VIP АГ Варна - 2

• 70 748
  • 815
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Мария и аз гледах, гледах ама няма такава тема.

# 361
Дали започнаха да употребяват епидурална упойка в АГ?

# 362
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Д-р Аврамова прави,но незнам дали си подбира пациентите защото Деси Добрева със такава роди.Най-добре и се обади и я питай.

# 363
  • Варна
Като бях там  миналата седмица, имаше една жена, дето роди с такава упойка и аз не знаех , че правят. На нея и я е сложил , лекар мъж, но не запомних име. Тя не се беше уговорила предварително, а  в хода на раждането и е предложил, лекарят който е водил раждането.
Само че тя ражда на 2рия етаж. Не че има значение за обстоятелството, че правят, макар и рядко явно за сега.

# 364
Да попитам някой знае ли нещо за тези ремонтираните стаи на 5-ия етаж - какви ще се водят като вип или не.
И дали вече има нови цени?

# 365
Като бях там  миналата седмица, имаше една жена, дето роди с такава упойка и аз не знаех , че правят. На нея и я е сложил , лекар мъж, но не запомних име. Тя не се беше уговорила предварително, а  в хода на раждането и е предложил, лекарят който е водил раждането.
Само че тя ражда на 2рия етаж. Не че има значение за обстоятелството, че правят, макар и рядко явно за сега.
А аз толкова им се молих за такава упойка на 02.02, но не ме огря, биха ми бусколизин и после диазепам, които разбира се нямаха никакъв ефект. Confused

# 366
Мисля,че цената на стаята на 5 ет. е 45лв.Учуди ме факта,че на 5 ет. има и родилна зала newsm78Относно доктора,честно казано не вярвам да е Йовчев защото оня ми изглежда доста смахнат.Това си е мое мнение от 3 седмичния ми престой на 2 етаж.

# 367
Анестезиологът сигурно е бил Кондаков

# 368
  • Варна
Анестезиологът сигурно е бил Кондаков

Май така се казваше , беше  един с мустаци или брадичка малка , на средна възраст, прошарен сякаш беше, видях го веднъж като дойде да види жената на другия ден,

# 369
Да попитам някой знае ли нещо за тези ремонтираните стаи на 5-ия етаж - какви ще се водят като вип или не.
Петия етаж още не е готов. Ремонта не е приключил. Има родилна и операционна зала, защото ще бъде като седмия етаж  Peace

# 370
  • Варна
Петия етаж още не е готов. Ремонта не е приключил. Има родилна и операционна зала, защото ще бъде като седмия етаж  Peace

Да така е  Peace Приятелка ходи при д-р Николов и той и казал, че няма да е готов скоро. И персонал трябвало за там да назначават.

# 371
Ех..как се надявах да е готов този 5ти етаж до септември..........

# 372
А някой да има информация за новите цени за избор на лекар/екип? Предполагам, че и на цените на ВИП-етажа ще се отрази Thinking В Окръжна вече са променени...

# 373
Избор на лекар-235лв.,а при избор на екип е 350лв.

# 374
  • Варна
Избор на лекар-235лв.,а при избор на екип е 350лв.
Да уточня, това са цените към момента в обикновенното отделение (раждаш на втория етаж, лежиш на 4ти), но актуализация след промените не е имало. А заВИП етажа цените  са комплексни и включват и избор на лекар и престой. Нормално раждане е 700 , а секциото около 1000, но точно не знам.

И един съвет, оказа се , че всички независимо къде лежат, в т.ч , и ВИП трябва да си носят прибори за хранене Wink

Общи условия

Активация на акаунт