Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 338
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • Шотландия
Искам да ви попитам, вярвате ли , че нужните неща, хора, книги, събития ви намират сами? Понякога имам чувството, че само да помисля за нещо, някого, или по някакъв въпрос , който ме вълнува и , хоп, появява се като с магическа пръчка! Случва ли се и при вас?
Исках да попитам също така какво е отношението ви към гаданията и астрологията... В ритуалите на първа страница има голяма доза магия, да, именно традиционна магия имам предвид...Свещи, цветове, ритуали...Гадателството , което пък определя бъдещето не е ли донякъде в разрез с тази позитивна психология? В смисъл вярваш в нещо, но въпреки това си гледаш? Ох, и аз се замотах в обяснения, надявам се да сте разбрали какво ви питам  Crazy
Найтуиш, напоследък много често ми се случва. Погледна си телефона, мисля си - ще си прегледам служебните СМСи - и в този момент ми пращат друг от същия номер... Сякаш съм усетила енергията на човека от другата страна, който е мислел за мен, като ми е пращал СМС-а...

Абсолютно съм сигурна, че когато ми е нужна информация, помощ, човек, книга - се появяват. Или филм. По-рано се стрясках - но всъщност това е нормално. В книгата на Майкъл Лозиер днес прочетох нещо, което ми се стори интересно - ако искате много нещо, което не се случва, значи имате съпротива да го приемете. Едно от упражненията за намаляването на съпротивата е да се поиска информация за това нещо. Напр., ако е бизнес - утвърждението е, сега събирам информация за моя бъдещ бизнес - и тя идва. Или да се казва "решил/а съм". Напомни ми моя позната, 20-тина годишна. Тя така казваше - решила съм да... (нещо, което уж не зависи от нея). Всъщност се оказа много права - в действието "решила съм" има много енергия, която, като излъчим, получаваме от това, което сме искали.  Heart Eyes

КОлкото до гадателството - не ми е интересно вече. В смисъл - доста гледачки съм обиколила, хороскопи също съм чела. Гледачки особено не са ми познали. Казвали са ми каквото успеят да извлекат от мен като желания. Астроложка ми каза верни неща. Самата тя ме предупреди за бъдещето - това са само възможности - оттам нататък си ти. Боя се, че запомних едно предупреждение за момент в бъдещето ми, когато може да ми е трудно. Опитвам се да си го избия от главата или да работя в позитивна посока. Затова съм решила - няма да се занимавам с гадателство повече.

Обаче понякога, много рядко, използвам таро карти за да определя коя посока е по-правилна за мен. Не съм специалист, но имам едни много хубави, различни - женски лечителски. Не мисля, че това е гадателство, обаче. Помагат ми да изразят енергията, която аз излъчвам, по-скоро, да материализират "вибрационния ми балон" - че аз не успявам да го видя винаги. Така намествам нещата.

# 256
Здравейте, мили  момичета! Grinning  Много , много ми липсваше темичката!  Тези дни  след дълго отсъствие реших да намина  да ви видя!  Hug

Получих много ЛС с коледни пожелания, за което искам  публично да благодаря на всички, които са ми писали и да им пожела ня тях и на всички тук, една успешна пълна с радост и усмивки година!    bouquet

Нямах време да чета всичките теми до сега, само от тук от там...но се надявам се , че всички сте добре и че усещате , че живота е вълшебен!  Heart Eyes
При нас на север има  мооооооого сняг, но е толкова прекрасно, колкото  в  приказките Flutter  А аз не  искам да свършва тази прекрасна, бяла зима!!!   Blush

Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 04:13 от ЧервеноВинце

# 257
  • Костинброд
Здравейте, мацки и специални поздрави на Винцето, много ми липсваше Hug
Нещо и Лени ми липсва напоследък Rolling Eyes

Момичета, защо не си направите отделна тема само за дърветата и всеки ден ще си напомняте и ще си поствате линковете newsm78

Аз искам да ви споделя нещо- преди време ви бях разказвала за един човек, който адски ме депресираше (приятел на съпруга ми), след като изцяло осъзнах, че причината за лошите ми чувства към него са си изцяло по моя вина и след като реших да  му простя и, най- хубавото е, че успях да простя,и то дори много лесн, този човек вече много рядко го засичам, дори на няколко пъти имахме "близка среща от трети вид" Mr. Green и дори ми беше приятно в неговата компания.

Желая ви прекрасен и усмихнат ден   bouquet

# 258
  • най-шареното място
ЧервеноВинце, хубава здрава и щастлива година и на теб!

Nighwish, да определено е така, не само вярвам, ами и го виждам непрекъснато Simple Smile
Наполях дърветата. Да ясно ми е как човека си джъурка гугъл рекламките, ама да е жив и здрав Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 09:24 от арт мама

# 259
Винце, Hug драго ми е да те видя! И много ми харесаха думите ти за зимата. Аз много обичам сняг. Щастието е в топлотата на снега.  Grinning

Мила, от коя книга на Майкъл Лозиер е това-  аз ги четох уж, а защо аз не съм го срещнала newsm78

От доста време в темата се обсъжда въпросът за нейната полезност и за това къде се губи тя- първо беше в тортичките и пастичките, после в записването на темата, после в непрекъснатети въпроси за неща, които сме обсъждали, слоени са линкове на първа страница ... сега в дръвчетата... Мисля си - защо мен не ме дразнят тези неща? newsm78 Просто приемам,че темата си почива- налива се с нови сили и продължава. Peace Ама и реката не тече по един и същ начин цяла година - приижда, пресъхва.
Може би ако спрете да се дразните от тези неща ще спрете и да ги привличате в темата.  Grinning
Лично на мен и така ми харесва. Grinning
хубав ден на всички!  bouquet

# 260
едно цитатче от тази книга http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=151

Цитат
Кои са законите, които управляват успеха?

Всеки процес, който протича във времето, е подчинен на закони, правила и принципи. Успехът като такъв процес не прави изключение.
Хайръм Смит е извел 10 закона , които управляват  успеха. Прилагането им в живота помага да постигнем целите си без да нарушаваме вътрешния си мир.
Кои са тези 10 закона.?

Първите 5 закона са свързани с организиране на времето. Те са:
Първи закон. Контролирайте живота си както контролирате времето си.
Втори закон. Ръководните ценности са основата на личния успех и реализация
Трети закон. Вътрешен покой се постига, когато всекидневните дейности, отразяват съкровените ценности на личността.
Четвърти закон. Постигането на каквато и да е значима цел изисква да се напусне зоната на удобството.
Пети закон. Системното всекидневно планиране осигурява повече време и увеличава съсредоточеността.
Вторите пет закона са свързани с управлението на живота. Те са:
Шести закон.Поведението е отражение на това, в което наистина вярваме.
Седми закон. Потребностите се задоволяват, когато убежденията съответстват на действителността.
Осми закон. Отрицателното поведение се преодолява чрез промяна на погрешните убеждения.
Девети закон. Самовнушението трябва да дойде от вътре.
Десети закон. Колкото повече давате, толкова повече имате.

Hug

# 261
Някой беше споменал скоро, че нейна близка се е избавила от левкимия по "нашите" методи newsm78 Може ли повече инфо, ако разбира се ви се разказва?

Извини, не чета редовно...Но попаднах случайно на това.
Включих се само веднъж в предната тема.
Попитах дали сте коментирали Норбеков и неговата система за самовъзстановяване. Четейки титлите му вероятно това става изключително на мисловен принцип- точно като темата ви! А не го видях на 1-ва стр.

Вероятно си чела за моя приятелка, която беше отписана с левкимия(действието се развива в Канада преди вече 3г.- много изследвания, химитерапия и т.н. Казали й че й остават 2-3 месеца). На следващото лято се видяхме и ми разказа всичко подробно- какво, защо, как. Каза ми че е попаднала на книга на Норбеков и упорито по 6 часа на ден, въпреки състоянието си, е правила упражнения. Запомних името на автора, но не се заинтересувах.
Скоро колега на съпруга ми със  същата диагноза се влоши. Приех нещата доста лично. Свързах ги  и вече той също успява да прави нещата както трябва. Много е въодушевен и има значително подобрение. Тъй като всичко се разви много скоро не са му правили нови изследвания оттогава за да ви кажа за реални резултати.
Аз съм уж стъпил здраво на земята човек, но много се въодушевих. Последните 2 седм. преживях доста тежки моменти. За това вече си купих книгата, но я дадох на човек който има повече нужда от нея в момента!
Става въпрос за това:
http://www.norbekov.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=242
В момента в който я прочета, ще ви кажа повече- за сега само слушам за това. Книгата била много духовита. Намира се по всички книжарници- аз лично си я поръчах в местна. Това е за сега.
Желая ви здраве и любов!

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 10:29 от кИриЛизАциЯта е нА всЕки КилОметЪр

# 262
Здравейте, мили  момичета! Grinning  Много , много ми липсваше темичката!  Тези дни  след дълго отсъствие реших да намина  да ви видя!  Hug

Получих много ЛС с коледни пожелания, за което искам  публично да благодаря на всички, които са ми писали и да им пожела ня тях и на всички тук, една успешна пълна с радост и усмивки година!    bouquet

Нямах време да чета всичките теми до сега, само от тук от там...но се надявам се , че всички сте добре и че усещате , че живота е вълшебен!  Heart Eyes
При нас на север има  мооооооого сняг, но е толкова прекрасно, колкото  в  приказките Flutter  А аз не  искам да свършва тази прекрасна, бяла зима!!!   Blush

[color=navy]
 Hug Hug Hug

Как си мацка? Hug

# 263
  • най-шареното място
Кирилизацията Simple Smile, преди няколко години бях на курса - първо ниво.
Книгата не  е една и покрива курсовете.
Има няколлко организации които правят курсове.
Има много техники, медитации, визуализации, упражнения, енергийни въздействия. Заслужава си да се погледне Simple Smile

# 264
Аз съм чела едната книга на Норбеков"Болест ли?!По дяволите!"
Провокира ме много този човек,харесва ми стилът му,определено има енергия в него и желание да ни накара да махнем очилата Peace

# 265
  • най-шареното място
за очила наистина помага Simple Smile, но се иска работа и тя не е само визуализации а доста време всеки ден. Аз си ги нося де... ама кат' са 'убавки...

# 266
Арт- мама, знам за всичко което си писала. Просто...моята приятелка каза че си е помогнала точно с тази, защото там се описвала самата идея, философия... А тя е прилагала написаното не за очит,е а за тялото си. Без да посещава курс и без да чете другите книги е постигнала успех. Така че...се надявам не всичко да е пари...приятелю...А когато въпросът е на живот и смърт...усилията си струват.

# 267
за очила наистина помага Simple Smile, но се иска работа и тя не е само визуализации а доста време всеки ден. Аз си ги нося де... ама кат' са 'убавки...

Сетих се за очилата и за примера му с тях... hahaha
Казал на всички да си дадат очилата,обаче един :а,толкова пари струват...
Другия:а,ще ги дам на баща ми...,ще си ги прибера...ще си ги пазя... Joy
И той им казва:представете си,че сте инвалиди в количка,тя вече не ви трябва и отивате при комшията примерно,той човека здрав, не му трябва,обаче вие настоявате:вземи я бе,един ден може да ти потрябва Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 11:11 от Маргало

# 268
  • най-шареното място
Точно така е -  и една книга помага.
Писах за курса, защото покрай него видях на практика как повлиява на много хора.
Моя позната набори сериозно заболяване с помощта на книгата също. Не само философията е предадена точно. Всичко, което му трябва на човек е вътре.

# 269
  • морето, сините вълни...
едно цитатче от тази книга http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=151

Всеки процес, който протича във времето, е подчинен на закони, правила и принципи. Успехът като такъв процес не прави изключение.
Хайръм Смит е извел 10 закона ...........
Първите 5 закона са свързани с организиране на времето. Те са:
Първи закон. Контролирайте живота си както контролирате времето си.
Четвърти закон. Постигането на каквато и да е значима цел изисква да се напусне зоната на удобството.
Пети закон. Системното всекидневно планиране осигурява повече време и увеличава съсредоточеността.

даам. Точно това е. Живея в хаос от не свършени задачи, отложени неща и тотално усещане за липса на време. А всъщност имам достатъчно. Но не го контролирам. Оставям се на хаоса да контролира мен! Защото е по "удобно" друг да е "отговорен"

Благодаря ти esme_bolger.

Още едно потвърждение че нужните неща ти идват в нужното време. Само трябва да имаш очи и душа да ги видиш.

Общи условия

Активация на акаунт