва да си,но с добър тон да подхождаш ,това като съвет.сякаш ти ще работиш за тези  месеци а и месецът няма да ти е длъжник.това е тавоят момент.ка да кажа и ще ври и ще кипи,но не пришпорвай коня

# 712
поли плодотворен и деен.ще  имаш възможност да се наслаждаваш на приятни моменти,но и време на мечти ще се отворят.много  точна ,стриктна ,моментна трябва да си,но с добър тон да подхождаш ,това като съвет.сякаш ти ще работиш за тези  месеци а и месецът няма да ти е длъжник.това е тавоят момент.ка да кажа и ще ври и ще кипи,но не пришпорвай коня

Нямаш си и на представа как ври и кипи още сега....Simple Smile

# 713
polinika, ти искаш ли връзка?

# 714
polinika, ти искаш ли връзка?

искам

# 715

по повод това че милсим на една вълна- това с обърнатите го реших че ще  го правя с тези карти  тези дни,не със уейт,и сега и аз  имам питане,какво четеш,дано да е на бг или поне на руски Party
 .
-
[/quote]
Меги,ето това чета на англииски ,но го видях ,че го има и на руски:
http://www.ozon.ru/context/detail/id/4245740/

# 716
шопи благодаря,никога не съм поръчвала по този начин книги.

келтски кръст  за мен.
 всъщнсот става дума за едни взаимоотношения между моето семейство и едно друго.улаввят се моменти на несигурност,преценка,отстъпчивост и уравновесеност,всичко е умерено и обмислено дълбоко.каквото и да има спокойствие или буря,путя е започнат,желанието за издигане и движение е тук,с малки ''жертви '' целата ще е постигната.все пак има набъркан и бизнес.

# 717
Дами, имам нужда от вашата помощ за една комбинация.
Въпросът е какво може да се направи от страна на питащия, за да се развият дадени отношения по желания от него начин:

шест жезли обърнати 9 жезли жрица

Колодата е стандартната на Уейт, предполагам я познавате (: Благодаря предварително за отговорите.

# 718
ThunderGoddess-къде се губиш Naughty Mr. Green Peace-планината олимп е много величествена,ако си там ,завиждам ти,аз пролетта посетих това величие и се влюбих в тези камъни,всъщност съм маниачка на камъни,все си мъкна някой от някъде

# 719
Меги, бяха едни трудни месеци просто и нямах особено много време и първото, което срязах, за да се поосвободя малко, бяха в общи линии форуми и такива работи - учих за изпити, сега влязох в университет и съм спокойна. А планината Олимп е наистина много красива, имах късмета да минем покрай нея по залез слънце на път от Атина към България, но това беше преди много време и ... и аз се влюбих Grinning Ако искаш можем да продъжлим на ЛС, че да не оспамваме темата, че нямам даже нещо интересно да пусна като компенсация за поста Grinning

Общи условия

Активация на акаунт