VIP АГ Варна - 2

• 70 681
  • 815
  •   1
Отговори
# 195

Излиза, че може тогава при секцио. Интересно, а в описанието на упойката на руски четох в нета, че не би следвало да се ползва. Благодаря ти за отговора. А това в АГ-то с кой доктор го уточнихте?

# 196
Д-р Попова ми беше анестезиолог, а раждах при Георгиев.Можеш да говориш и с лекаря, при който ще раждаш

# 197
Д-р Попова ми беше анестезиолог, а раждах при Георгиев.Можеш да говориш и с лекаря, при който ще раждаш

Окей.  Peace

# 198
Планирам да родя със секцио в АГ болница Варна, но чух, че през последния месец там са починали много бебета от инфекции, някои има ли подобна информация?

# 199
  • Варна
Планирам да родя със секцио в АГ болница Варна, но чух, че през последния месец там са починали много бебета от инфекции, някои има ли подобна информация?
От кой си "чула" тази информация,защото това е нещо мн сериозно.И какво значи "много"?Предполагам,че не е прието бебетата да "мрът като пилци"/ще ме извинявате за хард израза/ и все щеше да излезе нещо в медиите Thinking
И аз мисля  да раждам там та ми е важно.

# 200
Не е вярно,разбира се!Напротив,миналия месец е правен ремонт .Ако това беше вярно кой луд би оставил болницата да работи или да не стане скандал......стига глупости,не се психясвайте сами!

# 201
Деприван е наистина добра упойка, спестява много от страничнитеефекти при другите упойки, като повръщане,халюцинации и т.н. КОгато аз раждам там преди 2 г. нямаха никакви обезболяващи медикаменти,което е несериозно, при положение че плащам 700 лв :peace Накрая ми изнамериха някакъв бусколизин и ми го пиха мускулно - още тогава Георгиев ме предупреди, че няма да има никакъв ефект - така и беше, само дето ми се замая главата, а контракциите продължаваха да се усилват. Така че ,ако мислите че няма да издържите на болката е хубаво предварително да говорите с лекаря си за начините на обезболяване PeaceУспех и леко раждане на всички!

# 202
Аз като раждах нямаше такова нещо.Даже на няколко пъти се наложи да ми бият от по-силните обезболяващи, а не обикновен аналгин

# 203
Може би не е за тази тема въпросът ми,но не знам къде да я задам.След 5 седмици д-р Георгиев ми каза да отида в АГ в сряда м/у 14 и 16 часа за да ме гледат на видеозон доколкото разбрах за ранния скрининг.Предишната бременност ходих при Балев за това.
Ще ми кажете ли повече,кой извършва скрининга,какъв е видеозона и колко струва това изследване в АГ?

# 204
  • Под липата
 Ами, защо не отидеш пак при Балев? Георгиев добре се справи при моето раждане, благодарна съм на него и целия екип, но Балев е незаменим при феталната морфология. За преглед, ако правилно си спомням ,Георгиев взема 30 лв., за скрининга не мога да ти кажа   Thinking При Балев, пак ако си спомням правилно първият преглед беше 45 лв ( май ), а всеки следващ е по-малко.

# 205
Да и аз съм много доволна от д-р Георгиев.Затова сега отидох при него,много бързаше,затова и разбрах само в сряда в 11 седмица да отида .Помислих си ,че може някой доктор да идва по-това време,който е и диагностик.Дали Георгиев ще ме преглежда?
Затова ако има някой ходил на скрининг в АГ да каже и повече информация.

# 206
По-важнае втората ФМ. Мен в 11 г.с. сме гледа д-р Георгиев в АГ-то, за да замери гънката (която искат в Терапията, за БХС-то). 18 г.с. отидох при доц. Балев  Peace

# 207
  • Варна
Цената на 1-ви преглед при Балев е 60лв.,а за следващите по 45лв./по телефона ми казаха 40,но на място 45/.Това за клиника Темелков.

# 208
  • Варна
Честито Рождество Христово!

Момичета, до колкото разбирам Георгиев ви води ЖК, но въпросът ми е къде? В АГ или в частен кабинет на ул.Ивайло? И доплаща ли се и колко или си работи по ЗК?

Лека и безаварийна  Kissing Heart

# 209
д-р Георгиев НЕ води ЖК.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт