VIP АГ Варна - 2

• 70 755
  • 815
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
А съм много доволна от отношението, с изключение на 1 педиатърка, но тя май и през ВИП-а минава
ако е една дърта с къса коса -  и на мене ми скъса нервите. шефка на отделението ли е, ква е не я знам, обаче е много тъпа - сто пъти й казах, че не кърмя, пила съм хапче, и детето ми има жълтеница и искам глюкоза или вода, пише го и в картона че е изцяло на Аптамил, оная сто пъти каза, че на кърмените деца не им дават да пият други течности #Crazy глуха ли е, не може да чете ли, или и двете... Rolling Eyes
добре че имам позната, която работи в АГ, та слезе и ми донесе шише с глюкоза, иначе щях да вдигам панаира Rolling Eyes

# 556
  • Варна

BoBoDes на Вип-а ли беше ? Кога им каза за кърменето и кой изписва тези хапчета...аз също няма да кърмя и се чудя кога трябва да се каже това и на кого Simple Smile Ти при кого ражда и как ? Гледам че е било скоричко преди месец....Да расте здравичко бебенцето Simple Smile И кой изписва какво ще е млякото...прочетох при теб за Аптамил Simple Smile

# 557
  • Варна

BoBoDes на Вип-а ли беше ? Кога им каза за кърменето и кой изписва тези хапчета...аз също няма да кърмя и се чудя кога трябва да се каже това и на кого Simple Smile Ти при кого ражда и как ? Гледам че е било скоричко преди месец....Да расте здравичко бебенцето Simple Smile И кой изписва какво ще е млякото...прочетох при теб за Аптамил Simple Smile
да, този път бях на ВИП-а  Simple Smile
джипито ми даде рецепта за Достинекс, купих си го предварително и го носех с мен, тъй като се пие след раждането, докато не е тръгнала кърмата /аз родих в 2 часа сутринта, и на обяд пих първата половина от хапчето, след 24 часа другата половина/. раждах при Николов, тоест имах уговорка с него за предизвикано раждане. и на него казах, че няма да кърмя, и на акушерката...но така или иначе бебето го захраниха с адаптирано мляко и ми го донесоха чак на обяд, тогава пак им напомних да не ме забравят да ми носят шишета на всеки 3 часа.
на всички дават едно и също - аптамил. тоест само такова има в болницата. а и няма как да дават на всяко дете различно, ще вземат да объркат на кой какво и да стане беля  Simple Smile
ако те интересува още нещо - питай докато ми е прясно хихи Simple Smile

# 558
  • гр Шумен
BoBoDes  и she_moto  Много ви благодаря момичета за изчерпателния отговор Simple Smile  Hug Hug Hug

# 559
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
относно персонала-въртят ги из етажите.Няма специални хора за ВИП-а.

# 560
  • Варна
относно персонала-въртят ги из етажите.Няма специални хора за ВИП-а.

Мисля, че има  Peace
А педиатрите много ясно, че ще посещават всички етажи.

# 561
  • Варна

Момичета да попитам,ако потърсиш някой на етажа докато си в стая..предполагам има акушерки или някой който си дежури...Може ли никой да не откриеш ? След секцио кога дават да се пие вода,да се хапва ?

# 562
  • Варна

Момичета да попитам,ако потърсиш някой на етажа докато си в стая..предполагам има акушерки или някой който си дежури...Може ли никой да не откриеш ? След секцио кога дават да се пие вода,да се хапва ?

Разбира се, че има дежурен  Simple Smile Вода можеш да пиеш веднага след като излезеш от упойка. Хапването по-късно.

# 563
  • гр Шумен
Не съм раждала но не отдавна ме оперираха и като се сабудих изобщо не ми беше до ядене,ядох чак след ден и полувина,само ми се пиеше вода и сокчета и ми се повръщаше от упойката  Sad

# 564

Разбира се, че има дежурен  Simple Smile Вода можеш да пиеш веднага след като излезеш от упойка. Хапването по-късно.
На мен не ми даваха да пия вода веднага след упойка. Секциото ми беше вечерта към 20.40, излязох от упойка след 22.00 не помня точно, спомням си, че бях много жадна, но ми дадоха само една чашка с марличка и да съм си навлажнявала устните по малко, а водичка чак на сутринта ми разрешиха. Ей умрях от жажда тази вечер ooooh!

# 565
  • Варна
Ей това съм се чудела винаги: дават, недават, много странно. Мен като ме изкараха от операционната, мъжа ми веднага влезе в реанимация и ми остави няколко бутилчици. Две със сигурност пресуших. Голяма жажда голямо нещо. Пък и нали трябва гладна и жадна за секцио, още повече...

# 566
. Пък и нали трябва гладна и жадна за секцио, още повече...
Не знам може да има разлика, аз отидох за нормално раждане, секциото се състоя след много часове мъчене з и в крайна сметка си беше по спешност с пълна упойка.
Но определено помня как цяла нощ в реанимация умрях от жажда, опитах и да поспя, но не успях, че една друга мама хъркаше като дъскорезница Mr. Green

# 567
Дес, същата - дърта и крива в червата до небесата. Така ми стисна зърното да провери дали имам кърма, че изкрещях и май ме чуха до 8 етаж.... Че тя се падна и на изписването. Ох, като се сетя за нея....

На мен вода ми дадоха след като минаха 4 часа от упойката - това за пиенето, иначе оставят марличка да се навлажниш. Иначе се чувствах перфектно след упойката. Само бях по-унесена - не ми се гадеше, не ме втрисаше, не ме болеше нищо. Хапването на следващия ден по малко солетки или обикновени бисквити и ако изкараш газове вечерта картофено пюре. Наистина е важно да изкараш газове, че да не си докараш повече бели.

# 568
  • Варна
. Пък и нали трябва гладна и жадна за секцио, още повече...
Не знам може да има разлика, аз отидох за нормално раждане, секциото се състоя след много часове мъчене з и в крайна сметка си беше по спешност с пълна упойка.
Но определено помня как цяла нощ в реанимация умрях от жажда, опитах и да поспя, но не успях, че една друга мама хъркаше като дъскорезница Mr. Green

Хахах и аз хърках ама се усещах и спирах  Laughing

# 569
Здравейте момичета,

искам да попитам скоро раждалите във ВИП-а какъв багаж си носихте за вас и бебо и трябва ли предварително да се запазва място в случай, че ще раждаш нормално и не знаеш кога ще е това??? Може малко да ми е тъп въпроса, но от няколко места чувам, че е имало случаи да няма свободни места там...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт