VIP АГ Варна - 2

• 70 622
  • 815
  •   1
Отговори
# 60
Raniya, ще ти бъда благодарна, ако изпратиш и на мен координатите на тази акушерка- след около месец ми предстои раждане и е време вече да се ориентирам.
И още един въпрос- възможно ли е да ангажирам само акушерка, без лекар, тъй като от всичко което съм изчела, разбирам, че основната работа е върши акушерката, а лекаря идва само на края на раждането.

# 61
Ок, ще изпратя координатите на заинтересованите Simple Smile
 Пък можем и направо да пуснем нова тема за акушерките, да не разводняваме темата тука... newsm78

Може ли и на мен ,и на мен  Peace,че не ми е толкова далече

# 62
Момичета, на 16-23 май се чества Световна Седмица на Раждането, ще се отрази и в няколко града у нас. Във Варна ще бъде на 18.05 от 13:00 часа в хотел "Аква". Безплатно е. Ще се прожектира филм за раждането и ще има дискусия "Обезболяване на раждането". Ще присъстват бременни, лекари, акушерки. Там ще можете да зададете въпросите си. Ето инфо тук:  http://www.estestveno.com/node/1341

# 63
Момичета, имам въпрос към мамите ,раждали наскоро във ВИП-а на АГ. Та така-тия дни си направих уговорка с лекар да раждам там, но се изненадох , че се заплаща предварително. Аз ще раждам секцио-1000 лева в края на юни , а терминът ми е юли. Та така , де-знаете ли нещо по въпроса , откога се заплаща предварително и не ви ли се струва малко странно?

# 64
Аз платих в деня на изписването.Ква е пък тая чудесия,ново ли е? newsm78 Някой по-пресен ако има да каже

# 65
Момичета, имам въпрос към мамите ,раждали наскоро във ВИП-а на АГ. Та така-тия дни си направих уговорка с лекар да раждам там, но се изненадох , че се заплаща предварително. Аз ще раждам секцио-1000 лева в края на юни , а терминът ми е юли. Та така , де-знаете ли нещо по въпроса , откога се заплаща предварително и не ви ли се струва малко странно?

Колко интересно Simple Smile Не се учудвам обаче, сигурно имат право да искат предварително плащане, за да резервират стая и екип и т.н. Има някаква логика. Въпросът е да се плаща на касата все пак и да получиш бележка за плащането. Иначе ако това е политика на болницата едва ли можеш да промениш нещо. Леле 1000 лв за секцио... Нямаше ли дефлация тази година Sad

# 66
Ами , да-плащането е регламентирано-тоест на касата срещу бележка.И аз така си го обяснявам-че е свързано с екипа и стаята, но се учудих, защото знам , че не е практика предварителното заплащане никъде в родилните отделения във Варна.Имам предвид Окръжна и Майчин дом, та и самото АГ.

# 67
  • Варна

Не се заплаща предварително, а преди изписването на касата на болницата.
Ако се пада изписването да е в неделя, то тогава се заплаща в петък.
Кой лекар ти го каза това?

# 68
  • Под липата
Извинявайте за тъпия въпрос, ама все пак ще си го задам... Embarassed При самото раждане от там ли осигуряват болнична нощница или съм с моя? Питам, защото си купих две чисто нови, с копченца от пред и си мислех, че са за престоя след това, когато и вече, евентуално ще кърмя. Ако ще раждам с някоя от тях  newsm78, няма ли да ... оф, изцапам, де? Т.е., трябва ли да нося ''на баба си нощницата'', че да не ми е жал, ако я направя на нищо, с две думи ? Embarassed

# 69
Извинявайте за тъпия въпрос, ама все пак ще си го задам... Embarassed При самото раждане от там ли осигуряват болнична нощница или съм с моя? Питам, защото си купих две чисто нови, с копченца от пред и си мислех, че са за престоя след това, когато и вече, евентуално ще кърмя. Ако ще раждам с някоя от тях  newsm78, няма ли да ... оф, изцапам, де? Т.е., трябва ли да нося ''на баба си нощницата'', че да не ми е жал, ако я направя на нищо, с две думи ? Embarassed

Скица  Joy Ако си секцио първо ще си .....голичка  Embarassed После като се освестиш от упойката ще ти сложат ношница.Мойта (първата ) беше горница и долница та ми сложиха горницата само.На другия ден като те преместят и ти кажат да се движиш и да си правиш сама тоалета вече можеш да си облечеш каквото искаш.Вземи си от еднократните чаршафи (те сигурно са ти казали) като за начало,но имай предвид,че мноооого спарват и надали ще го изтраеш. Пък и зависи - аз например нямах проблем с кървенето след това.Даже...при обикновен цикъл е доста повече отколкото тогава  Embarassed
Пух че кофти пост написах  Laughing

# 70
  • Под липата
 Ох, днес разбрах, че се налага секцио. Дали ще е естествено или с операция - все ме е страх...сега сън няма да ме лови, докато не родя. Ама, все пак...да не се кося за нощничката  ppp, значи? Аз, вече я ожалих, горката, а тя кротко щяла да ме чака в багажа  Simple Smile
 Благодаря almost_angel , че ми отговори на тъпия въпрос  Hug Сега се задава още един  Embarassed boo  - колко време след секцио ще ми донесат бебето ? Ако всичко е наред, де?

# 71
На мен ми го донесоха на третия ден

# 72
  • Под липата
На мен ми го донесоха на третия ден
Чак? Имам чувството, че ще откача от притеснение, ако не го видя веднага след като се събудя.... Confused

# 73
В реанимация ти го носят да си го видиш, но после го оставят при теб на третия ден.И аз реагирах като теб, но сега като се сетя какви болки имах аз след операцията едва и на третия ден се грижех за нея сама.Наистина използвай тези дни, в които няма да е при теб да си починеш максимално.Успех и леко раждане.

# 74
И аз да се включа отново. Някой от персонала ще ми каже ли предварително какво да си нося-например чаршафи или принадлежности за бебето. Първия път раждах в Окръжна и ми дадоха списък с необходимите неща, което си е улеснение. Има ли такава практика конкретно за ВИП-а?

Общи условия

Активация на акаунт