Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 443
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, явно не съм се изразила добре ooooh! имах предвид да изпращаме Любов а не да си докараме слона в къщи Laughing Много фирми са осиновили животинки но те са тъжни, освен храна е нужно и друго....

За децата е ясно Heart Eyes на това съм посветила голяма част от живота си. Дълги години бях соц. работинки в Отдел Закрила на Детето.
На въпроса на Nightwish , защо се случва това .... случва са от липса на милосърдие и осъзнатост. Дънов казва , най-добрата молитва е да нахраниш един гладен и да обуеш един бос....

# 631
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета, явно не съм се изразила добре ooooh! имах предвид да изпращаме Любов а не да си докараме слона в къщи Laughing Много фирми са осиновили животинки но те са тъжни, освен храна е нужно и друго....

Peace
голям процент от животните в Софийския Зоопарк са осиновени така  Hug т.е. имат си покровители  Grinning

humanis Hug успех

# 632

За срещата дайте да си организираме и една в София, но да е някъде в тихо заведение за да може да си говорим. Имаме какво да си кажем  Wink

Аз съм с две ръце "ЗА"
 Grinning  Само кажете къде и кога Hug
А и за Пловдив е чудесна идеята за среща  Grinning Както имаше се казваше  "Първо в София, после и в други градове"  Laughing

# 633
# 634
Привет и от мен! Simple Smile
Успях да прочета всичките теми Simple Smileи искам да ви благодаря за целия труд, който сте положили и за позитивната енергия, която излъчвате. Hug  bouquet
Намерих ви съвсем случайно в доста тежък период за мен, но както по-късно разбрах-
Няма нищо случайно Wink.
 Доста от книгите, които обсъждате се оказа ,че имам от години ,но някак ги хващах поглеждах и оставях... явно тогава не ми е било времето.
Успях да синтезирам най-важната за мен информация и да си направя план Simple Smileно на моменти ме мъчат ужасни съпротиви Sad
Имам да извървя доста дълъг път, но първата крачка вече е направена!
Със силата на привличането съм се сблъсквала през целия си живот Simple Smileне мога да се оплача напротив ,всичко което съм си пожелала се е сбъдвало Laughingи добро и лошо...Откакто прочетох за механизма, по който действа не смея ни да мисля ,ни да визуализирам хахахаха.
В момента са ми много хаотични мислите и доста често деструктивни, интуитивно чувствам, че първата ми задача е да прочистя блокажите на енергийно ниво и сега съм се заела с тази задача Simple Smile
Последните страници обсъждате визуализацията, аз я мога всякак.
Мога да визуализирам виждайки се от страни ,също и през моите очи.
Ако визуализирам определени чувства и емоции винаги съм била в тялото си , а когато съм визуализирала ,че изглеждам по определен начин винаги съм се оглеждала като страничен наблюдател.Но какъвто и да е бил начина винаги съм имала попадение, от което си вадя извода ,че надали има такова значение много по-важно е какво влагаме.
Относно карти, табла и кутии на желанията за мен те са само инструмент.Явно хората все още не можем напълно да осъзнаем ,че само мисълта е повече от достатъчна и имаме нужда от такива „патерици”, за да придобием увереност ,че щом „ритуала” е спазен и са изпълнени всички точки значи всичко ще е ок Simple Smile
Малко дълго стана Simple SmileВсе още не знам с какво бих могла да ви бъда полезна ,но със сигурност знам ,че продължавам да ви чета!
Слънчев и усмихнат ден! Hug

# 635
Ехо, кой е тук...Мише  Hug   Десс    Hug  

Лили , благодаря за цветовете!  Laughing Сега разбирам защо напоследък клоня да се обличам в тъмно-лилаво по точно индигово... Thinking

Diorella, привет  Hug  ...  отвозих на линка , който си дала и видях  статия за  духче   Laughing  Wink  А и коментарите долу мислят, че снимката е фалшива...На мен ми е трудно да кажа и не мога  да твърдя, но ми прилича на фотошопска провокация   Thinking

humanis, успех с животинчето и "осиновяването" !   Hug  Наистина животните имат много голяма нужда от любов и дано я получат!  Rolling Eyes

Nightwish,  и аз мисля, като humanis, че тези неща се случват от  липса на осъзнатост. Rolling Eyes

giamarie,  здравей!  Hug

Мише, първо София и  после другите градове...а ?  Whistling   hahaha

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 14:40 от ЧервеноВинце

# 636
ммм в София мога да предложа една чайна, там дори си събуваме обувчиците и седим на едни като възглавнички Wink

...само че не се пуши newsm78

# 637
 Laughing Ми няма да пушим! Аз мога да издържа  Mr. Green

# 638
  • В друго измерение
Момичета, момичета  Hug

Простете ми, че нахлувам така и просто преминавам, но ви чувствам толкова близки, че само на вас мога да споделя някои неща  Hug  Hug
Днес съм адски активна, хвърча насам натам, в приповдигнато настроение съм  Blush
И получих доказателство за нещо, което знам от темичката - да не споменаваме имена, че се появяват всякакви хора с това име  Whistling От около два часа все си повтарям, че искам да си поговоря онлайн с мой приятел...и все ми е в главата "Еди кой си ще ми пише, ще ми пише"... дори някак не е умишлено.
И ми писа - ама някакво непознато момче със същото име  ooooh!  smile3532 smile3505

Не се сдържах, искаше да кажа на някой, и затова нахлух така, простете ми още веднъж   bouquet Hug

# 639
ммм в София мога да предложа една чайна, там дори си събуваме обувчиците и седим на едни като възглавнички Wink

Да не става въпрос за Veda House ?  Laughing

Имаме си и в Пловдив същата верига чайна и точна там бяхме няколко пъти... пловдивчанките от темата.    Flutter Hug Само че ние бяхме  на първия етаж, защото точно на втория етаж бяха възглавничките и събуването на обувките...  Crazy  ама беше пълно само с младежи, които се бяха "излегнали" там , на възглавничките... hahaha
Атмосферата Veda House е много приятна, с много ароматни чайове и тиха и релаксираща музика...  Heart Eyes  и най-важното   за мен , че не се пушеше!  Mr. Green

На другите места се жервтах...и се чувствах като в газова камера.  Rolling Eyes Все още  не мога да приема , как може да се пуши там, където се консумира храна?    Rolling Eyes  Не ме бийте , че го казвам ...  newsm43  ама просто е ужасно,  за непушачите... Embarassed

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 14:46 от ЧервеноВинце

# 640

За мен няма проблем  Hug

Винце  Hug

# 641
Ех че е хубаво сродни души да се събират накуп Flutter

Винце, да за същата става въпрос Peace и тук на втория етаж са възглавничките Simple Smile

# 642
  • Пловдив
Днес ми попадна нещо интересно за цветовете ( текста не е мой, от неизвестен автор в един форум беше) и понеже скоро си говорихме на тази тема реших да го сложа тук с риска да повторя вече някого:

ЦВЕТЪТ НА ДРЕХИТЕ

Честно казано малко се уплаших след като прочетох това.Пише,че от постоянно носене на черни дрехи и бельо може да заболее аурата,а аз нося изключително черно бельо,а и повечето ми дрехи са ако не чисто черни,то поне с черно.Какво да правя?Да си сменя гардероба може би,но там е работата,че си харесвам дрехите.

Привет на всички вас  Heart Eyes
извинете ме че се бавя с превода от испански...
Чакаме с нетърпение!

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 18:30 от AnMary

# 643
Жижи , не си сменяй гардероба а си представи, че са напоени с цветовете на дъгата Simple Smile

момичета подкрепете ме за едно интервю по телевизията утре Praynig

# 644
humanis, пожелавам ти спокойствие и хармония, нека силата бъде с теб и в теб  Praynig

Попаднах на нещо интересно и бързам да го споделя /неуспяла да изчета последните 10 страници от темичката и по тази причина леко не в "час"/.
http://prakash.hit.bg/Pages/intervu2.html#14 - в общи линии до голяма степен потвърждава нещата, до които сме стигнали  Peace

Напоследък забелявам положителна промяна в приятеля си към отваряне към духовното и съм много щастлива, сякаш връзката ни премина на друго "ниво"  Heart Eyes Дори и шефа бележи прогрес по отношение на човечност и толерантност, който всички забелязаха  Peace Днес успях да се справя с важна задача посредством утвърждаване и визуализация как всичко ще бъде наред Simple Smile

Връщам се там, докъдето бях стигнала да чета...

Много ми хареса подписа на една от вас  Embarassed /забравих името/, който гласи: Обикнете собствената си изключителност Пожелавам ви го  Hug

Общи условия

Активация на акаунт