Сори, че ви подведох с цената!
И тъй като темата е за ВИП етажа интересувам се някой от вас раждал ли е там с ангажирана акушерка? Както и кои са акушерките, които бяха до вас по време на нормално раждане?
Аз имам вече 2 познати, които родиха с уговорка с акушерка в АГ,и двете бяха много доволни. Първата роди при д-р Георгиев и ангажираната акушерка. По принцип уговорката става, ако имаш препоръчана акушерка от познати или пък ти, акопознаваш някоя...Уговаряш се с нея,уговаряш се и с лекаря и звъниш и на двамата, като дойде заветниямомент. На лични мога да ти напиша координатите на акушерката, за която говоря - не я познавам лично, но и двете са много доволни - нямат разкъсвания и епизиотомия - нещо,което вече май е утопия сред раждащите. Знам, че наскоро тази акушерка е израждала и дъщеря си и пак без разкъсвания. Сега имам и трета приятелка, която се уговори с нея и д-р Николов и на първи впечатления сподели, че изглежда страхотна жена. Можеш да се срещнеш и да поговориш с нея, както и с някоя друга, за която знаеш че си разбира от работата и да решиш на кого можеш да се довериш. Мен ме учуди цената - за 100лв тази акушерка е стояла цяла нош до родилката, масажирала я е, държала й ръката, успокоявала я е, а накрая се е постарала и да мине и без нито един шев. Впоследствие пък ходеше да й изцежда гърдите и да й помага с кърменето - абе златна жена, поне на думи.Както казах - аз не я познавам!
Няма ли някой друг с прекрасни впечатления от своята акушерка в АГ
За лекарите толкова много говорим,а за акушерките почти няма инфо..Аз например раждах при акушерката Румяна Донева на 7-ми етаж и бях доволна. Д-р Ефремова пък много ми помогна с детенцето! Помня и една акушерка с къса руса коса, на около40г., помагаше ми как да дишам по време на контракциите, а после ми сложи катетъра без да усетя нищо. Тя също беше страхотна! Пък можем и направо да пуснем нова тема за акушерките, да не разводняваме темата тука...