Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 335
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • Добрич
Вижте какво намерих:

Цитат

ДЪРВОТО НА ПАРИТЕ

Един от най-големите проблеми в нашето съвременно общество е липсата на пари. Известни са много стайни растения, които по една или друга причина са наричани "дърво на парите". Дали това е така, или това са просто градски легенди, няма да спорим.

Предлагаме ви начин да отгледате свое собствено дърво на парите, заредено с вашата енергия. Предупреждаваме, че при хора с по-слаба енергийна активност, няма да има резултат. Вашето желание трябва да е много, много силно. Това трябва да е нещо като самохипноза и кодиране на растението с енергия за благополучие. Слаб и мекушав характер не може да зареди пространството и растението с нужната енергия.

За целта се използват пшеничени зърна. Те са доста характерни за славянската и най-вече за българската митология. Традиционно се носят житни класове на различни празници и с тях се окичват покривите, входните врати и прозорците на домовете.

Вземете зърна от твърдите сортове пшеница, защото са по-непретенциозни за отглеждане.

Купете си нова саксия в светъл цвят, с обем не по-малък от един литър.

Вземете пръст от пшенично поле. Това в големите градове не е възможно, затова може да си купите готова почвена смес.

Вземете 24 жълти монети, чиято обща стойност е четно число. Смесете ги с пръстта и изсипете в саксията.

Посадете шест зърна пшеница, като ги поставяте с лявата си ръка, всяко поотделно, но доста близо едно до друго, така че като пораснат да са като едно стебло. Посадете на дълбочина от 2-3 сантиметра.

Полейте с вода, в който сте капнали няколко капки роса. Поливайте с такава вода веднъж на три дни.

Когато пшеницата расте, разговаряйте с нея. Предавайте й своята енергия и своите желания. Обичайте това растение, така че то да почувства вашата грижа и топлота. Покълнат ли зърната, пренесете саксията в спалнята си и я поставете на прозореца. Пазете растението си от чужди очи. Не позволявайте на друг да го докосва.

Когато растенията станат високи 15 сантиметра, поставете в съда от който поливате с вода, на дъното 6 жълти монети с обща стойност - четно число. Оставете ги да стоят там постоянно.

Пшеницата ще израсне и ще узрее. Извадете я от пръстта заедно с корените. Вържете стеблата заедно с конец в златен цвят и поставете във ваза без вода, на чието дъно сте поставили монетите от съда за поливане.

Първите шест зърна, паднали от класовете приберете за следващото си дърво.

Това може да се прави само веднъж в годината. Най-благоприятно време е пролетта, но при нужда може да се Направи по всяко време. Важното е да имате много силна воля и много чисто сърце.

От тук.

# 226
  • Добрич
След подробна разходка из нета останах с впечатление, че:

Дървото на живота е красула:

А дървото на парите е аихризон:

# 227
значи баш дърво на парите си имам  Grinning

# 228
  • София-в сърцата на моите деца
Полейте ми моля дървото.. Praynig
http://treeofmoney.ru/create.php?action=add

# 229
Поливам всички наред, но твоето не ми се отваря Peace.
Аз също имам у дома такова дърво, голямо е и почти не му обръщам внимание, ама крета горкото. Не е в цветущо здраве, а си мислех, че капят цели клончета. Вчера видях, че бебето се бие с дървото, та оттам са падналите клончета Mr. Green. Ще трябва повече внимание да му обърна, но и аз знаех, че се казва дърво на живота.

# 230
  • Шотландия
Момичета, поляти са всичките ви дръвчета, благодаря, че сте поливали и моето - много е голямшко  Hug
 Дидиела, не си дала линк към твоето дръвче, а към началната страничка за посаждане на дърво.
Много интересна статия, Вела, благодаря - ето извадки от друга, свързана с нея:
Цитат
6. Закон за упоритостта

Една от най-често срещаните грешки е, когато в един момент получим шамар, да отпуснем ръце и да зарежем бизнеса по средата на пътя. Така нищо няма да постигнеш. Помни: неуспехите са стъпала към успеха, уроци, които трябва да усвоиш. Впрочем обикновено ние допускаме един и същи пропуск - претърпявайки провал, започваме да анализираме ситуацията и да търсим какво не сме направили както трябва. Това е неправилно и ето защо: човек се съсредоточава върху грешките си, обвинява себе си, понижава самооценката си. А колкото по-ниска е самооценката, толкова по-трудно е да се решиш на следващ опит да предприемеш нещо. Опитай да действаш по-иначе: концентрирай се върху това, което е било направено правилно, и следващия път се опитай да развиеш успеха си.

Оттук.

# 231
  • Добрич
Millla, цитатът е чудесен и много верен.  Hug

# 232
Вече имам и аз Hug
Поливайте ми го моля Praynig

http://treeofmoney.ru/133459

# 233
Отивам да поливам вашите Hug

# 234
Ама какви са ви огромни дърветата Peace

# 235
# 236
  • на брега на морето
Вече имам и аз Hug
Поливайте ми го моля Praynig

http://treeofmoney.ru/133459

Честито! Полях го, както и всички, които срещнах из страниците Joy
Моето е от вчера, гледам расте с усилени темпове.  Laughing

# 237

Да не би да съм объркала нещо?

# 238

А, не, не е насочено към теб  Grinning  Просто си разсъждавах с емотикони  Laughing

Приятен ден, момичета  Hug

# 239
Мисля, че Миж се "учудва" на настървението с което обсъждаме тука дръвчетата, не че има нещо лошо, но две страници само с линкове, заприлича ми на чат. На мен ми липсват сериозните теми тук.
Моля не се сърдете, аз изказвам само лично мнение.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт