VIP АГ Варна - 2

• 70 620
  • 815
  •   1
Отговори
# 30
Да, във Випа е така има такса, но аз явно не съм разбрала момичето помислих, че има в предвид на ръка какво иска щото то като има такса няма значение кой доктор е нали....????

# 31
Здравейте, момичета!
От доста време се лутам из форума за информация относно къде, как и най-вече при кой лекар да родя. Имам още малко време да реша окончателно, но преди няколко дни след многото положителни мнения за д-р Георгиев от АГ, отидох на преглед при него. Останах много доволна от отношението му и най-вече от препоръката му че според него е по-добре да родя секцио. Аз имам едно такова преди доста години.
Та въпросът ми е :  при условие, че не искам да раждам на ВИП етажа, а на втория или четвъртия /не разбрах точно/, и в случай че не ангажирам определен лекар, но по препоръка на георгиев трябва да родя секцио- трябва ли да плащам нещо?
Дано е станало ясно какво точно ме интересува и някоя мама, която има опит ми отговори.

# 32
  • Варна
Не трябва да плащаш. Когато е по медицински причини секциото и е в държавна болница , без избор на екип си минава по здравна каса.

# 33
LeoVita, благодаря за отговора!  bouquet

# 34
и аз да ви следя ,макар 4е има доооста време до големият ден Simple Smile

# 35
  • Варна
Тини и аз ще следя Wink И аз съм се ориентирала за сега към Георгиев. Искам да питам коита са раждали при него нормално, ако се уговоря с него и тръгна през ноща примерно да раждам, ще дойде ли?

# 36
Здравейте.Аз преди 2 дни се прибрах от там.Раждах при Георгиев на ВИП-а.Много съм доволна от всичко.Преди изписването ти дават една бележка, с която слизаш и плащаш на касата 1000лв.В документа ми пише само Секцио.

# 37
Привет, момичета! Аз също раждах там преди година при д-р Георгиев. Доволна съм от отношението на лекаря, на акушерките, на санитарките, може би ако пак раждам отново ще избера същото място. Но не мога да не съм разочарована от обстановката, не може така да изглежда родилно отделение в 21 век, пък камо ли частно. Леглото в родилна зала е от времето, когато майка ми е раждала, а в каква стая ме привикваха за да проверяват разкритието...Тъжна история! Работят страхотни специалисти и е жалко, че всичко там е амортизирано и овехтяло. И на 4-ти, и на 7-ми етаж...нещата трябва да изглеждат коренно различни!

# 38
  • Варна
Здравейте.Аз преди 2 дни се прибрах от там.Раждах при Георгиев на ВИП-а.Много съм доволна от всичко.Преди изписването ти дават една бележка, с която слизаш и плащаш на касата 1000лв.В документа ми пише само Секцио.
Не мога да разбера как могат да искат толкова пари за тази мизеря там. Разбирам , че някой от докторите са специалисти , но тази мизерия в 21 век е недопустима. А и като има толкова плащащи в АГ , защо не вземат да го пооправят родилното. Или паричките си се усвояват и отклоняват в други направления.

# 39
  • Варна
А пък аз да попитам. Ако се уговоря с някой доктор в частния му кабинет, тръгна да раждам той дойде, изражда ме, трябва ли после да плащам по тарифите на болницата за избор на екип или мога да си му дам на него лично паричките. Честно казано нямам желание да плащам на болницата, като не знам къде ще отидат парите ми. Предпочитам да си ги дам на лекаря, за работата коя той е свършил. И в крайна сметка някой знае ли официалните тарифи на болницата. Не говоря само за ВИП етажа.

# 40
  • Варна
А пък аз да попитам. Ако се уговоря с някой доктор в частния му кабинет, тръгна да раждам той дойде, изражда ме, трябва ли после да плащам по тарифите на болницата за избор на екип или мога да си му дам на него лично паричките. Честно казано нямам желание да плащам на болницата, като не знам къде ще отидат парите ми. Предпочитам да си ги дам на лекаря, за работата коя той е свършил. И в крайна сметка някой знае ли официалните тарифи на болницата. Не говоря само за ВИП етажа.
Ами той ако работи в АГ болница , няма да се наложи да си плащаш за избор на екип . Но в крайна сметка това се нарича корупция. Ясно е , че ще платиш по-малко ако е на ръка , но си е нерегламентирано и нередно.
Какво значи официални тарифи? Ако си здравноосигурен и си отидеш с документите , не трябва да плащаш. Ако избереш да плащаш официално си е за ВИП и избор на екип .

# 41
  • Варна
Говоря точно за официалните тарифи за избор на Екип, коита така и не мога да науча какви са. Тук намирам само информация за ВИП-а.

# 42
Раждането в АГ (4-ти етаж) е безплатно, ако отидеш да раждаш без уговорки и при екипът, който е на смяна! А Ако имаш уговорка  с лекар няма гаранция, че ще поиска по-малко пари, ако му ги дадеш на ръка. Имам пример точно с д-р Георгиев и моя близка, която ражда при него. Тя ражда на 4-ти етаж (т.е. принципно раждането там е безплатно), но имаше уговорка той да дойде да води раждането. За плащането той казал, че изборът на екип струва 350 лв (дано не бъркам цифрата) и няма значение дали ще му ги дадат на ръка или ще ги платят в касата на болницата, защото той така или иначе ги взема всичките. И те решиха да платят на касата.
На 7-ми етаж е малко по-различно. Аз раждах със секцио по спешност и платих 950 лв преди година и половина на касата. От тези пари 350 лв взема екипът, който оперира, а останалите са за болницата. Тъжното беше, че акушерката взема само 10 лв от тези пари...направо подигравка с нея! А тя стоя неотлъчно до мен 10 часа, докато вървеше нормално раждането...

# 43
  • Варна
За мен не е въпроса да платя по малко, а да отидат при лекаря, който е бил до мен, ако си е свършил работата както трябва. Като те слушам това ме радва, че ако платя официлано на каса, за избор на Екип ще стигнат до него. Странно ми е, че моя позната роди октомври при Георгиев и си му плати на ръка 200 лв.

# 44
Дано не ви подвеждам за цената...не знам защо ми е останал споменът за 350 лв, може и да се бъркам от цените при моето раждане. Ще се обадя на въпросната мама и ще я питам колко точно платиха на Георгиев тогава.

Общи условия

Активация на акаунт