Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 334
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
ами ,като са се изнесли всички смислено  пишещи Peace
от останалите ,който  каквото може-с това допринася за темата Peace

инъче ,и на мен ми липсва тръпката при отварянето на темата  Sad

# 241
Питах в една друга тема,но искам да питам и вас.
Някакви отзиви имате ли за книгата "Яж,моли се и обичай"?

# 242

Едната ми приятелка беше влюбена в тази книга, другата пък не успя да я дочете. Аз засега не съм се доредила. Но по-скоро надделява очакването ми за нещо хубаво, което ще ме пренесе в далечни (или не толкова) страни:) Май не ти помогнах много, ама само толкова знам. Crazy

Я да ви питам, какви са ви впечатленията от Радио за личностно развитие? (линкът на първата страница). Аз свалям и слушам от 2 дена. Някои записи много ми допадат. Убедена съм в професионалния запис и подсъзнателното отражение. Но ме интересува, дали някой ги е слушал по-продължително и какъв ефект е наблюдавал.

# 243
  • София по рождение
И аз имам дърво, моля, моля http://treeofmoney.ru/pour.php?id=133473

# 244
Момичета , знаете ли какво правите с тези дръвчета Wink монетизирате блога на създателя му hahaha

# 245
  • Шотландия
Момичета , знаете ли какво правите с тези дръвчета Wink монетизирате блога на създателя му hahaha
Знаем - ама човекът е умен, създал е "игра", с която ни кара да се чувстваме богати - защо да не му се отблагодарим!  hahaha

Колкото до "смислените" теми и веселото настроение с тези дръвчета... Слушах днес "Законът на привличането" на Майкъл Лозиър - едното от правилата е - Оставете Законът на Привличането да го "измисли" (мой свободен превод). Т.е. да не се престараваме в опитите да разберем къде сме сгрешили, защо не ни се е получило това или онова - защото това задълбочава усещането ни, съответно вибрацията на неуспеха. (в този смисъл и цитата, който пуснах по-горе).

И в други книги съм срещала мнението, че животът трябва да се играе като на игра, като театър, а ние да се забавляваме и да го гледаме малко отстрани. Лично аз в миналото си съм имала периоди, в които нещата са били прекалено, ама прекалено замислени и сериозни - и съм осъждала хората с по-лековат поглед върху всичко. Сега знам, че те са използвали по-успешно от мен Закона за привличането.  bowuu

Това, което аз бих искала да чета повече, е, повече неща, които да ни задържат откъм "веселата страна" на живота, от страната на "успешните" и щастливите хора.

Разбира се, това си е само мое мнение и уважавам правото на всеки да си има свое.  Hug Peace

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 17:10 от Millla

# 246

Едната ми приятелка беше влюбена в тази книга, другата пък не успя да я дочете. Аз засега не съм се доредила. Но по-скоро надделява очакването ми за нещо хубаво, което ще ме пренесе в далечни (или не толкова) страни:) Май не ти помогнах много, ама само толкова знам. Crazy

Я да ви питам, какви са ви впечатленията от Радио за личностно развитие? (линкът на първата страница). Аз свалям и слушам от 2 дена. Някои записи много ми допадат. Убедена съм в професионалния запис и подсъзнателното отражение. Но ме интересува, дали някой ги е слушал по-продължително и какъв ефект е наблюдавал.

Aз също я прочетох от кора до кора с голям интерес, хич не ми се искаше да свршва. Дълго време не си я купувах щото много ми я хвалеха, после усетих желание да си я купя, но някакси все ми се изплъзваше. Един ден сама ми се набута в ръцете в книжарничката под блока. Интересна е книгата, не е шедьовър, но мен лично много ме хвана за "емоциите"... Преди това бях чела и книгата на Виргиния Захариева "9 зайци", отново женско-духовна ако мога така да се изразя. Та явно такава ми беше вълната...

За личностното радио - харесват ми принципно нещата които съм изтеглила, но не ми харесва гласа, особено в началото като почна да ги слушам, после посвиквам и се абстрахирам, но май не напълно. Даже се чудя дали ще имат желания ефект ако имам някаква неприязън към гласа. Прекалено ми е театрален.

А относно играта и забавлението - първо срещнах тази идея в моя йога учител. И може би точно с нея ме спечели, особено след време като опитах. Чувството е неповторимо и зареждащо. Не винаги успявам, но когато успея съм щастлива. Много умни глави прокарват тая идея. Има едно малко книжле на Рави Шанкар "God loves fun", мисля че я имаше и в спиралата.
 Peace

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 17:22 от miniemouse

# 247
# 248
Eто и един линк от мен, има и други ценни неща освен това там, но това е точно по темата за живота като игра. http://prakash.hit.bg/Pages/intervu2.html#14
Enjoy! Simple Smile

# 249
Мисля, че Миж се "учудва" на настървението с което обсъждаме тука дръвчетата, не че има нещо лошо, но две страници само с линкове, заприлича ми на чат. На мен ми липсват сериозните теми тук.
Моля не се сърдете, аз изказвам само лично мнение.  Hug

Peace Мое също и моля по специално Маргало,когато пишеш няколко мнения едно след друго, просто използвай бутона редактирай, иначе  все едно чета монолог  Hug Благодаря ти   bouquet

# 250
 Grinning Полях дърветата на всички!
Може би сте прави, момичета, но от дума на дума, и стана зарибявката с дървото...Мен лично не ме дразни, но пък хора разни  Peace
Относно "Яж, моли се и обичай" имам я, купих си я спонтанно от една малка книжарничка, но истината е, че не останах особено впечатлена  Thinking В смисъл нищо ново и вълнуващо не ми каза...Доста шаблони...
Искам да ви попитам, вярвате ли , че нужните неща, хора, книги, събития ви намират сами? Понякога имам чувството, че само да помисля за нещо, някого, или по някакъв въпрос , който ме вълнува и , хоп, появява се като с магическа пръчка! Случва ли се и при вас?
Исках да попитам също така какво е отношението ви към гаданията и астрологията... В ритуалите на първа страница има голяма доза магия, да, именно традиционна магия имам предвид...Свещи, цветове, ритуали...Гадателството , което пък определя бъдещето не е ли донякъде в разрез с тази позитивна психология? В смисъл вярваш в нещо, но въпреки това си гледаш? Ох, и аз се замотах в обяснения, надявам се да сте разбрали какво ви питам  Crazy
И да се " похваля" с нещичко... Онзи ден не ми се спеше и съвсем спонтанно седнах и си направих карта на желанията  Embarassed Не съм лепила картинки и прочие, просто си разграфих един лист на сектори и във всеки сектор си написах разни неща...Действа ли и без картинки? И какво трябва да направя , за да я активизирам? Embarassed

# 251
 Laughing Да има някои шаблони, нещо такова имах предвид като казах, че не е шедьовър, но ако си в подходящо състояние грабва.
Аз категорично вярвам, че нещата ни намират, е това не значи да дремем и да чакаме де... Но имам твърде много промери от живота си - и дребни и по-големи... И това определено ми харесва Simple Smile.
На астрология вярвам избирателно, или по-скоро проявявам някакъв интерес, но... категорично за сега нямам вътрешното чувство да повярвам. Ритуалите както вече споменах също не ме привличат. Имам си мои собствени, като например като си купя нещо ново да го облека/нося/обуя/употребя на момента или възможно най-скоро, още докато много му се радвам за да си го "заредя" и при мен това си действа безотказно.
 Laughing

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 19:02 от miniemouse

# 252
  • най-шареното място
Здравейте,

Тъкмо наполях една леха дървета Simple Smile
И си посадих, ще го полеете ли моля? Simple Smile

Утре ще чета и пак ще навестя лехата Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 08:57 от арт мама

# 253
  • В друго измерение
Наполях дръвчетата ви, момичета   bouquet

Найтуиш, да, накара ме да се замисля, че и при мен нещата ме откриват сами...поредното доказателство за силата на мисълта  Heart Eyes
Точно днес посегнах да ви споделя за този мой приятел, за който в предишни постове съм казвала, че много изстрадах... И всъщност беше точно във връзка с това, че явно го викам с мисълта си. Преди да обърна поглед към себе си и да открия някои неща, връзката ни направо ме плашеше - в момента, в който си казвах, че вече цяла седмица не сме се чували, телефонът ми извъняваше и първите му думи винаги са били "ехееее, от миналата седмица не съм те чувал"  ooooh! ...когато го забелязах, направо се уплаших как става това  ooooh! newsm78 Днес пак така - замислих се в някакъв момент, че доста време ме оставя да дишам, и хоп - ей го нашият, пише ми в скайп.
В тази връзка да ви се похваля - както казах преди, простих му и ми олекна, изчезна всичко негативно и просто си казах, че нещо вътре в него го принуждава да постъпва така с мен, с прошката си отиде и страхът ми, че онази част от отношенията ни, която харесвах, ще свърши..И забелязах, че щом този страх си отиде, отношенията ни се възобновиха точно такива, именно с това, което не исках да оставя. Наистина е прекрасно, когато нещата се случват, каквито ги искаш и знаеш, че сам си го направил  Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet

# 254
  • нейде там, където ....
...
Искам да ви попитам, вярвате ли , че нужните неща, хора, книги, събития ви намират сами? Понякога имам чувството, че само да помисля за нещо, някого, или по някакъв въпрос , който ме вълнува и , хоп, появява се като с магическа пръчка! Случва ли се и при вас?
...
Онзи ден не ми се спеше и съвсем спонтанно седнах и си направих карта на желанията  Embarassed Не съм лепила картинки и прочие, просто си разграфих един лист на сектори и във всеки сектор си написах разни неща...Действа ли и без картинки? И какво трябва да направя , за да я активизирам? Embarassed

За първото - да. По-лесно е, когато съм с повишена енергия и съм си намерила моите начини да я поддържам такава.

За другото - просто трябва да я гледаш по-често и да се сещаш за нещата, които са в картата  Wink Представяй си как ги постигаш, стъпка по стъпка, от целта към теб. През какви етапи трябва да минеш, за да ги постигнеш .. не забравяй да си поискаш това или по-добро ... такива неща ... при мен действа ...

Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт