VIP АГ Варна - 2

• 70 619
  • 815
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, питах моята близка за цената  - миналия април е платила 250 лв за раждане при Георгиев на 4-ти етаж  + 100 лв на акушерка, понеже те си бяха ангажирали и акушерка. И интересно, но тя сподели че благодарение на акушерката няма нито един шев...и че иманно тя е човекът, който е най-важен при едно нормално раждане!
Сори, че ви подведох с цената!
И тъй като темата е за ВИП етажа интересувам се някой от вас раждал ли е там с ангажирана акушерка? Както и кои са акушерките, които бяха до вас по време на нормално раждане?

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 19:35 от Raniya

# 46
  • Варна
Raniya това по официалните тарифи го е платила в касата на болницата така ли? А за акушерките, то се знае, че основната работа вършат те, но не дай си боже да има проблем, трябва да се намеси лекаря и затова повечето се застраховат с уговорка с лекар.

# 47
Ами Георгиев им е казал, че това е официалната тарифа.

# 48
Момичета, вече слагат епидурална упойка и в АГ (не знам дали само във Вип...), някой има ли опт да сподели?

# 49
  • Варна
ООО това много ме радва и мен ме интересува въпроса, колко струва, кой анестезиолог и т.н.

# 50
  • Под липата
Здравейте! И на мен ми предстои раждане скоро. Решила съм да е във АГ-Варна, но не на ВИП етажа ( по финансови причини, естествено ). Искам, обаче, да се прегледам при д-р Танев или при д-р Георгиев за да уточним начина на раждане. Досега с моето АГ не сме обсъждали това, нито ми е казала достатъчна ли е ширината на вътрешният ми таз за нормално раждане. Имам няколко въпроса към вас, защото ровейки се из нета откривах тел. номера и информация за тези лекари, но тя е поостаряла и не зная дали е актуална. Така.. Интересува ме :
1.    тел. за връзка с лекарите
2.    цена на прегледа
3.    място на прегледа
 Благодаря ви предварително за отговорите   bouquet

# 51
Телефона на Георгиев е актуален.Преглед-20лв.Всяка сряда преглежда в АГ без запазен час/отиваш и чакаш/, а иначе в частния кабинет на ул.Ивайло

# 52
Момичета все пак  темата е за ВИП-а,нормално е да срещате информация за него.Не знам как може да наричате обстановката там мизерия,аз родих на 9-ти март секцио при д-р Александров,много съм доволна от престоя там от отношението и от операцията.Все пак за Варна това е най-добрия вариант,ако искаш да си платиш поне за мен е така.Ако иската супер лукс,пълен пакет обслужване и хотелско обзавеждане плюс добри специалисти и адекватни неонатолози се бръкнете по-дълбоко и отидете да раждате в София в Токуда.Там наистина всичко е прекрасно ,но е по-скъпо и е друг град.Понякога трябва да сме благодарни на това което имаме а не само да се чудим какво да оплюем,а освен това от тези 1000 лева за болницата са само 500лв. в тях са ти престоя,храната(която беше доста добра) и консумативите за секцио

# 53
Абсолютно съм съгласна с vassi79!Аз честно казано не разбрах,че съм в болница като се има предвид ,че никога не съм лежала в болница и тва ми беше един от страховете.Най ми беше хубаво ,че съм си сама в стаята - ако искам ще хъркам,ако искам ще...да не казвам кво,персонала са прекрасни хора....нямам абсолютно никакви забележки.Особено имаше едно момиче - леко пълничка ,много готина и разбрана и до късно обикаляше из стаите да пита наред ли е всичко и имаш ли нужда от нещо.
Оък и в крайна сметка никой не ни кара да даваме пари насила - ние сме там по желание  Simple Smile

# 54
И аз споделям мненията ви.Моето секцио беше на 26-ти март и също съм много доволна от всичко.И наистина тази акушерка, за която пише almost_angel е разкошна.

# 55
Да акушерката наистина е много мила и отдадена на работата си.

# 56
Здравейте,

на 27г от варна, предстои ми след две три седмици да раждам за първи път. Избрала съм си д-р Георгиев. Ако всичко е ок, искам да е нормално, незнам още на кой етаж но искам да съм после в диференцирана стая. както и да е, дано всичко е ок, но имам следния организационен въпрос. след като се информирах от този форум, разбирам че основна роля играе акушерката. За доктора е ясно, но Как да се свържа и да си ангажирам акушерка??? Редно ли е да питам доктора при следващият преглед? Много ми е объркана тази организация, а искам да съм спокойна че има на кого да разчитам.

# 57
kakamimi, привет!   bouquetАз имам вече 2 познати, които родиха с уговорка с акушерка в АГ,и двете бяха много доволни. Първата роди при д-р Георгиев и ангажираната акушерка. По принцип уговорката става, ако имаш препоръчана акушерка от познати или пък ти, акопознаваш някоя...Уговаряш се с нея,уговаряш се и с лекаря и  звъниш и на двамата, като дойде заветниямомент. На лични мога да ти напиша координатите на акушерката, за която говоря - не я познавам лично, но и двете са много доволни - нямат разкъсвания и епизиотомия - нещо,което вече май е утопия сред раждащите. Знам, че наскоро тази акушерка е израждала и дъщеря си и пак без разкъсвания. Сега имам и трета приятелка, която се уговори с нея и д-р Николов и на първи впечатления сподели, че изглежда страхотна жена. Можеш да се срещнеш и да поговориш с нея, както и с някоя друга, за която знаеш че си разбира от работата и да решиш на кого можеш да се довериш. Мен ме учуди цената - за 100лв тази акушерка е стояла цяла нош до родилката, масажирала я е, държала й ръката, успокоявала я е, а накрая се е постарала и да мине и без нито един шев. Впоследствие пък ходеше да й изцежда гърдите и да й помага с кърменето - абе златна жена, поне на думи.Както казах - аз не я познавам! Peace

# 58
Райна може ли да помоля да ми изпратиш и на мен координати на въпросната акушерка, аз съм далеко от заветният момент , но все пак съм се ориентирала към АГ и ще ми е полезна информацията.Благодаря ти предварително Simple Smile

# 59
Ок, ще изпратя координатите на заинтересованите Simple Smile Няма ли някой друг с прекрасни впечатления от своята акушерка в АГ newsm78 За лекарите толкова много говорим,а за акушерките почти няма инфо..Аз например раждах при акушерката Румяна Донева на 7-ми етаж и бях доволна. Д-р Ефремова пък много ми помогна с детенцето! Помня и една акушерка с къса руса коса, на около40г., помагаше ми как да дишам по време на контракциите, а после ми сложи катетъра без да усетя нищо. Тя също беше страхотна! Пък можем и направо да пуснем нова тема за акушерките, да не разводняваме темата тука... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт