Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 307
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
ЧервеноВинце Вие кажете дата, пък може  да себерем и софиянки да дойдем  Hug

Аз днеска ще правя кутия в нас, ще си я окрася, налепя и ще е моята кутия на желания,а утре ще напускам разни неща  Party

# 361
  • София
Лили - много се радвам да те видя. Grinning Относно това ,което споделяш че се случва с теб след инициацията, искам да ти кажа, че при мен е точно обратното- случиха се много лоши неща, затрупаха ме проблеми. Единственото за което мога да се радвам е, че наистина помагам на много хора с Рейки. В офиса не могат да вземат болнични Joy. Интересното е, че съм инициирана за първо ниво, а мога да изпращам символи и действат. Да си призная не съм чела достатъчно дори за рейки. но я усещам през ръцете си. Не съм се замисляла обаче, как се промени живота ми след Рейки, но да си призная неприятностите започнаха преди инициацията. Но права е Винцето

Darena при мен започна по същият начин с много проблеми в различни области... обаче аз съм много положителна и винаги обръщам смисъла на проблемите в моя полза... Примерно, ако си във връзка, която не е била за теб, тя трябва да се разруши, да останеш сам за да се оправи ситуацията..... ако се занимаваш с бизнес и това те дърпа надолу първо ще се развали всичко, ще се откажеш от него и ще започнеш нещо ново.... 
Първо трябва да се махне всичко негативно и всички грешни програми, а това зависи, доколко човек е бил попаднал в такива..... може да е период от един ден, но може и една година ....

Ще дам един пример счетоводителката ми, която ми е приятелка от 15 години се скарахме и тя отказа да ми даде документите и започна да ме изнудва за пари... първо бях разочарована... после ме беше страх и се чувствах в безизходица...... после се успокоих и изведнъж възникна отговор на ситуацията....... и сега оказа, че това, което се случва всъщност е само в моя полза.... и тази ситуация допринася за оправянето на страшно много неща...

Лени  Heart Eyes

За срещата дайте да си организираме и една в София, но да е някъде в тихо заведение за да може да си говорим. Имаме какво да си кажем  Wink

Сега ще ви разкажа нещо интересно, което ми се случи след рейки... Помните ли, че бях пуснала метода с писане с лявата ръка..... Ами аз още пиша и не само пиша, ами събитията се случват на 80-90%...... Тестваха ме приятели и при всички имаше успеваемост...... Пиша имена и думи, които не знам и които съвпадат.....
Първо ме плашеше, после се забавлявам....
За детето ми, когато беше болно написах име на доктор и болница, които не познавам.... и се обадих и имаше такава лекарка ..... записах час и отидохме и оздравя веднага... много е странно и вълнуващо..... и не ми коства никакви усилия........ Понякога информацията се променя...... явно в живота на човек, според енергията, мислите и действията се променят и жизнените пътища и събитията......

# 362
Лили, наистина си много положителна! Hug  Стана ми много весело, ведро и оптимистично, като те прочетох пак.  bouquet  Знам,че в крайна сметка всичко е за добро.  Grinning  Но докато се развърже завързаното или както казваш ти докато се махне грешната програма.....
 за писането с лявата ръка -опитах и аз, но явно не е моята техника.

Много е далече лятото, но и аз искам да дойда на срещата. Благоевград не е далече, нито от София, нито от Пловдив.

# 363
  • София
Darena  -  Hug  За техниката съм съгласна... просто на мен ми пасна..... а има много различни, просто потърси твоята и ще я намериш..... ако изобщо ти трябва..... Пожелавам ти бързо променяне и само хубави неща от тук нататък!

# 364
Nightwish, Кристалите на Крион се продават в няколко езотерични книжарници, няма ги в масовите. Моите си ги поръчах от тук :
http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=11210, много са коректни, за два-три дни картите бяха при мен. Доколкото разбирам от Винцето, доста са се изчерпали, щом е купила последните от въпросната книжарница. Ето още малко инфо къде могат да се намерят в София, но не знам вече доколко е актуално - http://www.fengshuibg.com//forums/showthread.php?tid=85
За да не остане някой с впечатление, че правя реклама, реших да ви споделя нещо много лично - моята карта за деня...Почувствайте бихте ли искали да имате подобни ежедневни напътствия, както и начин да разберете от каква енергия имате нужда най-много или пък кристалът, който в момента ви помага да си спомните кой сте всъщност... Тогава решете - да ги търсите или не. Това не са гадателски карти, а много, много повече и който очаква просто някакви готови отговори и бързи рецепти ще остане разочарован...
Моята карта за деня е DEVAR - ПОЖЕЛАВАНЕ
http://www.schkolakryona.com/kryonschule/kristalle.html?tx_chgal … h=3b40fdf8c6#c143
Преписвам значението на картата от ръководството "Енергията на кристала Devar съхранява и поддържа твоите желания. В духовния свят не съществува граница, лимит за съ-творение на твоите желания. Не съществува дифицит да се материализират те. Можеш да имаш всичко, което СЪРЦЕТО ТИ Е ПОЖЕЛАЛО. Проверявай всяко желание, от сърцето ти ли изхожда или от егото."
Сега ми е леко, спокойно и вдъхновено. Утре е Новолуние, точно време за желания Grinning

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 13:30 от mimina

# 365
Мимина, Hug веднага поръчвам, пък да видим!  bouquet И на мен днес ми е такова на душата, леко, въздушно, чувствам се много добре, чак неочаквано за мен!
Пожелавам на всички ви всичките ви желания да се сбъднат много скоро! Hug

# 366
  • Добрич
♥VIKI♥, на мен също много ми допадна техниката с кутията на желанията. Усещам я по- близо до себе си от картата на желанията. Непременно ще си направя.   bouquet

Винце, добре дошла отново!

Радвам се, че темата пак се оживи.

# 367
  • Пловдив
Момичета ето още една техника за да получим това, което искаме. Подобна е на" картата на желанията", дано не се повтарям  Blush казва се :

Вълшебната кутия за сътворяване

[/b]

Hug

Тази техника много ми хареса и мисля утре на новолунието да си я направя.Аз имам карта на желанията,но често се налага да я прибирам когато идват разни хора в къщи за да не я виждат.После пък забравям да я извадя и така си престоява прибрана понякога доста време.А така като са ми желанията в кутия няма да имам притеснения от този род.

# 368
  • Шотландия
Цитат
ПИСЪМЦЕ ОТ ВСЕЛЕНАТА

За да намерите най-краткия път до една мечта, работете с идеи, не с факти. Размишлявайте върху крайния резултат, а не как да стигнете до него. И разчитайте на Вселената, не на себе си...

© www.tut.com
Последната фраза, според мен означава, когато се чувстваме слаби, да разчитаме на Вселената, че ще намери за нас най-подходящия път, по който да стигнем до мечтата си - а не да се обезкуражаваме, че нямаме сили да стигнем до нея.

# 369
  • София
За картите... аз имам вече три вида на Дорийн Върчу... Имам Ангелска терапия карти, Архангели и извисени учители и Ежедневни напътствия и си ги ползвам непрекъснато... много хубави съвети ми дават и винаги нацелват това за което ги питам...

Ето текста на една от картите от Ежедневните ... много са зареждащи:
НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ТРЕВОЖИШ
Ти си в безопасност и всичко е под съвършения контрол на Божественото провидение и Вселенските закони. От теб се иска да влагаш любов в мислите, чувствата и делата си, за да могат най-добрите резултати да стигнат безпрепятствено при теб.

# 370
  • София
автоматичният подобрител на настроението е супер!!  Peace подобри моето веднага  Simple Smile
ЧервеноВинце, Лени, сега още повече се обърках..  newsm78
значи, аз съм направила списък за искан мъж, но понеже съм си обстоятелствена и взискателна  Blush , се наложи да използвам един лист А3 и го запълних почти целия; имам идея как точно искам да изглежда той, но понеже досега не се е налагало да го описвам или обяснявам, ми е трудно, а като започна да го описвам на хартия, някак.. звучи и като някой друг..  Rolling Eyes
окей, значи искам да прилича на този и този, т. е. не искам да е един от двамата (последното нещо, което искам е, да имам връзка с някой толкова известен), нито пък да е точно копие на един от двамата, а просто давам пример какъв е моя тип (боже, това прозвуча, като от устата на някоя седмокласничка.. Rolling Eyes Close)  - не мога да го опиша, но знам примерно  дали някой влиза в типа или не  Thinking
ако сложа снимка на един от двамата (или на двамата) може би трябва да пиша "да изглежда като него" или "да прилича на него"?
при всички случаи няма да има място на картата на желанията за целия списък + снимка/снимки, така че май ще си остане отделен списък Thinking

виждам, че обсъждате кристалите на крион - дали ще действат, ако си ги принтирам на фотохартия?  Rolling Eyes

предчувствам много хубав период и аз Simple Smile пожелавам на всички желанията от картите да се сбъднат бързо Simple Smile
а утре ще падне изрязване и лепене..  Mr. Green

# 371

Относно картата на желанията и любовта, ако имаш партньор , но той не се държи с теб съвсем както на теб ти се иска  Embarassed трябва ли да напишеш утвърждения, че например прави това, което искаш и така нататък  Embarassed Надявам се, че ме разбрахте...

Nightwish, ... ние нямаме право да караме хората да се променят  спрямо нас и заради нас..  Те сами трябва да го направят..и то само по собствено желание.  Това е Вселенски закон и  с нарушаването му  ще си понесем последствията, които няма да са приятни, за това а добре да се спазва този закон. Този закон е нарушаването  на Свободната воля на човека да прави свои лични избори. Хубост насила не става... нали знаеш  Laughing

Ако  аз искам евентуално  да привлека   партньор, с който да" сме  на един акъл"/ както аз обичам да се шегувам/ , то бих написала, че Аз  желая партньор, който да ме   харесва и разбира, такава каквато съм. Тогава  отпада желанието   да  променяш човека до себе си,  спрямо себе си. Ако ме разбираш... Laughing

Вела
,  Hug

Дарена, пожелавам ти леко и безпрепятствено пътуване! Бъдете закриляни!  Hug

Atalanta, мила...всичко е минало добре, както разбирам. Слава на Бога!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 16:49 от ЧервеноВинце

# 372
Момичета, някой от вас  писа за проблеми с колеги и шефове, проблеми на работата. Да си припомним за живота, като  не  забравяме, че,  страданията или неприятните случки са част от вървенето по пътя към духовното развитие ! Знайте, че от всеки конфликт, в който попаднете... ако   бъде    осъзнат, значи сте се предвижили  крачка напред.  Всички сме изпадали в конфликти., нали?  Къде с  приятели, с колеги , с роднини, с децата... От конфликта се учим, само  като го анализираме: защо и как се е получило , какво иска да ни се каже с тази ситуация , защо на мен...къде сбърках? Тоест връщане на лентата назад във времето за да разберем от къде е тръгнало всичко. Труден процес, но много важен! Това е осъзнаване, което е задължително за всеки от нас, стъпил на пътя.  Това ще ни направи  по силни/ ако  приемем такива ситуации като изпитания и урок за научаване, а не като драма или наказание/

Важното е, в конфликтна ситуация да не виним другия или света, а да разберем себе си и своята грешка.  Това е вътрешен процес на работа...Мисленето от сорта: "Ама аз не съм виновна, той ме обиди и ме предизвика" ...е грешно и няма да доведе до осъзнаване на конфликта и изчистване на ситуацията!  Знайте, че при конфликт, вината не само на единия, а на  всеки участващ в него!

Дали другите в конфликта осъзнават своята грешка и дали си задават въпросите, които би трябвало да си задават и които   биха ги извели към  отговорите, това не трябва да ви вълнува или притеснява. Това си е личен и техен  избор- да стоят  на едно място или да се придвижват! Ако те НЕ   осъзнаят конфликта, той ще им се повтаря като ситуация, още и още...но  в други ситуации и с  други хора.
Ние  мислим  за себе си и своята грешка.Това е нашата работа, не да оправяме грешките на другия.  Ако сме осъзнали къде сме сгрешили, искам  прошка-даваме  прошка и пускаме  този човек с благодарност от нашия живот.  Нашата  вътрешна работа е свършена.

Ако другите не ви отговарят със същото, проблема си остава техен, това  вече не  ваш проблем, не го мислете и не се терзайте, ако не са ви се извинили или сте останали неразбран.Това ще ви дръпне назад!   Вие  вече сте си изяснили ситуацията за себе си и сте я осъзнали и сте пуснали човека от вас!  Повече такава ситуация няма да ви се случи, защото сте научили урока си...
На мен лично  ми отне време , да осъзная  напълно всичко това...

Писах ви за майка си...Моята ситуация с нея  се повтаря...  Laughing След като още продължавам да се дразня от нея,  Crazy значи това е ненаучен урок. Имам още да уча... Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 16:51 от ЧервеноВинце

# 373
  • най-шареното място
Този урок и аз го уча. Имам напредък, но не знам още изучен ли е.
В моментите на емоции и във върховете на емоциите и ситуациите е много трудно човек да не вземе нещата навътре. Но често  точно това е ключа към решаването на всичко.

При мен помага по-проста нагласа:  никой не  е лош с мен и ако някой ме разочарова, то е за да разбера нещо. Понякога си мисля, че част от подобни неща ни се случват за да се дистанцираме от случващото се - да го приемем съвсем обективно, не като насочено към нас. Може и това да е урока.

По-горе в темата беше писано по въпроса, че ако някой ни дразни /обикновено понеже имаме претенции към него/ имаме конфликти с него, а ако се откажем от исканията си, нещата стават съвсем различни.

Утре е Прошка.

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 19:48 от арт мама

# 374
  • София
Червено Винце вдъхновена от написаното от теб ми дойде на ум да пусна няколко части от Матрицата на кармата по тази тема:

Когато ги разберем и коригираме несъответствията или дисхармонията чрез мисъл, емоции, чувства и действия, изчистваме и уравновесяваме негативните задържащи или изчерпващи сили и енергии. Това влияе позитивно на всички нива. Някои негативни варианти се коригират или дори премахват. Откриват се нови възможности и по-добри варианти.

Пасивността и страха предопределят и нерешимите трудности и ограничения, които рано или късно, или през определени периоди от време, се появяват в живота ни.  Затова целта на Пътя е познаем себе си, да успеем да разгадаем ребуса и да вземем решение. Целта на Пътя е да пресъздадем в духовен план онова, което автоматично става в тялото ни - една сложна и прецизна автономна система. Когато се научим да бъдем любов - винаги и във всичко, при всякакви обстоятелства - тогава ще бъдем цялостна личност, развита душа, без болно и вредено тяло, без объркани и крайни мисли, емоции и постъпки. Защото ще сме разбрали и осъзнали колко сме свързани и зависими както от самите себе си, така и от другите. И тъй като можем да променим само себе си, трябва да направим своя избор и да тръгнем по Пътя. А според закона за подобието, ако сме любов, състрадание, мъдрост, чистота и истина, ще започнем да привличаме същото в живота си и ще бъдем здрава и хармонична личност.

Общи условия

Активация на акаунт