VIP АГ Варна - 2

• 70 627
  • 815
  •   1
Отговори
# 75
И аз да се включа отново. Някой от персонала ще ми каже ли предварително какво да си нося-например чаршафи или принадлежности за бебето. Първия път раждах в Окръжна и ми дадоха списък с необходимите неща, което си е улеснение. Има ли такава практика конкретно за ВИП-а?

Трябва да си носиш само принадлежностите за теб (нощници, чехли, козметика, помпа и др.) и за бебчо дрешки, памперси, кърпи (това задължително) и отделно ако ти искаш нещо друго.

# 76
И аз да се включа отново. Някой от персонала ще ми каже ли предварително какво да си нося-например чаршафи или принадлежности за бебето. Първия път раждах в Окръжна и ми дадоха списък с необходимите неща, което си е улеснение. Има ли такава практика конкретно за ВИП-а?

Ще ти кажат какво да носиш.На мен ми казаха да си взема 3-4 еднократни чаршафи,памперси,дрешки и хавлийка за бебчо (аз тва го бях забравила Embarassed).Един съвет ако ще раждаш секцио - вземи си помпа за кърма и биберон ...може да потрябва. Peace

Опс отговорили са ти ooooh! аз къде гледам

# 77
Благодаря за отговорите! А тези еднократни чаршафи откъде се купуват?

# 78
От аптека.Аз моите и взех от Санита срещу Пощата

# 79
Да попитам и нещо друго. Разбрах, че носят бебетата на 3 ден след раждането-говоря за секцио. Как ги хранят през това време, на третия ден ли се слага на гърда?

# 80

а защо реши сега в AГто , защото аз още се двоумя, ама клоня към Аг де ?

# 81
  • Варна
Да попитам и нещо друго. Разбрах, че носят бебетата на 3 ден след раждането-говоря за секцио. Как ги хранят през това време, на третия ден ли се слага на гърда?

Преди това ги хранят с изкуствено мляко и чак като те изпишат от реанимация на третия ден почваш ти да кърмиш.

А да знае някой, дали им премина кризата с парите?

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 13:09 от Мама Инка

# 82
Е то в реанимация си 24 часа,не три дни  Simple Smile Иначе наистина ги носят на 3-я ден.Ако се чувстваш добре накарай ги да ти го дадат и по-рано.Аз също мислех да си го искам още на следващия,но ми беше много трудно ставането от леглото и затова се отказах.За храненето е ок,но за повиването трябваше да стана ,а те конците опъъъъъват  Laughing и така .  Peace

# 83

а защо реши сега в AГто , защото аз още се двоумя, ама клоня към Аг де ?
[/quote]                                                                                                                                                       Сега реших да е в АГ , заради педиатрите. В Окръжна раждах в неделя , нямаше дежурен педиатър , а детето имаше проблем. На другия ден идва педиатъра и ми казва-Детето ви е имало спешна нужда от лекар, докторът е трябвало да ме извика. Та така , де. Иначе акушерките в Окръжна са сладури, много мили, но това не беше достатъчно. Изписаха ни уж здрави , аслед седмица се оказахме в реанимацията на Св. Марина.Тогава хирургът , който ни прегледа и ни прие, недоумяваше как това бебе е изписано и то смятайки  го за здраво. Въобще голям кошмар, на никого не го пожелавам. Дано този път е различно и всеки да си свърши работата.

# 84
  • Варна
Е то в реанимация си 24 часа,не три дни  Simple Smile Иначе наистина ги носят на 3-я ден.Ако се чувстваш добре накарай ги да ти го дадат и по-рано.Аз също мислех да си го искам още на следващия,но ми беше много трудно ставането от леглото и затова се отказах.За храненето е ок,но за повиването трябваше да стана ,а те конците опъъъъъват  Laughing и така .  Peace

Ми, аз бях в реанимация три дни или по-точно три нощи. Но беше преди почти 8 години и лежахме 7 дни в болницата. Сега може да са поскъсили срока.

# 85
Аз продължавам с въпросите към мамите , раждали във ВИП-а! Прочетох , че предния ден се прави проба за упойка . Това зависи ли от лекаря , който оперира или си е практика? Зависи ли също от това дали си под пълна упойка ,или не? Защото на мен ми обясниха , че едва ли не няма смисъл от проба за пълна упойка , при условие , че нямам доказани алергии, а мен това ме притеснява.

# 86
  • Varna, Bulgaria
Интересувам се, първото ми раждане беше в АГ Варна, малко преди да направят ВИП Етажа.
Благодаря за всички, които споделят мнения и препоръки.

# 87
На мен не са ми правили тест за упойката.

# 88
Записвам се да следя теми4ката.
Предстои ми секцио в АГ-то и мисля да се ориентирам към вип-а

# 89
Ехооооо! Кажете , мами , раждали във ВИП-а-правиха ли ви проби за упойки и ако не , вие правихте ли някъде другаде? Сега този филм ми е в главата-как ще ми понесе упойката и къде да си направя проба.

Общи условия

Активация на акаунт