VIP АГ Варна - 2

• 70 751
  • 815
  •   1
Отговори
# 570
Не виждам как ще запазиш място за нормално раждане, освен ако не решиш да е предизвикано, но пак не е гаранция, че примерно няма да тръгне по-рано и тогава ще има места.

Относно багаж - дрехи за бебчето и хавлийка. Аз си носих и чаршафи за мен и възглавница. Чаршафи за бебето не съм носила. Едно тънко одеалце. Крем за подсичане. Помпа за кърма, компреси за гърди, чехли, кърпи, нощници, превръзки, тоалетна хартия. На мен ми бяха удобни еднократните гащи. Памперси, мокри кърпички. Вода, солетки, бисквити. За моите разбирания беше адска жега в АГ-то и ме беше яд, че не си бях купила нощници с къс ръкав. Монетки за телевизора.

# 571
  • Варна
След ремонта на 5-я етаж съм с впечатление, че има място на ВИП-а. Една приятелка ражда нормално /доста порано от термина/ онзи ден там, било е почти празно  Peace

# 572
  • Варна
аз като раждах пък випа се напълни, даже нямаше места и се чудеха кой да изпишат, та да се освободят стаи Simple Smile

за резервиране наистина няма как да стане с нормално раждане, освен ако не е предизвикано като моето. уговорих се с Николов за деня, запази ми стая , прие ме, предизвика ми раждането и така. но ако ще чакаш да ти изтекат водите, няма как да ти се пази всеки ден стая докато се случи

# 573
  • Варна

Здраейте ! Аз преди две седмици също родих на ВИП-а и след всички въпроси,които имах тук вече видях всичко с очите си..За багажа са казали всичко,което ще ти трябва..АЗ докато бях имаше места..даже доста момичета минаха за нормално раждане през нощта,поради което мисля че няма как да са имали резервирано място...аз бях определена за 06.04..приеха ме предния ден,но вечерта ми изтекоха водите и така по спешност Simple Smile

# 574
благодаря ви за информацията  newsm03 , поне ще ми е спокойно като знам, че съм взела всичко необходимо  Simple Smile

# 575
  • гр Шумен
А за мамите които са раждали нормално във випа и които са избирали екип,колко ви излезе финансово цялото раждане Simple Smile

# 576
  • Варна
А за мамите които са раждали нормално във випа и които са избирали екип,колко ви излезе финансово цялото раждане Simple Smile
700 Simple Smile

# 577
  • Варна

1000 секцио

# 578
  • гр Шумен
боже колко много пари за едно раждане,поне за мен са много

# 579
  • Варна
Мда, множко са наистина за нормално раждане, все пак там основната работа обикновенно се върши от родилката, а и не се предлага кой зна какъв лукс за тия пари, и аз бая се чудех дали искам да дам толкова, в крайна сметка се навих, за да може мъж ми да присъства , а и за да ми е по-комфортно, казах си, не раждам всеки ден, заслужавам да ми е по-удобно.  Но нямаше места.
Според мен една цена от 500лв по се връзва, но това си е мое мнение.

# 580
  • Варна
въобще не съжалявам, че ги дадох тия пари. първия път раждах на 2-я етаж и просто няма място за сравнение. ако раждам трети път, отново ще е на вип-а

# 581
Да няма база за сравнение с 4 етаж, но пък след като направиха 5-ти. Ако не държите да сте си сами в стая, 5ет по нищо не отстъпвана ВИП-а.

# 582
  • Варна
А какви са цените на 5тия етаж ?

А иначе не мога да се съглася, че няма база за сравнение, стаите са една идея по-хубави , основната разлика идва от отношението, което получаваш и по-голямата свобода (което не че е малозначително в такъв момент човек има нужда от душевен комфорт).  Но и на четвъртия етаж,  в обикновенна стая никой не се е държал лощо с мен, нито имам някакви забележки, обикновенно болнично пребиваване. И пак казвам бях готова да ги дам тия пари, което не значи че не са много. Всеки си преценява дали си струва. казвам го за да не се плашат хората, че на втрия/четвъртия таж е много страшно, особено ако си с избор на екип.
Мое мнение.

# 583
  • Варна
нямах предвид отношението на персонала, предполагам е еднакво навсякъде, а протичането на самото раждане. на втория етаж си с един куп родилки, и в родилна, и в предродилна зала. на вип-а си с акушерката и мъжа си, всичко преминава тихо и спокойно. раждането и без това си е един голям стрес, не виждам защо да не си го направим по-поносимо. аз лично втория път не усетих кога родих, а първия път 8-те часа в предродилна ми се сториха 8 дни
за тези, които ще раждат секцио едва ли има разлика етажа, но за нормално раждащите според мен има, и то голяма
а стаите след това са си мизерни навсякъде, но няколко дни се търпи, не е болка за умиране

# 584
На 5ти етаж те качват ако си с избор на екип май около 390 - 400 лв. беше от скоро. Ако решиш да си в самостоятелна стая доплащаш по 40 лв на вечер, а освен това ти дават и един списък с консумативи, които е "желателно" да закупиш и да дадеш още 80 - 100 лв. за тях. И като си направиш една проста сметка то разликата в цената между 5тия и 7мия става около 100 лв.
Не знам това е моето мнение ... май на 7мия на мен ще ми е по-добре ... качваш се и всичко се случва там... предродилна, родилна, стая, бебе и т.н. А иначе разликата в стаите наистина е незначителна - на 7мия има климатици и пвц врати на стаята и санитарните помещения.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт