VIP АГ Варна - 2

• 70 749
  • 815
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
явно е бил някъв отзивчив и послушен мангал. щото ако не ще да купи не могат да го накарат по никакъв начин, ще събере махлата пред болницата

# 601
  • гр Шумен
определено се отказах от екип но за вип-а си държа,снощи един час се мъчих да намеря тоя ценоразпис в нета ама не можах,преди време как го бях открила не помня.Ще ви помоля ако някой има линк (актуален,който да се отваря) да ми прати за да не ви питам постоянно това колко е онова колко е Simple Smile предварително ви благодаря Simple Smile

# 602
  • До морето
Ох, чакайте сега - аз като си платя за раждане на ВИП-а 700 лв., това не включва избор на екип, така ли? Съвсем се оплетох  ooooh! Ако искам д-р Георгиев да ме изражда,колко още трябва да доплатя?

# 603
  • Варна

Включва си избора на екип тази цена...Ако си си избрала д-р Георгиев и искаш на ВИП и раждането е нормално ще заплатиш 700 лв...аз родих преди месец при него на ВИП-а само че бях секцио,дори секциото ми беше за другия ден, но ме приеха вечерта и взе че ми изтекоха водите посред нощ..звъннха на доктора и той мигновено беше дошъл..с избора на екип и операцията заплатих 1000 лв за секциото... Simple Smile

# 604
  • До морето
Значи правилно съм разбрала, благодаря  Hug

# 605
  • гр Шумен
Имам един въпрос hospital-agvarna.com  този адрес на вас отваря ли ви се защото на мен ми излиза някаква глупост.Ако някой има актуален уеб сайт който да отваря наистина страницата на болбничата МОЛЯ ВИ пратете ми я Sad

# 606
  • До морето
Ами май това е официалният им сайт, но явно имат някакъв проблем и на мен ми излизат разни глупости.

# 607
Аз миналата седмица раждах във ВИП-а секцио с избор на екип, който по принцип не работи в АГ, а само изражда там. Платих 1000 лв и нищо повече. Носих само памперси и мокри кърпички за детето и крем против подсичане понеже там не ги мажат като им сменят памперсите. Имах и дрешки за след третия ден да си го обличам, когато ми го донесоха при мен. За мен ми бяха нужни само превръзки.

# 608
Ами май това е официалният им сайт, но явно имат някакъв проблем и на мен ми излизат разни глупости.

Не са си платили за домейна и за това не работи сайта им  newsm78. От доста време е така, може би 2, 3 месеца...

# 609
# 610

miglen4ica благодаря  Hug Този е нов  Laughing

# 611
Здравейте,
Искам да попитам запознатите дали при избор на екип в цената 390 лв. се включва евентуално и епидорална упойка. Ще раждам в АГ с избор на екип, още не съм решила дали ще е на ВИП етажа или на 5-тия, но се чудя дали трябва да доплащам за упойката. А дали влиза в тези 700лв. за ВИП обслужване?

# 612
  • Близо до морето :)))
Доколкото знам при всички случаи се доплаща, мисля беше 180лв. , не е включена никъде в посочените цени, т.к. е по желание.

# 613
Не е включена и не съм сигурна до колко ще се навият да ти сложат, освен ако не се договориш с анестезеолог.

# 614
Благодаря ви, аз днес питах и ми казаха, че не разполагат с толкова квалифицирани анестезиогози за да ми бият епидурална упойка, така че явно ще се мъчим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт