Българска литература

• 76 738
  • 657
  •   1
Отговори
# 225
Прочетох "Кръглата риба" на Момчил Николов.

Много съм се забавлявала с неговата Hash oil  Peace
Ще я включа в листа си значи Grinning

# 226
 Аз пак да досадя за тоя конкурс, струва си да ги подкрепим тея хора. Имам си два фавотита - единият е "Черният ангел" на Иван Русланов и "Печен картоф" на Димитрина Събчева. Чудя се между двамата, но ще е много яко ако ги издадат. За мацката няма много шанс май. Ако някой има впечатления - споделете Simple Smile

# 227
  • София
Току-що дочетох "Под шарената черга" на Чудомир.

# 228
 Харесаха ми разказите на Деян Енев "Градче на име Мендосино".

# 229
Кристин Димитрова - "Дългият път на мастилото" - уж нищо особено, но се запомня.
Людмила Филипова - "Антихтонът на Данте" - изумително четиво, браво на авторката. От нея харесах много и "Стъклени съдби".
"Стъклени съдби" и на мен много ми хареса, но в момента чета "Мастиленият лабиринт" - нещо много тегаво върви, не ми допада.

# 230
  • Разпиляна във въображението
И аз си купих преди време "Мастиления лабиринт" и нещо объркано ми почна, и така и не я довърших, но не че съм се отказала, а други неща и интереси ме поведоха далеч от нея. Трябва да я започна отново. Мога да опитам със "Стъклени съдби"

# 231
''Стъклени съдби'' :peace
В момента чета "Медальонът''

# 232
Приключих с "Мастиленият лабиринт" /не е чак толкова зле, но я дочетох на инат/, чудя се дали да си купя и тази, за либийските сестри, май "Кърваво злато" се казваше.... Но имам да довършвам друга, а и "Английският съсед" ме чака.

# 233
  • Разпиляна във въображението
Приключих с "Мастиленият лабиринт" /не е чак толкова зле, но я дочетох на инат/, чудя се дали да си купя и тази, за либийските сестри, май "Кърваво злато" се казваше.... Но имам да довършвам друга, а и "Английският съсед" ме чака.

"Червено злато" Wink. Доколкото знам е по-добра от "Мастиления" Peace

# 234
  • Бургас
Боян Биолчев "Белег"

# 235
Нашингтон на Михаил Вешим - пак много забавна, макар че мой абсолютен фаворит е Английският съсед  Laughing

# 236
Днес ще започна "Английският съсед" - надявам се да не се разочаровам, че много добри отзиви чета тук.

# 237
Прочетох Знакът на българина 2 на Димитър Недков. Мисля, че е доста по-слаба от първа част, но това май е доста често срещано явление в литературата и киното.

# 238
  • Най-сетне у дома
Ох, нещо не ме грабва Захари Карабашлиев. Само аз ли съм така?

# 239
  • София
Изгуби ни се темата ... Прочетох "Любов?!?" на Надежда Захариева, хареса ми. В книгата е романа "Тя и тримата" и стихове.

Общи условия

Активация на акаунт